Sharon Stone luxuskurva volt

Sharon Stone a kilencvenes évek szexikonja fiatalkorában pornózással és prostiként kereste a kenyerét, és később Hollywoodban sem változott sokat.
Munkáscsalád gyermekeként született, szegény sorban nőtt fel, de kitűnt társai közül kirívóan magas intelligenciájával és szépségével. 15 évesen korengedménnyel került be az egyetemre, de az intellektus mellé pompás külső is társult.
Szőke volt, magas és hosszúcombú, áradt belőle a szexualitás, amit ki is használt. Pornózással és luxusprostiként kereste meg a kenyérre valót. Ezer dollár volt nála egy kanyar, a gazdag üzletemberek egymásnak adták a kilincset-emlékszik vissza egykori „madámja”.
Mikor megfelelő mennyiségű pénzt gyűjtött össze Európában, akkor visszatért Amerikába, hogy szerencsét próbáljon. Ez be is jött neki, hiszen első film szerepét Woody Allentől kapta és ez után már nem volt megállás. Sharon elmondása szerint mindig az eszét használta, soha nem az ösztönei után ment. Intelligencia és kurvoiditás. Mi kell még a sikerhez Hollywoodban?


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


One thought on “Sharon Stone luxuskurva volt

  1. Pingback: Sharon Stone pinát villant | Olimpiq.com szex innováció

Comments are closed.