Ne fogazz!

Hát ez remek. Megalkották a fogvédőt szexuális örömszerzés céljából. Nyilván az illetékes fogorvosi kamara úgy érezte, itt az ideje részesedni a piac óriási bevételeiből. Blow Guard névre keresztelték a legújabb segédeszközt, aminek első ránézésre csak az a célja, hogy “ne fogazz asszony”, ám tévedünk ekkor még, hisz óriási és fantasztikus rezgő, vibráló élményben lehet részünk, ha boxolónak öltözve szállunk alá. A cucc ugyanis rezeg, és ettől sokkal jobb lesz minden.
nefogazzEzen találmány megalkotásának történeti háttere a következő. Élt egyszer messzi földön egy fogorvos, ki csodás fogsort alkotott egyik nővendégének mindenki legnagyobb megelégedésére. Igen ám, de a remekbeszabott fogak sajnos nem bírták a fellációs strapát, s elmozdultak, így az asszony szomorú lett. A hős fogorvos azonban védőszerkezetet alkotott plasztikból, s ezzel meg is született a Blow Guard, már csak a mini vibártort kellett hozzáilleszteni.
Valójában még fantáziát is lát benne kísérletező oldalam, de a tapasztalatokat olvasva a neten a következők körvonalazódnak: az öklendezés alap, kiváltképp olyanoknál, akiknek egyébként is érzékeny a garatuk, de tekintve, hogy az eszköz behelyezése nagyban lecsökkenti a fenmmaradó helyet, a pénisz behelyezése után megtelik az egész szájüreg, és ez azért para. Valaki leírta, a kipróbálás maga annyira komikus volt az öklendezéssel, a bepaszírozással, a mozgás lehetetlenségével, hogy hamar abbahagyták a mókázást. Mások arról számoltak be, hogy az állkapcsukat fogták, mert félő volt, kiugrik a szájukból a protektor, és ez sem túl erotikus látvány. Egy pasi pedig bevallotta, elég félelmetes volt, miközben ez közelített szerszáma felé. Pláne egy nő ezzel a szájában.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Nemi kielégülést biztosítunk nőknek, férfiaknak, pároknak INTIM CENTER

Az INTIM CENTER nemi kielégülést biztosít a világ legjobb gyáróitól beszerzett szex segédeszközeivel nőknek, férfiaknak, [...]

Szexjátékok vásárolni Budapesten az Intim Centerben a legjobb

Érdemes felkeresni egy intim áruházat a fővárosban? Mit adhatnak az intimitáshoz szükséges játékok a partnereknek [...]

Ezerféle szexjáték kategóriákba rendezve található az online szexshopokban

A szexuális játékok olyan tárgyak, amelyeket szexuális élvezet előállítására terveztek. Az Ukrajnában megvásárolható legnépszerűbb intim [...]

Fétis szexet kedvelő barátnő

A fetisiszta lányt szeretnél? Ha Te nekiállsz a neten fétis szexet kedvelő lányt keresni és mondjuk [...]