Nászéjszakájukat videózzák az orosz gazdagok

menyasszonyKülönös kedvtelésnek hódolnak a tehetősebb orosz fiatalok, hiszen a cseppet sem szégyenlős, friss házasok a nász éjszakájukat is videóra rögzítik. Nem egyedül, hanem profik segítségével, akár félmillió forintos áron. Újabb őrület terjed az utóbbi időben Oroszországban: a Komszomolszkaja Pravda című lap szerint az ifjú párocskák mostanában már a nászéjszakájukat is megörökítik, hogy néhány év múlva legyen mire emlékezniük, és hogy a fontos esemény egyetlen momentuma se vesszen a feledés homályába. A fiatalok állítólag nem pornófilmhez hasonló alakítást szeretnének viszontlátni a már összevágott felvételen, csupán egy “erotikus filmet”. Amennyiben az ifjú pár hálója 30 négyzetméternél kisebb, úgy az operatőrök csak stúdióban hajlandóak felvenni a “művészi alkotást”, mindezt a megfelelő fényviszonyokra hivatkozva. Az árak 20 ezer rubeltől, vagyis 125 ezer forinttól kezdődnek.
Vannak azonban szerelmesek, akik nem elégednek meg egy “egyszerű” meztelenkedéssel, és hollywoodi színészek bőrébe szeretnének bújni. Legutóbb a lap szerint egy friss házaspár egy James Bond-film néhány jelenetét játszotta el, de voltak, akik a Mr. és Mrs. Smith jelmezeit vették magukra.
Az esküvői üzlet nagyjai arra is hajlandóak, hogy forgatókönyvet írjanak az ifjú párnak, így az esemény a megírt sztori szerint zajlik. Megtörtént már állítólag, hogy a menyasszonynak el kellett játszania, hogy megment egy fa tetején rekedt cicát, mindezt persze teljes díszben. Eközben a vőlegény kapott egy sms-t, amelyben felszólították, hogy csábítsa el a vele szemben ülő csinos ügynöknőt, mert fontos információkat tud a feleségéről.
A leendő házasok ezekért a filmecskékért akár 70 ezer rubelt (437 ezer forintot) is hajlandóak kifizetni. Az ár a forgatókönyv és a díszlet bonyolultságától függ. Vannak menyasszonyok, akik “megelégszenek” a fotózással is, persze annak is erotikusnak kell lennie. Néhány ara akár sztriptíz-tanfolyamra is beiratkozik, hogy a felvételeken megfelelő kecsességgel tudják ledobni magukról a ruhákat. Persze mindezt csak a vőlegény kedvéért teszik. A csábító sorozat hétezer rubelbe, tehát 44 ezer forintba kerül.

Vélemény, hozzászólás?