Nemi erőszak randidroggal

Erőszak erőszak nélkül! A randidrog néhány éve terjed Magyarországon. Szinte semmi nincs, ami megállítaná. Létezik legális változata, ráadásul nemi erőszak sem történik, hiszen az akaratát vesztett áldozat mindenbe beleegyezik, azt csinálnak vele, amit csak akarnak. Az esetek soha nem jutnak el a rendőrségre, mert semmit sem lehet bizonyítani. Az erőszaknak nyoma nincs, a vegyszer pedig 12 óra alatt kiürül a szervezetből.
A GHB, vagyis a rettegett randidrog nem újdonság. A vegyületet legálisan használták, méghozzá a gyógyászatban. Az altatóorvosok intravénásan adagolták a páciensnek, de ez már múlt. A jelen 6-8 éve kezdődött, amikor a már tiltólistára tett anyag, a gamma hidroxibutirát visszaszivárgott, de ezúttal a szórakozóhelyekre. A GHB vagy Gina színtelen és szagtalan, íze sincs. Ezért lehetetlen észrevenni, ha valakinek beleteszik az italába. Hatására az ember olyanná válik, mint egy robot. Elveszti az akaratát, és úgy ejthetnek rajta erőszakot, hogy nem tiltakozik ellene.

Budapesten hetente két-három fiatal lány megy kórházba azzal, hogy valószínűleg a randidrog hatására megerőszakolták. Azonban az erőszakot, vagy azt, hogy megitatták a GHB-vel, lehetetlen bizonyítani. Így ügy sem lesz belőle. A lányok magukra maradnak, még csak nem is a tudattal, de pusztán a sejtéssel, hogy megerőszakolták őket. A drog hatására csak emlékképek, villanások maradnak meg a történtekből.

A GHB illegális. Rajta van a pszichotróp listán. Ha valakinél ilyen anyagot találnak, bajba kerül. Ez azonban sovány vigasz. Főként azért, mert nincs is szükség a vegyületre. Létezik ugyanis legális változata, több is! Ez pedig végképp lehetetlenné tesz minden büntetőügyet vagy eljárást.

1,4 butandiol vagy a GBL. Mindkettő legális szer. A GBL a mennyiséghez képest nevetséges áron beszerezhető az interneten. Jobb esetben festéklemosáshoz, graffiti eltüntetéshez alkalmazzák. Rosszabb esetben ezt a vegyületet használják randidrogként, az illegális GHB legális változataként. Ha valaki GLB-t fogyaszt, az anyagcsere-folyamat végterméke a GHB, a hatása pedig ugyanaz, mint a másik esetben. Teljes K.O., akarat- és emlékezetvesztés. A két anyag között a különbség az, hogy a GLB-nek enyhe hígítószaga és -íze van. De ezt valami erősebb alkohollal el lehet nyomni. Így az ember többszörösen is védtelen a szer ellen.

A történet szinte mindig ugyanaz. Az előkelő belvárosi szórakozóhely közönsége csak azt veszi észre, hogy a fiatal lány többet ivott a kelleténél, és néhány segítőkész fiatalember kikíséri a levegőre, vagy hazaviszik. Az akart nélküli, védekezésképtelen lányt pedig megerőszakolják, úgy, hogy nem is tiltakozik ellene. Másnap, amikor felébred, nem emlékszik a történtekre. Néhány bizonytalan villanás ugrik csak be, de minden zavaros. Fizikai erőszaknak nincs nyoma, hiszen este nem védekezett, kvázi önként adta oda magát. Nem tudja, mit tegyen. Pár nappal később végre elhatározásra jut és bemegy a kórházba. Késő. A spermiumok, ha voltak is, már nincsenek. A randidrog pedig 12 óra után lebomlik, se vérből, se vizeletből nem lehet kimutatni. Az ügy a rendőrség közelébe se kerül. Ha mégis, semmit sem lehet bizonyítani. – írja az RTL


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Így növelhető a potencia, és stabilizálható az erekció

– Mivel növelhető, fokozható a potencia? – hangzik a gyakori kérdés. Több okból is keresettek [...]

A nemi vágy és élvezet iránti sóvárgás legyen kielégítve, tuti tipp egy szexshop

Egyedül vagyok, most nincs barátom, sok a munka, sok a stressz, és sajnos túl kevés [...]

Top potencia szerek, rendelés és személyes vásárlás szexshopból

Erekciós problémáról, potenciazavarról akkor beszélhetünk, ha a kívánt szex valamilyen ok folytán nem következik be. [...]

Vibrátorért ugorj be az Intim Center szexshopba a legjobb szexbolt az országban

Ha kilátásban van egy kis szex, vegyél egy vibrátort! A vibrátor blog is írja, hogy [...]

1 thoughts on “Nemi erőszak randidroggal

  1. Pingback: Álmában erőszakolták meg a nőt? Elvitték, leitatták.. | Olimpiq.com szex innováció

Hozzászólások lezárva.