Pornót forgattunk egy háztetőn magyar lányokkal

A pornó megítélésekor sűrűn felmerül a szexualitásra gyakorolt hatása. De vajon mennyi köze van a filmbéli szexnek a magánszexhez? Alapvetően nem sok, hiszen nagyon más okokból és körülmények között kerül rájuk sor. A filmes szex inkább agymunka, nem a testünk vágyai működtetik. Persze fontos, hogy legyen például erekció, de ha csak arról lenne szó, hogy két elképesztően kanos egyedet összeeresztenek, akkor nem lenne kameraképes a filmanyag, nem lehetne instruálni a szereplőket.

Nyilvános szex pornófilm forgatási képek, Szexpláza. Pornót forgattunk egy háztetőn magyar lányokkal, az alábbi képeken Buri Boglárka megbaszása és az orálszex jelenetének vége látható, amikor megkapja az arcába, szájába a gecit.

A Roof című film videó jeleneteit itt nézheted meg. A szereplők: Buri Boglárka, , , , .

 

Szexpláza: Ha tetszenek a Szexpláza Roof című pornófilm forgatásám készült képek, vagy a Plázacicák, akkor a teljes Tagi tartalom mellett, töltsd le a 25 DVD film összes jelenetét, ahol a lányok is szerepelnek többféle pornóban! Jelszó kéréseBelépés.

Pedig a pornófilm leendő nézőjének vannak igényei, látni akarja a részleteket, ennek megfelelően a rendezőnek és az operatőrnek is vannak elvárásai, utasításai, és azok nem a szereplők nagyobb élvezetére helyezik a hangsúlyt. Remélem senki nem gondolta komolyan, hogy a szex úgy a legjobb, hogy közben a női szereplő folyamatosan egy kamerába nézve mórikál, a fiúk pedig elképesztő pózokba tekerik magukat, hogy minél jobban látszódjon a lényeg. Persze, kinek mi a lényeg. Anélkül, hogy lebecsülném a férfinézőket, azt hiszem, a nőknek a pornófilmek gyakran nagyon célorientált látványvilága elég kevés ahhoz, hogy a megfelelő hatást érje el.

Ami női szempontból érdekesebb lehet, az az, ami a szereplők között valóban megtörténik, az olyan interakció, ami nem korlátozódik a rutin és a genitáliák szintjére. Éppen azok a részletek az izga- tóak, amelyek az egyes filmeket megkülönböztetik egymástól, az a tartalmi többlet, amit az adott szereplők tesznek hozzá a rendezői vagy az operatőri instrukciókhoz. Persze valódi intimitásról nem lehet beszélni, hiszen jelen van egy teljes stáb, aminek a tagjai végig ott sertepertélnek a film készülése körül, de nagyon sok múlik a szereplőkön. Ami a nők számára izgalmas és ami a körülmények ellenére olykor kifejezésre is jut, az csakis a szereplők fejében születik meg.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Új szexshopok és professzionális erotikus játékok a szexiparban

Online szexboltban 10 megrendelésből 7-et férfiak csinálnak, ahogy a magyarok rendelnek egy szexboltban. Az életkor [...]

Dildós szex pornó casting Somogyi Nóra és Stibla Krisztina

Egy kisérletben meleg, leszbikus, és heteró pornót mutattak nőknek és férfiaknak. Az eredmények szerint a [...]

Ajándék ötletek a legjobb szexshopból, Intim Center Budapest

Nemcsak az örömre, hanem vevőink és megrendelőink egészségére és biztonságára is ügyelve csak biztonságos, eredeti, [...]

Potencia nélkül nem egészséges a férfi

Az orvostudomány már régóta tudja, hogy a tesztoszteron termelés jelentős lassulása figyelhető meg a szervezetben [...]