Őrülten vágytam rá és megkaptam…- erotikus történet

Már régóta kiszemeltem magamnak a szomszéd fiút, de sosem volt még merszem megszólítani, sőt még köszönni sem. Ő már régóta látja, hogy nem közömbös számomra, de szerintem élvezte a helyzetet. Na de ez a helyzet, csak tegnap délutánig állt így, mivel erőt vettem magamon, és átmentem hozzá. Tudtam, hogy a szülei nincsenek otthon, így egy igen merész ruhát vettem magamra, amiből szinte mindenem kint volt. Nem is lepődött meg, mikor meglátott az ajtóban, hanem bevezetett a szobába, és rögtön megcsókolt. Minden csóknál lejjebb és lejjebb húzta rólam a ruhát, míg az a földön nem landolt.

 

Őrülten vágytam rá és megkaptam...- erotikus történetŐrülten vágytam rá és megkaptam...- erotikus történet
Nyaljál, ne hagyd abba…

 

Ekkor kezelésbe vettem már javában ágaskodó falloszát. Elé térdeltem, és forró nyelvemmel nyalogatni kezdtem. Először teljes hosszában, majd áttértem makkjára, és végül eltűnt az egész ajkaim között. Úgy nyalogattam mint egy finom nyalóka. Mikor már éreztem, hogy számára közeleg a vég, egy hirtelen mozdulattal elszorítottam pénisze tövét. Ekkor megfogott, és egy határozott mozdulattal az ágyra dobott, és ugyanolyan határozottsággal belém is hatolt. Ekkor ő már annyira fel volt ajzva, hogy csak az élvezetre tudott gondolni. Amilyen gyorsan be is helyezte szerszámát, olyan gyorsasággal kezdett bennem zakatolni.
Őrülten vágytam rá és megkaptam...- erotikus történetŐrülten vágytam rá és megkaptam...- erotikus történet
Dugjál, basszál, ne kímélj!

 

Az egyre hevesebb mozgás nekem is hatalmas élvezetet nyújtott, és a gyönyör pillanatok alatt úrrá lett rajtam. Testem megfeszült, szememet becsuktam, és hangosan felnyögve éltem át a boldogságot. Ekkor én újra elétérdeltem, és ismét szopni kezdtem. Ajkaim masszírozása pár perc alatt célhoz is értek, partnerem izmai megfeszültek, és végül egy óriási spriccel telelövellte arcomat, és mellkasomat, miközben hangosan sóhajtozott.
Sokáig szólni sem tudtunk egymáshoz, hiszen a kéj olyan sokáig úrrá lett rajtunk, de viszont összeszedett bátorságom meghozta gyümölcsét.

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Akár több nőt is kielégítő szexisten így lehetsz

Jó lenne két nővel együtt lenni, vagy akár gruppenszex partiban szexelni? Vállalati szexbuli ahol több [...]

Potencianövelő krém péniszre Taurix Extra Strong

Eropharm potencianövelő krém péniszre Taurix Extra Strong itt rendelhető meg. Bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt, erekciósegítő [...]

A legjobb potencianövelők – Kelemen Anna, Koncz Gábor, Lagzi Lajcsi tippek

Az egyik folyamatos szedésű szer, a Forever Man potencianövelő arcának kérték fel Koncz Gábort. A [...]

Szereti a vibrátorát Márkus Petra a pornóforgatáson is

Szereti az online sexshopban is kapható vibrátorát a szép szemű modell. A csiklóizgató vibrátorát otthon felejtette Márkus [...]