Sáfrány Emese volt pornós és Béres Anett a drogos szeánszbotrány két hősnője

Sáfrány Emese bevallotta, hogy ott volt azon a szeánszon, aminek szomorú vége lett: VV Anett pánikba esett, berohant az erdőbe, később pedig sebesülten és meztelenül találtak rá.
Tagadja felelősségét Sáfrány Emese a szeánszbotránnyal kapcsolatban! Bármennyire is szerette volna elkerülni az elkerülhetetlent Sáfrány Emese, azaz az egykori Aleska Diamond, de egy ilyen botránynál kénytelen megszólalni, mielőtt más megteszi helyette. Ezért úgy döntött, hogy hivatalos Instagram-oldalán ad magyarázatot a tragikusan végződő eseménnyel kapcsolatban.

A minap egy zártkörű rendezvényt tartottak a siklósi erdő közelében, melyen több hazai híresség is részt vett. A szeánszon egy hallucinogén hatású főzetet fogyasztottak, ami valószínűleg az egykori realitysztár súlyos sérüléseihez is vezetett.

Az eddigi értesülések alapján a 2003-as Való Világ szereplője, Béres Anett az áldozat, akit anyaszült meztelenül, több töréssel találtak meg a siklósi erdőben. Béres édesanyja ugyan nem erősítette meg a hírt, de nem is cáfolta.

A pletykák szerint az áldozat egyik legjobb barátnője, a volt pornós Sáfrány Emese is jelen volt az eseményen, aki eddig nem szeretett volna beszélni az esetről, mégis úgy döntött, jobb, ha ő maga tisztázza a körülményeket.

Ezért hivatalos Instagram-oldalán egy bejegyzésben ismerte el, hogy ő is részt vett a szeánszon, és azt is megerősítette, hogy Béres Anett a súlyos sérüléseket szenvedő áldozat.

A szeánsz

Teljesen meztelenül, törött csontokkal találtak rá a magyar sztárra egy erdőben. Horrorfilmbe illő jelenetek játszódtak le a siklósi erdőben július 10-én, vasárnap este. Állítólag két, a médiában ismert hölgy – egy valóságshow-szereplő és a barátnője – egy úgynevezett teaszeánszon vettek részt, aminek nagyon rossz vége lett. A Ripost arról ír, hogy az egyikük bepánikolt a rituálé közben, és berohant az erdőbe. Eltűnését a rendőrségen is bejelentették, de másnap megtalálta őt egy idősebb férfi, aki kapálni indult a földjére.

Az egykori realitysztár ott feküdt meztelenül, öntudatlanul, szilánkosra tört bokával és törött bordával.

“Egy hozzá közelálló, szintén ismert hölgyet is meghívtak a szeánszra, ő azonban nemet mondott. Tudomása szerint a barátnőjének szilánkosra tört a bokája és a bordája is eltört. Sürgősségi osztályra került” – árulta el egy informátor.

A másik, szintén a hazai celebvilágból ismert nőt még a szeánszról kórházba szállították, ő rosszul lett a szertartás alatt. A szeánsz szervezőjét – aki szintén egy hölgy – a rendőrség a hírek szerint őrizetbe vette. A valóságshow-szereplő hölgy manapság modellkedéssel foglalkozik, a barátnője pedig egy szintén ismert, kisgyermekes édesanya.

Sáfrány Emese verziója

A hír igaz, ott voltam Béres Anettel a szeánszon, viszont a rendőrség által készített tesztem is kimutatta, hogy nem fogyasztottam pszichotróp szereket. Azt, hogy a szertartást követően, az eltűnése során mi történt vele, magam sem tudom, a rendőrség dolga kideríteni. Azt a híresztelést, hogy ezt az egészet én szerveztem, teljes mértékben cáfolom. Bízom benne, Anett minél előbb teljesen felépül. Nem kívánok ennél többet beszélni az ügyről – írta Sáfrány Emese.

A történet

Öntudatlan állapotban, törött csontokkal találtak rá Siklóson egy valóságshow-szereplőre. Barátnője, Sáfrány Emese írta ki először közösségi oldalára, hogy mi történt VV Anettel. Megpróbáltuk felgöngyölíteni a hajmeresztő ügy részleteit, amit már a rendőrség is vizsgál. Ruhák nélkül, öntudatlanul, törött csontokkal találtak rá egy ismert magyar valóságshow-szereplőre – adtuk hírül mi is a Velvet információját. Mindenki azt találgatta, kiről lehet szó, miközben egyre több információ látott napvilágot a baleset körülményeiről.

Információk szerint az egykori valóságshow-szereplő július 10-én, este egy spirituális tea szeánszon vett részt, egy barátnőjével, Siklós környékén. Ilyenkor egy ayahuasca nevű hallucinogén növényi készítményből fogyasztanak, amit több ezer éve használnak vallási és sámánisztikus célokra Dél-Amerikában.

