Orális szex tetőfokon – történet

“Mikor láttam rajta, hogy nem jár már messze a csúcstól, kemény farkát teljesen a számba dugtam és teljes erőmmel szopni kezdtem.”  – Imádom a kényeztetést. Úgy ha én csinálom, és úgy is, ha engem kényeztetnek. Egyszerűen az orál a kedvencem, szeretek szopni. Nincs is mit ezen szépíteni. Ekkor úgy kényeztethetem a kedvesemet, ahogy csak akarom és a viszonzás is fantasztikus. Ilyen volt a tegnap délután is. Teljesen feltüzelve ültem otthon és vártam, hogy Bandi végre hazajöjjön. Mikor hazaért egyből rávetettem magam. Csókoltam, simogattam és a szobába húztam. Szenvedélyesen csókoltam, miközben pillanatok alatt meztelenre vetkőztettem, majd én is leöltöztem. Izgatóan a fülébe súgtam, hogy ha a fellegekbe repít, én is hasonló örömökben részesítem. Természetesen nem utasította vissza az ajánlatomat. Végigfektetett az ágyon és hozzákezdett a kényeztetésemhez. Fölém hajolt és végigcsókolta a nyakamat, majd lassan haladt lefelé. Elidőzött egy kicsit a mellemnél. Gyengéden masszírozgatta és a feszülő bimbómat harapdálta.

Orális szex a tetőfokon! - erotikus történetOrális szex a tetőfokon! - erotikus történet

Orális szex, imádom, kapd be a faszom tövig!

Hangosan nyögdécseltem és bíztattam, hogy lejjebb haladjon. Szétnyitottam a lábam, ő pedig közé hajolt. Forró nyelvével végignyalogatta a puncimat aztán pedig a csiklómra koncentrált. Két ujjával széthúzta a nagyajkaimat, hogy az így előbukó csiklócskához könnyebben odaférjen. Óvatosan ért hozzá és úgy nyalta. A testemet elöntötte a forróság és már csak az élvezetre tudtam koncentrálni. Becsuktam a szemem és hagytam, hogy a kéj magával sodorjon. Az egyre erősödő nyelvmozgását a mutatóujjának játékával fűszerezte meg. A hüvelyemhez rakta az ujjacskát és lassan belém csúsztatta. Csodálatos érzés volt. Teljesen belém dugta, majd visszahúzta. Egyre erősödő ritmussal mozgatta és összehangolta a nyelvének mozgásával. Egyszer csak elöntött az élvezet és onnan már nem volt visszaút.

Orális szex a tetőfokon! - erotikus történetOrális szex a tetőfokon! - erotikus történet

Nyald a faszomat te ribanc!

 A testem megremegett, az izmaim megfeszültek és hangos nyögéssel élveztem el. Egy kis ideig még élveztem a pillanat varázsát aztán hozzákezdtem kedvesem kényeztetéséhez. Formás pénisze már olyan merev volt, hogy akár egy teli szatyrot is elbírt volna. Először végignyaltam teljes hosszában. Felsóhajtott és a teste megremegett. Nyalogatni kezdtem. Éreztem, ahogy élvezi, amit csinálok. A számba vettem és szépen lassan húztam ki belőle. Ezzel az élvezetét az egekig korbácsoltam. Mikor láttam rajta, hogy nem jár már messze a csúcstól, kemény farkát teljesen a számba dugtam és teljes erőmmel szopni kezdtem. Ez meg is tette a hatását, ugyanis kedvesem élvezni kezdett. Megfogta a fejem és a farkát teljesen ledugta a torkomra. Rándult egyet a teste és teletöltötte a számat a forró spermával. Nem tudtam mit tenni, lenyeltem az egészet. Ennek ellenére nem volt rossz, sőt még élveztem is azt a kis durvaságot, amivel a fejemet fogta.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Boom Boom potencianövelő rendelés, vagy személyes vásárlás Budapesten

Aze egyik legjobb potencianövelő szer Boom Boom potencianövelő rendelés vagy személyes vásárlás Budapesten. A Boom [...]

Szex a moziban vibrátoros szexshop eszközzel

Egy korábbi online szexshop vásárlás miatt rendszeresen kapok hírlevelet az egyik budapesti szexshoptól. Mivel eddig [...]

Két lány közötti partnercsere, avagy mit motivál a dildó

Két lány között az úgynevezett férfi és női szerepek szinte kizárólag partnerfüggőek. És úgy cserélgetik [...]

Csak kemény pénisszel lehet kukorékolni az ágyban

Puha pénisszel, vagy félárbócon lévő farokkal nem lehet dugni. Csak kemény pénisszel, hosszan tartó merevedéssel [...]