Ördög Nóra így néz ki bugyiban és melltartóban

Ördög Nóra teljesen meztelen képek nincsenek a neten, és Ördög Nóra pornó sem. Művészien meztelen kép a cikk alján. Ördög Nóri így néz ki bugyiban és melltartóban:

Az Ázsia Expressz forgatásáról jelentkezett Ördög Nóra: őrület, ami történik…. A rajongók már izgatottan várják a TV2 Ázsia Expressz izgalmas kalandjait, de még csak nagyon az elején van a dolog. Történetesen most kezdődik a forgatás, a szereplők ma utaznak a helyszínre, akiket a reptéren el is kapott a Blikk.
Ördög Nóra is bejelentkezett, és elárulta, hogy már most extrém fordulatokon mennek keresztül, ugyanis pár óra alatt -15 fokból a plusz 30 fokba érkeztek.

Az Ázsia Expressz legújabb évadának versenyzői kedd reggel indultak útnak, hogy felfedezzék Amerika mesés tájait és versenybe szálljanak a 10 millió forintos főnyereményért. De nemcsak a versenyzők indultak útnak, a műsorvezető is elrepült, azonban Ördög Nóra más útvonalon érkezik meg Közép-Amerikába, mint a többiek.
Múlt héten még Budapesten álltam a Séfek Séfe forgatásán, és egy hét se telt el, már indul is az újabb eszement etap az életünkből: kezdődik az Ázsia Expressz 4. évadának forgatása – ne zavarjon meg senkit: Mexikóban és Guatemalában! Az, hogy az élet úgy hozta, hogy ráadásul Finnországból egyenesen Mexikóba utazom, már csak hab a tortán… A –15 °C-ból a +30 °C-ba

A TV2 műsorvezetője mögött egy igen mozgalmas hét áll. Ördög Nóra éppen csak befejezte a Séfek Séfe 5. évadának forgatásait, máris repülőre pattant, hogy Lappföldre látogasson férjével, Nánási Pállal. Végül Nórának ez csak egy rövid vakáció volt, mert tegnap már indult is tovább Mexikóba.

Nóri képe mellé rengeteg rajongója írt dicsérő üzenetet, illetve néhányan megjegyezték, hogy látszik, mennyire fáradt. Ettől függetlenül mindenki jó utat kívánt neki.

„Kedves Nóra! Kitartás! Nagyon fáradt az arca…” – írta egy követője a fotó mellé. Egy másik hozzászóló amiatt csodálja a műsorvezetőt, hogy anyukaként a munka mellett is megállja a helyét.

Ennél szexibb ma már nem lesz: Ördög Nóra bikinis képétől mindenkinek leesik az álla. Senki nem mondaná meg Ördög Nóra vadító bikinis képe láttán, hogy két gyermeket szült. A műsorvezető elképesztően fest a medencében.
Mint azt már megírtuk, Ördög Nóra Jordánia után Törökországba utazott az Ázsia Expressz harmadik évadának forgatása miatt. A műsorvezető azonban nemrég megfázott, így nem tudott minden nap úgy teljesíteni a felvételeknél, ahogy szeretett volna. Ráadásul még a családját is nélkülöznie kell, mivel most két hétig nem láthatja őket. Állítása szerint ez az egyik legkeményebb időszak az életében, viszont később újra kilátogat majd hozzá a férje és a gyerekei, addig pedig videóhívásban tartják a kapcsolatot.

Az útnak indulása előtt egy különleges fotósorozat készült a tévésről. Eddig nem sokszor láthattuk így, ugyanis fürdőruhában pózolt egy medencében. Most a képek közül megosztott egyet az Instagram-oldalán is, melyen épp csurom vizesen emelkedik ki a vízből szexi piros bikinijében. Kétség sem fér hozzá, hogy a kétgyermekes édesanya fantasztikusan néz ki!

   


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Vibrátor ajándékba, avagy apa és lánya együtt vásárol vibrit

Vasárnap reggel felkeltünk, rámnéz fater, azt mondja: – Jó reggelt lufifej! Te figyejjé má ide, [...]

Robert De Nirónak hiába adtak potencianövelőt

Az Apádra ütök című komédia első két részében Teri Polo volt a legjobb nő, de [...]

Így növelhető a férfi erekció, tartósan merev lesz a pénisz

A modern ember nagy jelentőséget tulajdonít a harmonikus intim életnek. Ez az alapja egy erős [...]

Csak kemény pénisszel lehet kukorékolni az ágyban

Puha pénisszel, vagy félárbócon lévő farokkal nem lehet dugni. Csak kemény pénisszel, hosszan tartó merevedéssel [...]