Nem áll fel a farkam

Sokan a nézeteltérések megoldására nem a kölcsönös érdeklődést egymás iránt, a toleranciát és megbeszélést választják.
A merevedési zavarok több férfit érintenek hazánkban, mint az emberek gondolnák, megközelítőleg fél millió embert. A kor előrehaladtával, nő az arányuk, de a fiatalabb férfiak egy részével is szembesülhetett már vele. Ez alatt természetesen nem az impotenciát értjük, hanem az egyes aktusok alkalmával előforduló erekció elmaradását. Ennek a problémának számos kiváltója lehet, többek között érzelmi okok, stressz, depresszió, a túlzott dohányzás és alkoholfogyasztás.
Az érzelmi problémák például sok gondot okozhatnak a szexuális teljesítőképességben. Tartós szerelmi válság vagy csak egy kiadós veszekedés után is jelentkezhetnek a tünetek.

Sokan a nézeteltérések megoldására nem a kölcsönös érdeklődést egymás iránt, a toleranciát és megbeszélést választják, hanem a békítő szexet. Kiabálás, dobálózás a szavakkal, forró hangulat, melyet az aktus követ. Sok embernek ismerős lehet ez a szituáció. Azonban ez a lehetőség nem mindig sül el pozitívan. Nem kell megijedni! Amikor a merevedésnek ilyen előzményeit észlelik, akkor a nézeteltérések megoldásával és egy kis gyengédséggel orvosolni lehet. Ha azonban tartósan fennáll a probléma, akkor ajánlott szakorvoshoz fordulni.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Kedvesednek ajándékozz vibrátort, az élvezés után imába foglalja a neved

Ajándékok, amelyek felmelegítenek téged és kedvesedet. Vajon mindenkinek volt ideje felkészülni a névnapra, szülinapra, karácsonyra, [...]

Ringasd el magad

Ha hiszed, ha nem, a gyerekek már egészen kiskorban el kezdik felfedezni a testüket. Simogatják, [...]

Melyik a tuti szexbolt és online szexshop Magyarországon?

Nem számít, milyen nemű vagy, a szexuális játékok egyre népszerűbb témává válnak – ahogy kell. [...]

Vibrátorral szexelnek Algács Virginia és Király Adrienn

A szexuális felvilágosító programok általában figyelmen kívül hagyják a női szexualitást, nem is beszélve a [...]