Nagy Nóri

Nagy Nóri – a sivatag sója

A verseny a közös pont a Dakart előkelő helyezéssel záró Kis Sándor–Czeglédi Péter páros és a Miss Hungary 2004 győztese, Nagy Nóri életében. A Playboy most összehozta a kellemest a kellemessel. Sivatagi kaland, jó kocsi, szép nő. Mi kell még?

Fiatal lány, akit 2004-ben szinte minden szépségversenyen megkoronáztak. A táncparketten, a kifutón és a filmvásznon már bizonyított. Most Nagy Nóri feladata volt, hogy az egyik legférfiasabb sportversenynek is női arcot adjon, és egy gyönyörű női testet.

PLAYBOY: Mi történt veled, mióta 2004-ben megnyerted a Miss Hungary versenyt?
NAGY NÓRI: Már a Miss Hungary előtt is számtalan versenyen indultam, a 2004-es év valóban elkényeztetett. A Budapesten megrendezett Model of the Worldön is első helyezést értem el. Sőt, miután belekóstoltam a testépítésbe, az edzőm benevezett a Muscle Mania 2004-re, ahol második lettem a Model Europe kategóriában, és szinte az összes különdíjat megkaptam. Még abban az évben az Internet Szépe versenyen az „est szépe” kategóriában is nyertem.

PLAYBOY: Az idén is folytatódott a sikerszéria?
NAGY NÓRI: A Playboy-fotózásra modellkarrierem egyik csúcsaként tekintek. Nagyon izgatottan várom az áprilist is, amikor Las Vegasban Hargitai Bea és Zimányi Linda (a Miss Bikini magyarországi győztese) társaságában elindulok a Miss Hawaii Tropical versenyen is. Emellett egy prózaibb megpróbáltatás is vár rám: az érettségire készülök.

PLAYBOY: Hogyan tovább, ha már minden szempontból „érett” leszel?
NAGY NÓRI: Tizenkét évig foglalkoztam latin-amerikai tánccal, sajnos önhibámon kívül fel kellett hagynom vele, ezután jött a modellkedés. Most szeretnék jelentkezni a Táncművészeti Főiskolára, és táncpedagógiával foglalkozni. Terveim között szerepel, hogy különböző mozgáskultúrákkal foglalkozó iskolát nyithassak. Modellmunkám is elég sok van mostanában, nemrég lettem egy neves cég fehérneműmodellje, sőt feltűnök egy most készülő amerikai filmben is.

PLAYBOY: A Playboy hasábjain viszont ledobtad a fehérneműt is. Könnyű volt levetkőzni?
NAGY NÓRI: Eleinte izgultam, de nagyon élveztem a fotózást, ebben nagy szerepe volt a fotósnak, Maklári-Tót Attilának, akinek már a jelenléte is megnyugtatott. Táncos múltam segített a lépésekben, mozdulatokban. Remélem, az olvasóknak is kedvére való lesz a képsorozat.

PLAYBOY: Hogy kerültél kapcsolatba a ralival és a Dakarral?
NAGY NÓRI: A Dakart teljesítő Kis Sándor és családja, illetve az én családom évek óta jó barátságban van, számtalanszor látogattunk ki a versenyekre, ahol Sanyi indult. Nagyon büszkék vagyunk a sikereire, és az ő kérésére szívesen vállaltam ezt a rendhagyó fotózást is.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Potencianövelés, a leghatékonyabb tabletták és szerek az erekció érdekében

Potenciazavarról erektilis diszfunkcióról, röviden ED akkor beszélünk, ha a férfi nem tud olyan erekciót elérni [...]

Növelhető a potencia, hogy mindig felálljon amikor csak kell

A felálló pénisz, a hímvessző erekciója a férfi szexuális öröm egyik kulcsa… Hogyan kell aktiválni? [...]

A tesztoszteron tesz férfivá, hosszan tartó erekcióval szexisten leszel

A tesztoszteron az egyik fő férfi hormon felelős a megszerzéséért egy ember az összes jellemző [...]

Nem lehet baj a merevedéssel ha van jó potencianövelőd

A potenciával kapcsolatos problémák minden férfit aggasztanak, különösen reproduktív korban. A potencia probléma azonban annyira [...]