Baukó Éva sárba tiporta Sáfrány Emese expornós anyukát a drogos buli miatt

Baukó Éva nagyon kiakadt Sáfrány Emese és Béres Anett sámánszeánszos botrányán – írja a Promotions.
A minap egy orkán erejével csapott le a hír, hogy Sáfrány Emese és az egykori Való Világos, Béres Anett résztvettek egy eseményen (amit sokan azóta csak sámánszeánsznak neveznek), ahol állítólag az utóbbi egy ayahuasca nevű készítményt fogyasztott, aminek hatására elrohant, majd csak másnap reggel, egy távoli szőlőültetvényen találtak rá meztelenül, törött csontokkal – elvileg szerencsére jól van, de még mindig vannak megválaszolatlan kérdések az esettel kapcsolatban.

Hamar elterjedt a pletyka, hogy Sáfrány Emese szervezte a majdnem tragédiával végződő eseményt, de a híresség rögtön tagadta a vádakat, ráadásul elmondta, hogy még csak pszichotróp szereket sem fogyasztott. Sőt, állítólag ő volt az, aki felhívta Béres Anett barátját, aki értesítette a rendőrséget, és végül így sikerült megtalálni a hírességet – vagyis bizonyos szempontból Sáfrány Emese mentette meg Béres Anett életét. Sáfrány Emese gangbang pornó:

Úgy tűnik, hogy a szintén a Való Világból ismert botrányhősnő, Baukó Éva máshogy gondolja, ugyanis most kőkeményen nekiment az egykor Aleska Diamond néven felnőtt filmekben tevékenykedő Sáfrány Emesének.

„Kérdezem én, egy anyuka mit keres egy szeánszon, ahol a beállás a lényeg? Apuka hol van? Aleskát még a Blikk szentnek állítja be. Rendőrségi nyomozás zajlik. Egy ember, Béres Anett majdnem meghalt. Minimum felelősségre vonnám, hogy mint anyuka, miért csinál ilyet. Még jó, hogy felhívta Anett barátját, hogy eltűnt! Ne emeljük már Emesét piedesztálra! A pasija ha igazán a gyereke apja akarna lenni, léphetne egyet előre. Nagy trip lehetett, büszkék lehettek!

Sáfrány Emese a megmentő a Blikk szerint! Na takarodj!! Mi a szart keresett ott?? Elvileg ő szervezte a szeánszot, úgy elvenném tőle a gyereket, mint a huzat a gyámügy nevében!!! Drogos gombás buli! Büszke anyuka lehetsz!! Pfuujj.

Úgy látszik a magyar Médiában a drogosok előnyt élveznek. De én vagyok a sz*rdarab, aki 9 éve tiszta józan életet él! Hányok! Drogosok a példaképek!” – írta pár Insta Storyban Baukó Éva.

Baukó Éva vagy nem hisz Sáfrány Emesének, vagy rosszul tudja a dolgokat, mivel ellentmondásos, amit írnak, de az biztos, hogy nagyon felhúzta magát az egész ügyön.

Nemrég amúgy Hódi Pamelával kapcsolatban is volt egy nagy port kavaró megnyilvánulása Baukó Évának, aki pont, hogy ezzel a kendőzetlen, félelmet nem ismerő stílusával érte el, hogy rengeteg rajongója van.

Varga Viktor Peruban próbálta ki párjával az ayahuasca főzetet

Nagyon súlyos beavatkozás az agyba és a testbe, gyakorlatilag méreg, aminek használatát hosszú testi és lelki felkészülés előzi meg – mondja Varga Viktor az ayahuasca főzetről, amit azon a teaszeánszon fogyaszthattak, amin VV Anett súlyosan megsérült.

„Itt az a lényeg, hogy ez egy nagyon súlyos beavatkozás egyébként az agyba. Meg magába a testedbe. Ugyanis megmérgezed magadat. Nyilván a dózis nem mindegy” – fogalmazott a Fókusznak Varga Viktor, aki néhány hónapja párjával együtt Peruban vett részt egy spirituális teaszeánszon.

Az énekes szerint tisztítókúra szükséges, mert „ha nem elég tiszta az ember teste vagy a gondolatai”, akkor azonnal hasmenésbe és hányásba kezd. Már hetekkel a szeánsz előtt diétázni kell. A több évezredes hagyományra visszanyúló szertartás Peruban ellenőrzött körülmények között zajlik. Egy egyhónapos táborban mindenkit felkészítenek testileg és lelkileg is, így nagyon ritkán fordulhat elő az, hogy valaki rossz élményekkel távozik.