A hiedelmek szerint a hallucinációs élmények során, a résztvevők kapcsolatba kerülhetnek a szellemvilággal, így lehetővé válhat a testi-lelki gyógyulás. Yvonne Dederick is szerette volna már kipróbálni, de ehhez nagyon pontos előkészületekre van szükség.

Például Magyarországon és a legtöbb országban ezek a szertartások tiltottak. És nem véletlenül, mert ezeket nagyon kontrollált körülmények között szabad csak alkalmazni. Komoly diétának és pszichológiai felméréseknek kell megelőznie a folyamatot.

Az interneten hamar terjedni kezdett, hogy a reality-sztár nem más, mint Béres Anett, a szóban forgó barátnő, aki szintén részt vett a szeánszon, pedig Sáfrány Emese. Ezt késő délután Emese instagram sztorijában is megerősítette.

A hírek szerint Anett a rituálé alatt bepánikolt és beszaladt az erdőbe, másnap reggel egy szőlőültetvényen találtak rá, ruhák nélkül, törött bokával és bordával, öntudatlan állapotban. Hogy mi történhetett pontosan, arról egyelőre nincs hivatalos információ, azonban közeli ismerősei megerősítették, hogy a nő kórházban van.

A Bors megkereste az egykori reality-szereplő édesanyját is, aki bár – érthető okokból – nem akart nyilatkozni, nem cáfolta, hogy lányáról van szó. A Baranya megyei Rendőrfőkapitányság az esetet büntetőeljárás keretében vizsgálja. Az ügy részleteiről azonban a nyomozás érdekeire való tekintettel nem adtak bővebb tájékoztatást.

Béres Anett miért ment oda?

A Borsnak az ismerős elmesélte, hogy Béres Anett régóta magányos volt és lelkimegnyugvásra vágyott. A híresség úgy érezte, hogy az élete megrekedt és azt gondolta, hogy sem a karrierjében, sem a magánéletében nem tudott sikereket elérni. Az is kiderült, hogy a szertartásra Vokányban került sor, tehát a VV szereplő hosszú utat tett meg az erdőben, ugyanis Siklóson találták meg.

A szertartást vezető a reggeli órákban vette észre, hogy Anettnek nyoma veszett, ezért a keresésére indult. Először a környékbeli lakosokat kérdezte meg, hogy nem látták-e őt. Majd a rendőrséget értesítette, akik körözést adtak és nagy erőkkel próbáltak Anett nyomára bukkanni. Drónokkal, kutyákkal keresték, igyekeztek mindent megtenni annak érdekében, hogy Anett előkerüljön. Végül szóltak, hogy egy férfi megtalálta őt, de borzasztó állapotban” – mondta a Borsnak a névtelen forrás.

Úgy tudom, a szertartás alatt, amin Anett is részt vett minden rendben ment és néhány órával később a résztvevők nyugovóra tértek, ő lefeküdt aludni. A szertartást vezető a reggeli órákban vette észre, hogy Anettnek nyoma veszett, ezért a keresésére indult. Először a környékbeli lakosokat kérdezte meg, hogy nem látták-e őt. Majd a rendőrséget értesítette, akik körözést adtak és nagy erőkkel próbáltak Anett nyomára bukkanni. Drónokkal, kutyákkal keresték, igyekeztek mindent megtenni annak érdekében, hogy Anett előkerüljön. Végül szóltak, hogy egy férfi megtalálta őt, de borzasztó állapotban”– osztotta meg a Borssal az informátor.

Az ismerős elmondta, hogy a szeánszot Vokányban tartották, ahonnan Anett rengeteget gyalogolhatott az erdőben, mire a szőlőültetvényen ráleltek. Anett egyébként olyan komoly sérüléseket szenvedett, hogy egy hatórás műtétre volt szüksége, mostanra azonban annak ellenére, hogy még kórházban tartózkodik, a sztár a magazin értesülései szerint már a tudatánál van.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A legjobb ajándékok feleségnek vagy barátnőnek egy szexboltból

Az ünnepek és az emlékezetes dátumok előestéjén a férfiak gyakran szembesülnek az ajándék kiválasztásának problémájával. [...]

Szexbaba szüzességét árulták, de vehetsz magadnak guminőt, azzal jobban jársz

Időtlen idők óta a harcosok, tengerészek és kereskedők, akik hosszú ideig nem voltak otthon, speciális [...]

Mire jó a szexbaba? Hol vegyek, és hogy használjam?

Hogyan működnek a szexbabák? Ismerje meg a szexbabák jellemzőit, olvassa el ezt vásárlás előtt! Gondoltad [...]

Az INTIM CENTER legjobb szexshopban jártam, mert elromlott a vibrátorom

Eh, egy klisés, fantáziátlan konzumidióta vagyok, fene a pofámat. Történt pár hete, hogy (OMG, épp [...]

One thought on “Sáfrány Emese volt pornós és Béres Anett a drogos szeánszbotrány két hősnője

  1. Pingback: Béres Anett előkerült a médiába | Szexpláza

Hozzászólások lezárva.