Egy jó maszturbálásra a műpunci a legjobb

A szexshop áruházak egyik legérdekesebb és ugyanakkor érdekes része, mivel ezek a termékek teljes méretben megismétlik a női test részeit, és leggyakrabban nagyon reális anyagból készülnek, ami teljes valóságérzetet ad. Az ember valóban élénk érzéseket tapasztal, amikor ennek a szakasznak a termékeit használja, amelyek az öröm és az erőteljes orgazmus mélységéhez vezetnek, mivel a pénisz aktív masszázshatásnak van kitéve, és mindenféle puha kúp-kórokozó jelenlétében, amely a teljes belső hosszon helyezkedik el, valamint egy speciális rezgő mechanizmus (egyes modellekben jelen van) további, összehasonlíthatatlan stimulációt kap.

Azonban minden mesterséges hüvely, a további stimulációs hatások ellenére, szorosan körbeveszi a péniszt, így a kapott érzések összehasonlíthatók egy fiatal lánnyal való közösüléssel, ami, látod, izgalmas és kellemes.

Milyen előnyei vannak a mesterséges hüvelyeknek?

A szexshop üzletek legtöbb szexuális utánzójához hasonlóan a hüvelyek kettős funkciót hordoznak. Először is új érzéseket adhatnak a szexjátéknak, és változatosságot hozhatnak a partnerek szexuális életébe.
Másodszor, fontos terápiás szerepet játszanak. Sok férfi (és nő) számos problémát tapasztal a szexuális szférában. Ezeknek a problémáknak a köre meglehetősen széles – a túlmunka vagy az alkoholfogyasztás által okozott ideiglenes szexuális gyengeségtől a mentális trauma által kiváltott impotenciáig. Ezenkívül a potencia nagymértékben függ az ember “második szívének” állapotától – a prosztata mirigyétől. Egyébként a 40 éves férfiak 40% -a szenved prosztatagyulladásban, ami jelentősen zavarja a normális szexuális életet. És egy mesterséges hüvely hűséges asszisztense az embernek az ilyen gyengeségek leküzdésében.

A hüvely önállóan és partnerrel is használható (a pénisz intenzív stimulálásának módjaként a közösülés előtt) – ez a megfelelő gyógymód az erekció csökkentésére. Nem szabad alábecsülni a hüvelyek szerepét mindenféle torlódás megelőzésében, és ennek következtében a prosztatagyulladást és a prosztata adenomát. Bármely stagnáló jelenség gyulladáshoz és ennek megfelelően egy szerv betegségéhez vezet, ebben az esetben a férfi reproduktív rendszerről beszélünk. Ennek elkerülése érdekében a 40 év alatti férfiaknak általában hetente legalább 2-3 alkalommal, 40 év után pedig hetente legalább 1 alkalommal kell magömlést (magömlést) kapniuk. És néhány férfi (távolsági utazások tengerészei stb.) munkájának sajátosságai, vagy egyszerűen a közelben lévő szeretett nő valamilyen okból való hiánya nem teszi lehetővé ilyen intenzitású szexuális élet vezetését, és nem ritka azokban az esetekben, amikor a régóta várt intimitás legfontosabb pillanatában hosszabb absztinencia után hiba lép fel – a pénisz elégtelen erekciója vagy gyors magömlés. Egyetértek, a helyzet kellemetlen. Nos, ha van melletted egy érzékeny, megértő nő, és ha nem? Gyakran ez az első lépés a család széteséséhez vagy csak egy szoros kapcsolathoz. De van kiút!

