Nem áll fel a farkam

Sokan a nézeteltérések megoldására nem a kölcsönös érdeklődést egymás iránt, a toleranciát és megbeszélést választják.
A merevedési zavarok több férfit érintenek hazánkban, mint az emberek gondolnák, megközelítőleg fél millió embert. A kor előrehaladtával, nő az arányuk, de a fiatalabb férfiak egy részével is szembesülhetett már vele. Ez alatt természetesen nem az impotenciát értjük, hanem az egyes aktusok alkalmával előforduló erekció elmaradását. Ennek a problémának számos kiváltója lehet, többek között érzelmi okok, stressz, depresszió, a túlzott dohányzás és alkoholfogyasztás.
Az érzelmi problémák például sok gondot okozhatnak a szexuális teljesítőképességben. Tartós szerelmi válság vagy csak egy kiadós veszekedés után is jelentkezhetnek a tünetek.

Sokan a nézeteltérések megoldására nem a kölcsönös érdeklődést egymás iránt, a toleranciát és megbeszélést választják, hanem a békítő szexet. Kiabálás, dobálózás a szavakkal, forró hangulat, melyet az aktus követ. Sok embernek ismerős lehet ez a szituáció. Azonban ez a lehetőség nem mindig sül el pozitívan. Nem kell megijedni! Amikor a merevedésnek ilyen előzményeit észlelik, akkor a nézeteltérések megoldásával és egy kis gyengédséggel orvosolni lehet. Ha azonban tartósan fennáll a probléma, akkor ajánlott szakorvoshoz fordulni.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!