Őrülten vágytam rá és megkaptam…- erotikus történet

Már régóta kiszemeltem magamnak a szomszéd fiút, de sosem volt még merszem megszólítani, sőt még köszönni sem. Ő már régóta látja, hogy nem közömbös számomra, de szerintem élvezte a helyzetet. Na de ez a helyzet, csak tegnap délutánig állt így, mivel erőt vettem magamon, és átmentem hozzá. Tudtam, hogy a szülei nincsenek otthon, így egy igen merész ruhát vettem magamra, amiből szinte mindenem kint volt. Nem is lepődött meg, mikor meglátott az ajtóban, hanem bevezetett a szobába, és rögtön megcsókolt. Minden csóknál lejjebb és lejjebb húzta rólam a ruhát, míg az a földön nem landolt.

 

Őrülten vágytam rá és megkaptam...- erotikus történetŐrülten vágytam rá és megkaptam...- erotikus történet
Nyaljál, ne hagyd abba…

 

Ekkor kezelésbe vettem már javában ágaskodó falloszát. Elé térdeltem, és forró nyelvemmel nyalogatni kezdtem. Először teljes hosszában, majd áttértem makkjára, és végül eltűnt az egész ajkaim között. Úgy nyalogattam mint egy finom nyalóka. Mikor már éreztem, hogy számára közeleg a vég, egy hirtelen mozdulattal elszorítottam pénisze tövét. Ekkor megfogott, és egy határozott mozdulattal az ágyra dobott, és ugyanolyan határozottsággal belém is hatolt. Ekkor ő már annyira fel volt ajzva, hogy csak az élvezetre tudott gondolni. Amilyen gyorsan be is helyezte szerszámát, olyan gyorsasággal kezdett bennem zakatolni.
Őrülten vágytam rá és megkaptam...- erotikus történetŐrülten vágytam rá és megkaptam...- erotikus történet
Dugjál, basszál, ne kímélj!

 

Az egyre hevesebb mozgás nekem is hatalmas élvezetet nyújtott, és a gyönyör pillanatok alatt úrrá lett rajtam. Testem megfeszült, szememet becsuktam, és hangosan felnyögve éltem át a boldogságot. Ekkor én újra elétérdeltem, és ismét szopni kezdtem. Ajkaim masszírozása pár perc alatt célhoz is értek, partnerem izmai megfeszültek, és végül egy óriási spriccel telelövellte arcomat, és mellkasomat, miközben hangosan sóhajtozott.
Sokáig szólni sem tudtunk egymáshoz, hiszen a kéj olyan sokáig úrrá lett rajtunk, de viszont összeszedett bátorságom meghozta gyümölcsét.

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Döngesd meg a nődet rendesen, a legjobb potencianövelők segítenek

Már régóta csak könnyű kis szex van? Olyan pózban csinálod, hogy figyelni tudj az erekciódra. [...]

Merev péniszed fogja csodálni a nőd az INTIM CENTER potencianövelőjével

A férfiak több mint harmada potenciazavarral küzd, melynek súlyossága eltérő lehet és rohanó világunkban sajnos [...]

Ritkán komoly kárt is okozhat a hamis potencianövelő, ezekben bízhatsz

A feketepiacon vásároltuk azokat a gyógyszereket, amiket aztán bevizsgáltattunk. Az illegális árusok azt állították, hogy [...]

Nemi kielégülést biztosítunk nőknek, férfiaknak, pároknak INTIM CENTER

Az INTIM CENTER nemi kielégülést biztosít a világ legjobb gyáróitól beszerzett szex segédeszközeivel nőknek, férfiaknak, [...]