Nyalás

Mindeddig közömbös volt számomra a nyalás, mert közben folyton csinálni akartam valamit, és bár nem esett rosszul, mindig azt képzeltem, hogy a férfi már bizonyára unja, tehát nem tudtam, de nem is akartam különösebben élvezni. Azért kedvesM kitartóan próbálkozott újra és újra, hatalmas lelkesedéssel, de elnézve a fülig lucskossá vált arcán a mosolyt, mindig az jutott eszembe, hogy ő jobban élvzte, mint én. Persze ez a mosoly már engem is bizsergetve érintett. Aztán még a köztudatban 69-es pózként ismert figurára is rá akart venni, amitől nagyon zavarba jöttem, mert hogy üljek a szájára, hiszen úgy teljes rálátása nyílik a pinámra, a fenekemre, beléjük is fulladhat és ki tudja, milyen látványt nyújtok premier plánba. De rászántam magam, és először hasonlóan reagáltam, mint korábban és le akartam mászni róla kis idő után, de ő visszahúzott és folytattuk. És már csak a farkára figyeltem és a szopásra, az, hogy közben ő meg engem nyalt, kifejezetten tetszeni kezdett, mert egyébként is úgy szeretem szopni, ha közben simogatja a pinám.
Pár nappal később azon vettem észre magam, hogy folyton erre gondolok, és újra akarom sokszor és sokáig. Fel is vetettem a dolgot, hogy neki is van-e még kedve ahhoz a különleges pózhoz, és ő boldogan lelkendezett. Valamiért különleges póznak hívjuk, amitől még jobban szeretem, olyan, mintha csak a miénk lenne, persze csak azért, mert most el vagyok bűvölve tőle, korábban meg nem voltam, így a mosthoz kötődik. Vagy mert különleges érzéssel tölt el, amikor figyelem, ahogy elnézegeti a pinám és megállapítja, hogy nahát, mennyire szép…

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A lány szexshopban – szextörténet

A lány már ötödszörre sétált el a bolt előtt, ami nagy, piros betűkkel hirdette magát, [...]

A potenciazavar komoly férfigond de vannak megoldások

Férfi merevedési zavaráról beszélünk, amikor a szervezet különböző szervrendszereinek kóros működésének következtében, megfelelő nemi vágy [...]

Boom Boom potencianövelő, magabiztosság és kemény erekció amikor akarod

Boom Boom potencianövelő, Boom Boom a kőkemény merevedésért. Szuper erős, tartós erekciót biztosít. A Boom [...]

Sexshop vagy szexshop? Mindegy, az INTIM CENTER az első és legjobb az országban!

Sexshop vagy szexshop? Mindegy, az INTIM CENTER legyen az mert az a legjobb! Ha internetes [...]