Pedofil bébicsőszt kaptak el

A férfi kétévesnél fiatalabb gyerekek felügyeletét vállalta. Pedofil bébiszittert fogtak el a rendőrök Budapesten. A férfi kétévesnél fiatalabb gyerekek felügyeletét vállalta, a fővárosban és a környező településeken. Hónapok óta hirdette magát az interneten, végül Újpesten vették őrizetbe, egy család feljelentése után. A férfi legkevesebb húsz családnál dolgozott, de még saját rokonainál is vállalt munkát.
“Óvom-védem a babákat” – így hirdette magát egy internetes közösségi oldalon a pedofíliával gyanúsított férfi. Budapesten és vidéken is hónapok óta gyerekfelügyelőként dolgozott. Végül múlt héten bukott le, miután egy család értesítette a rendőrséget, hogy a férfi márciusban molesztálta gyermeküket. „A kisfiú két esetben jelezte számára – az anya részére – hogy az őt felügyelő férfi, – a bébiszitter – először ő harapta meg a kisfiúnak a – így adta elő a tanú- a pöcörőjét”- mondta Baranyi József, a IV. kerület rendőrkapitányság vezetője.
A hajléktalan férfi az interneten szerezte kuncsaftjait. Saját oldalára több tucat képet töltött fel, melyeken gyerekekkel játszik. Leginkább három hónapos és két év közötti gyerekeket vállalt, a rendőrök szerint azért, mert abban bízott, hogy nem tudják elmesélni a szülőknek a történteket. A nyomozók e-mailben keresték meg a gyanúsítottat. Munkát kínáltak neki és, hogy a részleteket megbeszéljék egy óvodához csalták. A férfit itt azonnal elfogták, de egyelőre tagadja, hogy gyerekeket molesztált volna. Eddig legalább húsz családról derült ki, hogy a gyanúsított gyerekfelügyeletet vállalt náluk. A rendőrség szerint valószínű, hogy ez a szám akár a duplájára is emelkedhet.

Hétvégén Svájcban egy 78 országra kiterjedő gyerekpornó-hálózatot lepleztek le. Egy internetes oldalt könnyűzenei webhelynek álcáztak, de valójában gyerekpornófilmek fóruma volt. Az oldalt legkevesebb kétezren látogatták, például az Egyesült Államokban, Lengyelországban és Görögországban. – írja az RTL hírek


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


0 thoughts on “Pedofil bébicsőszt kaptak el

  1. Pingback: Újabb bejelentések a pedofil bébiszitterről | Olimpiq.com szex innováció