A hüvely használatával minden ember hosszú ideig biztosítja magát az ilyen jelenségek ellen, mivel a szexuális élet szükséges ritmusa nem zavar. Ezeknek a termékeknek többek között sok előnye van, és egy másik közülük az új típusú szex kipróbálásának lehetősége, például vagy orális kapcsolat. Jelenleg a modern szexipar a férfiak számára a különböző formájú hüvelyek, végbélnyílások és szájak (a legegyszerűbbtől a szuperrealisztikusig), különböző anyagokból (latex, szilikon, cyberskin stb.) utánzóinak széles választékát kínálja, vibrátorral vagy anélkül, de egy dolog egyesíti őket – mindegyiket úgy tervezték, hogy a férfinak a legmagasabb örömöt és az érzések teljes skáláját nyújtsa, összehasonlítva az érzésekben egy igazi nővel való intimitással.

A legjobb mennyei kéjhez juttató péniszkényeztető maszturbátorok és valósághű vaginák
Kiváló sokak által vásárolt top férfi kényeztetők, vaginák szexbabák
Női nemi szervet utánzó valósághű vagina maszturbátorok a pénisz legjobb kényeztető szex játékszerei

Van egy másik, nem kevésbé érdekes használata ennek a terméknek, amely érdekli a tizenéves fiak szüleit – ez a női nemi szervek megismerése és a fiatalok szexuális életében tapasztalatlanok “képzése”. Nagyon gyakran, a tudatlanság és az alkalmatlanság miatt, az első szexuális kapcsolat egy fiatalemberben nem fordul elő nagyon sikeresen, és nem hozza az érzések teljességét sem neki, sem barátnőjének. Természetesen használhatja egy tapasztalt nő szolgáltatásait, de a gyakorlat azt mutatja, hogy kiderül, hogy ő a leggyakoribb prostituált, és egy ilyen kapcsolat nem túl jó következményekkel járhat, például szexuális úton terjedő betegségekhez. A hüvely használatával és az alapvető higiéniai szabályok betartásával gyermeke nem kockáztatja az ilyen típusú fertőzés elkapását.
Ezen túlmenően, az ilyen módon történő tanulás egy tinédzser, akinek a teste a hiperszexualitás állapotában ebben a fejlődési szakaszban van, enyhíti magát a túlzott szexuális feszültségtől, és sokkal nagyobb elégedettséget kap, mint azok, akik banális maszturbációval foglalkoznak e célokra. Szóval, a maximális öröm, és nincs kockázat – nem erről álmodik minden ember?! Az ebbe a kategóriába tartozó termékek fajtái Ez a kategória különféle eszközöket tartalmaz a szexuális örömökre és a férfi pénisz stimulálására, amelyek a valósághoz a lehető legközelebb álló anyagokból készülnek. Itt vannak olyan modellek, amelyek valóban utánozzák a női nemi szerveket, és további rezgő eszközökkel. Amellett, hogy különféle mértékben növeli a stimuláció intenzitását *dudorok * és *ujjak*.

Ebbe a kategóriába tartozó összes termék

Mit néz ki egy mesterséges hüvely? Hüvelyek rezgés nélkül. Ezek a hüvelyek kiváló minőségű anyagokból (latex, cyberskin) készülnek, amelyek a női nemi szervek teljes méretű utánzói. Ezek a modellek általában mind a hüvelyt, mind a végbélnyílást kombinálják, így a férfiak kettős élvezetet kapnak – mind a hüvelyi, mind az érintkezést. A reális hüvelyek egyes modelljei a híres csillagok nemi szerveiből származó öntvényekből készülnek. Tehát, ha van vágy, és a nőd nem akarja, vagy valamilyen oknál fogva nem tud szexelni veled, akkor mindig használhatja a hüvelyi barát szolgáltatásait.

Vibrációs hatású hüvelyek. Ezek a hüvelyek speciális vibrációs kialakítással vannak ellátva, amely befolyásolja a pénisz, a herezacskó és a külső prosztata területének idegvégződéseit. Ezek a modellek hüvelyek, amelyek hátsó lyukába egy speciális rezgő tojást helyeznek be a további stimuláció érdekében. A vibrátorba épített üzemmódkapcsoló lehetővé teszi a rezgések frekvenciájának zökkenőmentes beállítását széles tartományban – az alig érzékenytől a rendkívül intenzívig. A kombinált rezgés és a mechanikai hatások miatt a pénisz stimulálását nagy intenzitás jellemzi. Ezenkívül egy sűrű bejárati mandzsetta megakadályozza a vér kiáramlását, fenntartva a pénisz szilárd állapotát.

