Nyalás

Ágynakesésem okán csakis a passzív nyalás jöhet szóba témakén, amit egyébként az orális szex fontos részének tartok, de nő létemre és szégyenszemre még egy betűt sem írtam róla. Tulajdonképpen valószínűleg azért, mert nekem mégsem annyira fontos. Félreértés ne essék, még soha nem kezdtem élénk tiltakozásba, amikor sor került rá, csak épp furcsán érzem magam közben.
Amikor legelőször volt benne részem, egyrészt vártlanságából, másrészt ösztönösségemből fakadóan, hatalmas orgazmus lett a vége. De azóta sem tudtam ennyire kikapcsoolni az agyam. Az a bajom vele, hogy túlságosan elkényelmesít, háttérbe szorít, amikor én aktívan akarok ténykedni és részt venni a szexben. Eleinte pedig, amikor tapasztalatlan voltam, de már tudatosan fogtam fel a dolgot, ténylegesen zavarba jöttem tőle. Azt hiszem, ez már elmúlt -bár elég rég nem volt idegen partnerem.
A folyamatos próbálkozás, hogy akkor mégis hogyan kéne csinálni, jelenleg is zajlik. A klasszikus 69-es póz engem kifejezetten idegesített. Nem értem, hogyan tudnék a saját élvezetemre és a másikéra is koncentrálni, már csak azért is, mert az én részemről a szopás, mint olyan, annyira fontos és teljes mellbdobással végzett dolog, hogy közben nem is igénylem különösebben az izgatást, pláne nem nyelvvel.
Izgalmas viszont a hanyatt fekvő férfi szája fölé térdelni vagy guggolni. Meglepett, hogy jól éreztem magam ebben a felállásban, mert korábban úgy gondoltam rá, hogy ez tőlem idegen. És alpvetően az is. De volt olyan partnerem, aki rávett, én pedig szerettem így. És szeretem így, anélkül, hogy erőltetném másokkal, viszont magát a nyalást sem szoktam különösebben erőltetni.
Aztán ott van a klasszikus helyzet, amikor én fekszem hanyatt szélesre tárt combokkal. Nincs különösebb érzelmi töltet bennem, amiért velem leggyakrabban így történt és gondolom történik. Valószínűleg a kényelmessége és a hagyományossága miatt van. Na meg ezt a legkönnyebb feldobni, ami már a fantáziám érdeklődését is felkelti. Például az olyan apró gesztusok miatt, hogy lenyúlok és én, a saját kezemmel húzom szét a pinám a behatoló nyelvnek, vagy épp a magamba dugott ujjam kínálom fel kóstoló gyanánt a férfinak, de ugyanez akár fordítva is igaz, mármint, hogy az ő benedvsített ujja köt ki az én számba.
Bevallom, nem tetszik a népszerű pornó jelenet, mely során a nő pinájára köp a színésztársa, viszont nagyon izgalmas érzés ha hideg, és pláne ha szénsavas vizet csorgat rá a szerető, a merészen pinámra kanalazott fagyi pedig szintén kedves emlék marad. Hogy a nyalóka bevetését ne is említsem!
A popsinyalás viszont nagyon érdekes, roppant szemtelen és szemérmetlen dolog, mindemellett pedig elképesztően izgató. Sosem hittem volna magamról, hogy élvezni fogom, de sajnos vagy szerencsére igazán és őszintén szeretem. Talán azért, mert önbizalommal tölt el, hogy a (mindenkori szeretőm) szó szerint még a seggemet is kinyalja

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Müller Nikolett vibrátoros pornó

Müller Nikolett vibrátoros pornó. A producer az INTIM CENTER szexshop vibrátoraiból most egy egyszerű karos [...]

Szex alkalmakkor, a hálószobában is legyen ajándék az INTIM CENTER kínálatából!

Ünnepeken, névnapon, születésnapon, karácsonykor, év végén, újévben a légkör még a pszichológusok szerint is kedvez [...]

Szexhez sikosító ajánlott, ha anál akkor kötelező

A kenőanyag vagy intim kenőanyag egy speciális gél, amely a nemi szervekre alkalmazható a szexuális [...]

Top potencianövelők természetes anyagokból afrodiziákum hatással

A rohanó élet és a sok stressz miatt egyre több férfi szembesül a csökkenő libidó [...]