Pénzért vetkőzik Paris Hilton

Paris Hilton tényleg bármire képes a pénzért. A legfrissebb hírek szerint a botrányhősnőt milliókért ki lehet bérelni, és az összeg nagyságától függően vetkőzik, pucéran táncol vagy szexel is.
Bár eddig is sokan mondták azt Paris Hiltonról, hogy közönséges prosti, most kiderült, hogy a valóságban is űzi az ősi mesterséget. Csak éppen luxusszinten. Az amerikai Hollywood Interrupted nevű internetes portál szerint Hiltont ki lehet bérelni. A botrányhősnő állítólag dúsgazdag üzletembereknek táncol, vetkőzik, és ha elegendô az összeg, akkor szexel is velük.
– Megfelelő kapcsolatok és rengeteg pénz kell hozzá, és bárki megkaphatja Paris Hiltont – mondta el az egyik üzletember. A vádaskodók olyan privát partikról beszélnek, ahova csak különösen vastag pénztárcájú üzletemberek léphetnek be. Paris természetesen tagadja ezeket, de szavahihetőségén sokat ront, hogy 2004- ben már belekeveredett egy szexbotrányba. Akkor egy videofilm került fel a világhálóra, amin egyértelműen be lehetett azonosítani Paris kisasszonyt, amint más lányok társaságában férfiaknak vetkőzik. Egy szemtanú, Elizabeth Jawhary maga látta, hogy Paris milliomosoknak vetkőzik.
– Együtt mentünk be abba a lakásba, ahol a parti folyt – mondja Elizabeth. – Parison látszott, hogy élvezte, hogy fizetnek neki a vetkőzésért, szerintem ez izgatja – írja a Bors.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A női potencianövelőkről, ha csökken a libidó

Amikor szóba kerül a vágyfokozás témaköre, akkor általában a férfiak azok, akik szeretnének tenni a [...]

A potenciazavar komoly férfi gond de vannak megoldások

Férfi merevedési zavaráról beszélünk, amikor a szervezet különböző szervrendszereinek kóros működésének következtében, megfelelő nemi vágy [...]

Vaginák szexshopból, vásárolj online vagy személyesen – Melyiket szeretnéd?

Ami a nőknek a vibrátor az a férfiaknak a mszturbátor! Az online shop szexáru kínálatában [...]

Szex alkalmakkor, a hálószobában is legyen ajándék az INTIM CENTER kínálatából!

Ünnepeken, névnapon, születésnapon, karácsonykor, év végén, újévben a légkör még a pszichológusok szerint is kedvez [...]

One thought on “Pénzért vetkőzik Paris Hilton

  1. Pingback: Szexpláza – Erotikától a pornóig! » Blog Archive » Nem bálozott Bécsben Lindsay a mágnással

Hozzászólások lezárva.