Sáfrány Emese szeánsza, ahol Béres Anett élete tönkrement – videó

Sáfrány Emese szerint az emberek teljesen félreértik az ayahuasca-teaszeánszot, Béres Anettel nem drogpartin vettek részt, hanem rendbe akarták hozni az életüket.
Sáfrány Emese, Aleska Diamond a Fókusznak mesélte el, mi történt vele és barátnőjével, Béres Anett-tel a szerencsétlenül végződött hétvégi ayahuasca-teaszeánszon. Mint ismert, a hétvégén öntudatlan állapotban, ruhátlanul, törött csontokkal találtak rá egy korábbi valóságshow-szereplőre. Később kiderült, hogy VV Anettről van szó, akin életmentő műtétet hajtottak végre.

Először szólalt meg és sírva mesélt a majdnem tragédiával végződő teaszeánszról Sáfrány Emese, a volt pornós Aleska Diamond. Barátnőjével lelki megtisztulásra vágytak, ezért ittak a főzetből. Béres Anettel minden nap beszél, aki nagyon rossz állapotban fekszik a kórházban.

Sáfrány Emese azt mondta, hogy a szeánszon minden rendben zajlott, mindketten ittak főzetből, de semmi különöset nem tapasztaltak. Lefeküdtek aludni, majd Anett reggel felébresztette őt, hogy azonnal induljanak haza. Emese gyorsan összeszedte a cuccait, ám mire visszaért, Anettet már nem látta sehol. A szertartásvezetővel elindultak Anett autója felé, úgy gondolták, arra ment, de nem találták meg.

Sáfrány Emese még mindig a történtek hatása alatt áll. Azóta már többször beszélt barátnőjével, de azt mondta, Anett egyáltalán nincs jól, lelkileg és fizikailag sem. A légtornász szerint az a legrosszabb az egészben, hogy az emberek teljesen félreértik a történteket.

„Este megtörtént a szeánsz, minden rendben zajlott. A szertartás vezetőjével, az úgynevezett sámánnal csak mi hárman voltunk jelen. A hírekkel ellentétben nekem nem volt hallucinációm, csak a gondolataim erősödtek fel, azok, amiért odamentem. Anett nevében nem nyilatkozhatom. Pozitívan nyugtáztam, úgy éreztem, mindent el tudok engedni, ami nekem lelki fájdalmat okozott. Az eredeti terv az volt, hogy a szertartás helyszínéhez közel, egy külön sátorban fogunk aludni, az összes cuccunkat ott helyeztük el, végül mégis a szeánsz helyszínén, a szabad ég alatt, két matracon, egymás mellett tértünk nyugovóra”

„Csupán 1-2 percig voltam távol tőle, de mire visszaértem, őt már nem láttam sehol. Körbenéztem, kiabáltam neki, de nem jött válasz. Elindultam a szertartás vezetőjéhez, aki egy házban tartózkodott, jeleztem felé, hogy baj van, Anett eltűnt. Azonnal kocsiba pattantunk, és elindultunk a barátnőm autója felé, arra gondoltam, hogy ő már ott lehet. Sajnos nem volt, így különváltunk, és mindenfelé kerestük a környéken”

„Mindvégig abban reménykedtem, hogy hamarosan előkerül. Végül a volt párja értesített, hogy megtalálták, Anett első kérdései között az volt, hogy velem mi van. Miután visszakapta a telefonját, az első kérdései között velem vette fel a kapcsolatot. Azóta is folyamatosan beszélünk, és az, hogy nektek elmeséltem ezt a történetet, közösen beszéltük meg, szeretnénk tisztázni, nem egy drogos bulin vettünk részt, nem szórakozásképpen mentünk oda. Nagyon bánt minket a rengeteg rosszindulatú hír, amik nem fedik a valóságot. Anett is el fogja mondani, ő hogyan élte át a történteket, de csak ha eljön ennek az ideje és készen áll majd erre”

Csupán 1-2 percig voltam távol tőle, de mire visszaértem, őt már nem láttam sehol. Körbenéztem, kiabáltam neki, de nem jött válasz. Elindultam a szertartás vezetőjéhez, aki egy házban tartózkodott, jeleztem felé, hogy baj van, Anett eltűnt. Azonnal kocsiba pattantunk, és elindultunk a barátnőm autója felé, arra gondoltam, hogy ő már ott lehet. Sajnos nem volt, így különváltunk, és mindenfelé kerestük a környéken. Mi nem bulizni mentünk oda, ez nem drogparti volt. Csak két kétségbeesett lány, aki így szerette volna rendbe hozni az életét – fogalmazott Sáfrány Emese.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Top nemi szexjátékok amit férfiak és nők kedvelnek

A mi kultúránkban még mindig nem szokás túl sokat beszélni a szenvedélyről. De azok az [...]

Szexbaba szüzességét árulták

Szexshopban vásárolható valósághű guminő, vagyis a legjobb minőségű Real Doll a cikk témája. Szexbaba szüzességére [...]

Szexbaba meg egy férfi, Szarka Andrea hármas szex

Kell egy barátnő vagy maszturbációs szexkellék, egy felfújható guminő? Az online szexshop webáruház szexbaba választékából [...]

A férfi erő növelése így lehetséges, ha potenciazavarod van

A férfiak gyakran szembesülnek olyan problémával, mint a potencia csökkenése. Ennek fényében sok következetlenség, hatalmas [...]