Vákuumszivattyú mechanizmussal felszerelt hüvelyek. Vannak olyan modellek, amelyek a rezgés mellett szivattyúval is fel vannak szerelve, létrehozva az úgynevezett szopás hatást, amely garantálja az ember fantasztikus örömét. Ennek a modellnek a tervezési jellemzője, hogy egy körteszivattyú (szeleppel felszerelt) segítségével a vaginoimitátorból származó levegőt vagy kiszivattyúzzák, aminek következtében ritkaság keletkezik, amely elősegíti a pénisz véráramlását (azaz erekciót), vagy fordítva, szivattyúzzák, biztosítva a vaginoimitátor belső felületének szoros érintkezését a péniszrel. A rezgés és a túlzott és negatív nyomás váltakozásának a péniszre gyakorolt együttes hatása nemcsak a pozitív érzelmek viharát, hanem szinte minden embernél tartós erekciót is okozhat.

A hüvelyi maszturbátor a női nemi szervek utánzója, különböző formák (a legegyszerűbbtől a szuperrealisztikusig), nyersanyagokból (latex, szilikon, cyberszilikon stb.), Vibrátorral vagy anélkül. Lehet, hogy teljes öntvényű, vagy van egy fő része, amely utánozza a külső nemi szerveket, és eltér a maszturbátorcső ezen részétől, utánozva a hüvelyt vagy a végbélnyílást.

Hüvely-maszturbátor használatakor a pénisz aktív masszázshatásnak van kitéve mindenféle puha kúp-kórokozó miatt, amelyek a hüvely teljes belső hosszában helyezkednek el, és egy speciális eszköz jelenlétében rezgés. Egyes hüvelyek a végbélnyílás utánzatát is tartalmazzák.
A hüvely maszturbátor vibromassagerrel felszerelhető, amely a nemi szervek további stimulálására szolgál használat közben. A vibromassager külön-külön alkalmazható vagy befecskendezhető, különböző formájú lehet. A mellékelt vibrációs masszírozót, ha szükséges, behelyezik a mellékelt lyukakba, és a beépített vagy távirányító panel segítségével bekapcsolják. A bonyolultságtól függően a vibrációs masszírozónak különböző fokú és típusú rezgése vagy forgása lehet.

Tippek a használathoz

A bármilyen anyagból készült terméket az első használatkor vagy más személynek történő átadáskor tisztítószerrel (pl. miramisztinnel, klórhexidinnel vagy ezen anyagokat tartalmazó kenőanyaggal) kell kezelni és/vagy meleg vízzel és szappannal le kell öblíteni.

A leghigiénikusabb az óvszerrel ellátott termék használata
Használat előtt a termék aktívan részt vevő részeit bármilyen vízalapú intim kenőanyaggal vagy más, ezzel az anyaggal kompatibilis anyaggal kell kezelni, ami elkerüli a használat közbeni kényelmetlenséget, és csökkenti a sérülés valószínűségét (a nyálkahártya kopása és mikrotraumája).

Használat után a terméket meleg vízzel és szappannal kell kezelni
A mosás után a cyberskinből (cybersilicone) készült termékeket meg kell szárítani és talkummal kezelt formában kell tárolni. Ne adjon vizet az akkumulátor nyílásához, ha a termék vibráló masszírozóval van felszerelve.
Ne használjon vazelint kenőanyagként, valamint olyan anyagokat, amelyeket nem kifejezetten erre a célra szántak, ez károsíthatja mind az anyagot, amelyből a termék készül, mind az egészségét. Az alkoholos oldatokkal és forró vízzel történő kezelés nem ajánlott. Nem ajánlott intim termékeket átadni felhasználásra egy másik személynek.