Az a helyzet, hogy ez nem mindenkinek való. De ezt egyrészt a beszélgetések során kiszűrik, hogy mentálisan ki van rá felkészülve, másrészt pedig kitöltenek kérdőíveket, hogy a családban milyen mentális betegségek voltak, te mikről tudsz. Persze sokszor van olyan is, hogy az ember nem tud a sajátjáról, de ezért vannak ezek a felkészülések, napokig, hogy ezeket ők látják a jeleit, hogy kinek lehet és kinek nem – mesélte.

A szertartás egy egyórás meditációval indul, majd a sámán jelenlétében a résztvevők elfogyasztják a főzetet, és nagyjából fél óra múlva a dzsungel hangjai hozzák elő a víziókat.

Ez egy hat órán keresztül tartó víziósorozat, egy fraktálszerű rendszerbe esel bele, valójában a saját elmédbe. És az az izgalmas benne, hogy mindenkinek teljesen egyéni, miket lát meg miket él meg – osztotta meg gondolatait az énekes.

Július 10-én valószínűleg egy ilyen szeánszot tartottak a Baranya megyei Vokány mellett,és onnan tűnt el a Való Világból ismert Béres Anett, aki barátnőjével járt ott. A Pécsi Mentőkutyás Egyesület elnöke azt mondja, délután 4-kor érkezett hozzájuk a telefon, hogy egy eltűnt nő keresésében kellene segíteni.

„A Pécsi Mentőkutyás Egyesülettől mentünk négyen 4 kutyával, illetve a Szent Flórián önkéntes tűzoltói jöttek olyan 10 fővel. És még ott rajtunk kívül rengeteg polgárőr volt, meg a rendőrség munkatársai is szép számmal voltak jelen, tehát sokan voltunk” – mondta Kiss Csaba.

Mire ők nem sokkal később a helyszínre értek, addigra már javában folyt a keresés, a polgárőrök még hőkamerás drónokat is bevetettek. A hírek szerint a szeánsz alatt a nő pánikrohamot kapott, majd beszaladt az erdőbe. Hogy mi történhetett pontosan, arról nincs hivatalos információ.

Azért elég nehéz volt úgy nekiindulni, hogy túl sok infó nem volt. Egy háztól tűnt el, igazából ennyi, és nem tudják azt, hogy melyik irányba ment el a hölgy, valamikor a reggeli órákban, 6-7 óra körül tűnhetett el – részletezte a Pécsi Mentőkutyás Egyesület elnöke.

Végül egy szőlőültetvényen találtak rá, ruhák nélkül, súlyos sérülésekkel, öntudatlan állapotban. Információink szerint azóta is kórházban van, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

Yvonne Dederick is szerette volna kipróbálni a teaszeánszot, ő Mallorcán talált egy olyan központot, ahol legálisan, ellenőrzött körülmények között van lehetőség a testi-lelki gyógyulásra.

Nem drogozásról van szó, ez egy gyógymód. És ez a gyógymód, ha rosszul használod, akkor veszélyessé válhat. Itt igazából ez a kérdés, hogy volt-e megfelelő felkészítés ehhez a dologhoz. Ezek szerint nem volt megfelelően kontrollált környezet, mert ilyen nincs, hogy valaki el tud szökni az erdőbe. Ennek van tudománya, és ennek van létjogosultsága. De ezt mindenképpen kontrollált környezetben kell, amihez meg alapvető, hogy olyan országban kell ezt megcsinálni, ahol ez engedélyezve van – mondta a Yvonne Dederick a Fókusznak.

Zacher Gábor toxikológus a Reggeliben mondta el, hogy a Magyarországon illegális szer hogyan hathat az emberi szervezetre:


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Hatékony merevedéshez potencianövelő rendelés, vagy személyes vásárlás itt

Egyik napról a másikra a szexuális élete katasztrofálissá vált? Csalódottságot érez csökkent teljesítőképessége miatt? Önbizalma [...]

Fétis szexet kedvelő barátnő

A fetisiszta lányt szeretnél? Ha Te nekiállsz a neten fétis szexet kedvelő lányt keresni és mondjuk [...]

A legjobb péniszpumpa, más néven vákuumpumpa infók és vásárlás

Ennek az eszköznek a fő funkcióiról szólva a pénisz paraméterek növelése, mind a hossz, mind [...]

Potencianövelő rendelés országosan vagy személyes vásárlás Budapesten

A férfiak gyakran szembesülnek olyan problémával, mint a potencia csökkenése. Ennek hátterében sok a mulasztás, [...]