Nászéjszakájukat videózzák az orosz gazdagok

menyasszonyKülönös kedvtelésnek hódolnak a tehetősebb orosz fiatalok, hiszen a cseppet sem szégyenlős, friss házasok a nász éjszakájukat is videóra rögzítik. Nem egyedül, hanem profik segítségével, akár félmillió forintos áron. Újabb őrület terjed az utóbbi időben Oroszországban: a Komszomolszkaja Pravda című lap szerint az ifjú párocskák mostanában már a nászéjszakájukat is megörökítik, hogy néhány év múlva legyen mire emlékezniük, és hogy a fontos esemény egyetlen momentuma se vesszen a feledés homályába. A fiatalok állítólag nem pornófilmhez hasonló alakítást szeretnének viszontlátni a már összevágott felvételen, csupán egy “erotikus filmet”. Amennyiben az ifjú pár hálója 30 négyzetméternél kisebb, úgy az operatőrök csak stúdióban hajlandóak felvenni a “művészi alkotást”, mindezt a megfelelő fényviszonyokra hivatkozva. Az árak 20 ezer rubeltől, vagyis 125 ezer forinttól kezdődnek.
Vannak azonban szerelmesek, akik nem elégednek meg egy “egyszerű” meztelenkedéssel, és hollywoodi színészek bőrébe szeretnének bújni. Legutóbb a lap szerint egy friss házaspár egy James Bond-film néhány jelenetét játszotta el, de voltak, akik a Mr. és Mrs. Smith jelmezeit vették magukra.
Az esküvői üzlet nagyjai arra is hajlandóak, hogy forgatókönyvet írjanak az ifjú párnak, így az esemény a megírt sztori szerint zajlik. Megtörtént már állítólag, hogy a menyasszonynak el kellett játszania, hogy megment egy fa tetején rekedt cicát, mindezt persze teljes díszben. Eközben a vőlegény kapott egy sms-t, amelyben felszólították, hogy csábítsa el a vele szemben ülő csinos ügynöknőt, mert fontos információkat tud a feleségéről.
A leendő házasok ezekért a filmecskékért akár 70 ezer rubelt (437 ezer forintot) is hajlandóak kifizetni. Az ár a forgatókönyv és a díszlet bonyolultságától függ. Vannak menyasszonyok, akik “megelégszenek” a fotózással is, persze annak is erotikusnak kell lennie. Néhány ara akár sztriptíz-tanfolyamra is beiratkozik, hogy a felvételeken megfelelő kecsességgel tudják ledobni magukról a ruhákat. Persze mindezt csak a vőlegény kedvéért teszik. A csábító sorozat hétezer rubelbe, tehát 44 ezer forintba kerül.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Pénisznövelő szerek és eljárások, így lehet nagyobb a farkad

A férfiak körülbelül fele álmodik egy hosszabb péniszről, látva azt a férfiasság garanciájának és a [...]

A női potencianövelőkről, ha csökken a libidó

Amikor szóba kerül a vágyfokozás témaköre, akkor általában a férfiak azok, akik szeretnének tenni a [...]

Boom Boom potencianövelő, magabiztosság és kemény erekció amikor akarod

Boom Boom potencianövelő, Boom Boom a kőkemény merevedésért. Szuper erős, tartós erekciót biztosít. A Boom [...]

Szexbabák a drágáktól az olcsóbb költségvetésű modellekig

A szexbabák elsősorban a szexuális kielégülés eszközei. Az élethű anyagokból készült babák, olyan érzést nyújtanak, [...]