Mesterséges hüvelyi maszturbátor használata

Röviden arról, hogy hol kezdje el a mesterséges hüvely megvásárlása után, hogyan kell helyesen használni az elemet, hogy sok éven át hűségesen szolgáljon, és hogyan lehet a “kommunikációt” egy reális stimulánssal a lehető legkellemesebbé és biztonságosabbá tenni a férfiak számára.

A fő küldetés természetesen a maszturbáció, de a mesterséges hüvely hatóköre nem korlátozódik erre: a párok gyakran gyakorolják az “édeshármasokat” ilyen játékokkal, bevonva őket “résztvevőkként” erotikus játékokba vagy előjátékba a nemi közösülés előtt.

A maszturbátor kiváló “szimulátor” is, amely lehetővé teszi új készségek megszerzését vagy a meglévők javítását. Röviden, sok lehetőség van a mesterséges hüvely használatára, de mindegyikkel kívánatos az elemi szabályok betartása.

A tisztaság az egészség kulcsa
Bármi is legyen a szex, azt meg kell védeni. Minden maszturbátort a mesterséges hüvely higiéniai szempontból történő megfelelő használatára vonatkozó utasítások kíséretében értékesítenek. Minden esetre duplikáljuk:

• Működés előtt a terméket szappanos oldattal kell mosni, és alkoholmentes fertőtlenítőszerrel (klórhexidin, miramisztin vagy szexuális játékok fertőtlenítőszerével) kell kezelni. Nincs alkohol és nincs forró víz.

• A mesterséges vagin további gondozása magában foglalja a gyengéd tisztítást és a megfelelő tárolást. Itt részletesebben fogunk lakni. Minden alkalmazás után a mesterséges hüvelyt meg kell mosni, szalvétával vagy törülközővel áztatni, hagyni kell megszáradni, és papír-, műanyag- vagy szövetzsákba kell helyezni talkummal, keményítővel vagy abszorbens porral. A nedvesség hiánya a mesterséges hüvely gondozásának fontos eleme, ha az anyagot a lehető leghosszabb ideig eredeti formájában szeretné tartani. Kerülje a napfényt is.

Termikus rendszer
Ellentétben a természetes prototípussal, amelyben a hőmérséklet-beállítások alapértelmezés szerint vannak beállítva, a mesterséges hüvely használata azt jelenti, hogy a “partner” felelős a fűtésért. Lehetetlen kihagyni ezt a szakaszt, mivel a nemi szervek hideg hüvelygel való érintkezése szórakoztató egy ritka ismerősön. Egyes modellek kompakt fűtőelemmel vannak felszerelve. Ha a megfelelő eszköz nincs csatlakoztatva, akkor a mesterséges hüvely használata előtt ajánlott 10-15 percig meleg vízben leengedni.

Mint az olaj és kenőanyag a mesterséges hüvelyhez
Sajnos, a maszturbátorok sem tudják, hogyan kell természetes titkot kialakítani, és csúszás nélkül a mesterséges hüvely használata kevés örömet és sok problémát okoz. Nem, az improvizált eszközök, mint például a borjúzsír vagy a babakrém nem alkalmasak speciális vízbázisú gélre lesz szüksége. Tisztázza a készítmények kompatibilitását azáltal, hogy tanulmányozza a mesterséges hüvely megfelelő használatára vonatkozó utasításokat kenőanyaggal az áruk csomagolásán. A kenőanyagot mind a péniszre, mind a maszturbátorra alkalmazzák.
Számos modern hüvely fel van szerelve az automatikus hidratáló mechanizmusokkal: a folyadékot előzetesen öntik az erre a célra szolgáló tartályba, majd az ellátást bizonyos időközönként vagy “parancsra”, azaz egy gombnyomással hajtják végre. A mesterséges hüvely kenőanyaga nemcsak kemény szükségszerűség, hanem a kísérletek tere is: izgalmas, hűsítő, ízesített intim kozmetikumokkal a folyamat még izgalmasabb lesz. A képen egy Fleslight maszturbátor látható, Tori Black pornósztárral.

Mindennek megvan a maga helye
Egy jól rögzített nőnek nincs szüksége előzetes simogatásra, és egy jól rögzített maszturbátornak nincs szüksége további szorításokra és ugrásokra. A céltól függően a mesterséges hüvelyek “zsebre” és helyhez kötöttre oszlanak. Az első esetben a kezével kell dolgoznia, a másodikban – a játékot a padlóra vagy az asztalra helyezheti, valamint tapadókoronggal rögzítheti bármely vízszintes vagy függőleges síkban. Az utolsó lehetőség egyébként nagyon hasznos a benyomások újdonsága szempontjából: a maszturbátor pozíciói különböző pózokat utánoznak. Azonban az emberek empirikus tapasztalata a mesterséges hüvely használatának területén azt sugallja, hogy a nagyobb kényelem érdekében hordozható szerkezetek is rögzíthetők az űrben – például párnák közé szorítva.

Folytatom az egyszerű mozdulatokat
Ha Ön egy high-tech multifunkcionális maszturbátor boldog tulajdonosa, pihenjen és érezze jól magát. Ha nem biztosítanak olyan funkciókat, mint a rezgés, a forgás, a pulzálás, a gördülő golyók vagy a vákuummasszázs a “szopás” hatására, akkor önállóan kell cselekednie. Természetesen nincs univerzális algoritmus a mesterséges hüvely technikai használatára. De van egy tipp és két kis életcsapda.
– Ne végezzen azonnal éles manővereket: a felületi szerkezet dudorokat tartalmaz, amelyek gondatlan megközelítéssel károsíthatják a finom szervet.
– Diverzifikálja a visszafelé irányuló mozgásokat körkörben, és változtassa meg a szöget: a maszturbátorok belső domborműve nem homogén, a másik behatolási szög más érzés.
– Még akkor is, ha az alapkonfigurációban nincs vibro, külön vásárolhat egy minivibrátort, és behelyezheti a legtöbb hüvelyen lévő átmenő lyuk másik végéből. Ugyanez vonatkozik a fűtőberendezésre is.

A mesterséges intelligencia ajánlata
Ha Ön keresi a legjobb művaginákat, akkor jó helyen jár! Mi a legjobb minőségű művaginákat kínáljuk, amelyek kényelmet és örömöt biztosítanak Önnek. Válasszon a különböző méretek és formák közül, és élvezze a szexuális kielégülést, anélkül, hogy partnerre lenne szüksége. A művaginák sokféle előnnyel és előnnyel járnak, beleértve a könnyű tisztítást, a biztonságos használatot és a kényelmes érzést. Rendelje meg a művaginát még ma, és élvezze a szexuális örömöket!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Potencianövelő rendelés és személyes átvétel Budapesten, az INTIM CENTER szexshopban

Potencianövelő rendelés országosan és személyes átvétel, üzleti vásárlás Budapesten! Természetes anyagokból készült engedélyes potencianövelő szerek, [...]

Férfivadító szexi rucik hátulról, aztán elölről is

Férfivadító szexi rucik hátulról, aztán elölről is, és egyéb információk lenge ruhákról. A szexi fehérnemű [...]

Potencianövelő szerek és merevedési gondokra táplálék kiegészítők

A jó és tartós szex nem mindig jön össze. Egyrészt azért, mert az erősebbik nem [...]

A nyúl vibrátor szexjáték, a nőket a mennyországba repíti

A nyúl vibrátor híres arról, hogy egyszerre stimulálja a hüvelyt és a csiklót, sőt néha [...]