Szopjál geci, szopjál geci… mondja Stefanovics Angéla

“Szopjál geci, szopjál geci…” Ez a nem túl kislányos szöveg, egy internet szerte ismert videóból származik ami cigójány címen vált ismerté. Első megnézés után egyből levonja az ember a következtetést, miszerint egy iszonyatosan koszos, és igénytelen cigánylányt videóztak le amatőr filmesek. A videót nagyon rég láttam már, de kissé gyanús volt a dolog számomra. Nem mintha különösen nehéz lenne elhinni az életszerűségét, mégis a “cigójány” hangja nagyon jellegzetes, és jól megjegyezhető volt. A napokban valahol újra belinkelték a videót, és megnézve azonnal beugrott, honnan ismerős az arc, és a hang.
A színésznő Stefanovics Angéla durva filmjelenetekben szerepelt, Szexpláza bejegyzések itt.

A rázós jeleneteket bevállaló Stefanovics Angéla ezekben nagyon szabadszájúan beszél.

Stefanovics Angéla azt mondja, hogy megmossuk a kis faszodad. Szopjál geci, szopjál geci. Ez a nem túl kislányos szöveg, egy internet szerte ismert videóból származik ami cigójány címen vált ismerté. Első megnézés után egyből levonja az ember a következtetést, miszerint egy iszonyatosan koszos, és igénytelen cigánylányt videóztak le amatőr filmesek. Persze ez nem így van, ez megrendezett jelenet.

Stefanovics Angélát a drámatagozatos gimnázium után elsőre felvették a Színművészeti Főiskolára. Eleinte rövidfilmeket készített Végh Zsolttal és Kálmánchelyi Zoltánnal, majd a színészet mellett a forgatókönyvírásba és rendezésbe is belekóstolt. A Budapesti Kamara Színház tagja. Az ország előtt igazán ismertté az egyik bankos tv-reklám tette. 60 éves férfiba szeretett bele a fiatal magyar színésznő! Nyolc évig éltek együtt. Stefanovics Angéla egy nála jóval idősebb férfival élt együtt. A Noé Bárkájában látható meztelenül, a jelenet itt.

Linkek: Film a svájci magyar kurvákról és történeteikről. Stefanovics Angéla a bankreklámos Mónika meztelenkedik ebben a videóban. Uristen@menny.hu teljes videó brutál dumákkal. Megmossuk a kis faszodat… szopjál geci – Stefanovics Angéla mondja megmossuk a kis faszodat és szopjál geci. Videó uristen menny pont hu. Stefanovics Angéla a bankreklámos Mónika meztelenkedik. Stefanovics Angéla kurva az uristen@menny.hu filmben.

Stefanovics Angéla életrajza

1980. december 2.-án született Stefanovics Angéla Budapesten. Édesapja Imre olimpikon súlyemelő. Édesanyja is sportoló volt, férjhez ment amikor 4 éves lett. Nevelőapjával együtt biztonságtechnikával foglalkoznak és nem támogatták a színészi ambícióit. Biztosabb foglalkozást kívántak neki.Már óvodában mindenhez hozzászólt, mindenről volt véleménye, és figyelmet követelt magának.

1992 -1996-ig a Pesti Barnabás élelmiszer-ipari iskolában drámatagozatos osztályában tanult. “Volt egy nagy botrányunk harmadikban: a fél osztálynak ugyanaz volt a háziorvosa, mert szereztünk egy orvosi pecsétet, azzal gyártottuk az igazolásokat. Hárman voltunk a hangadók, nekünk lett ebből fegyelmink, a legjobb barátomat kirúgták, engem pedig kitiltottak.Záróvizsgát kellett tennem minden tantárgyból.”
1995-ben már középiskolásként tagja volt egy amatőr színházi társulatnak. Első színházi szerpe az Elektrában volt.1996-ban az érettségi után elsőre felvették a Színművészeti Főiskolára Benedek Miklós osztályába . Megismerkedett Végh Zsolttal és Kálmánchelyi Zoltánnal Munkakapcsolatuk azóta is tart.
A Színművészetire járt, amikor megismerkedett Malgot István szobrászművésszel. Harmad éves volt a férfi 60. 8 évig éltek együtt.

2002 -ben elvégezte a Főiskolát . Benedek Miklós osztályában végzett.Osztálytársai: Balázs Zoltán, Borombovits Ágnes , Chován Gábor , Karalyos Gábor , Kasvinszky Attila , Sás Péter ,
Sztankay Orsolya , Tóth Attila , Wéber Kata és Zámbori Soma.

2007- ben karaktere betört a köztudatba. A nagyközönség a Budapest Bank reklámarcaként ismerte meg.Lelkes Emese sok vidám percet okozott. -> Emese reklámok

2001-től a megszűnésig a Budapesti Kamaraszínház tagja . 2011-ben a munkáját Jászai Mari díjjal jutalmazták.

2012-ben a Budapesti Kamaraszínház bezárása után elment Máltára egy hónapra angolt tanulni, és elvégzett egy jógaoktatói képzést is.

2014/15 évadbanban a Vígszínházban a Mikve darabban szerepelt és a Szülői értekezlet színműben.
Szerepel a Comedy Central Magyarok az űrben című, saját gyártású sketch showjában.
2019 decemberében indította el humoros YouTube-csatornáját Anzselika Habpatron néven. Alkotótársa Végh Zsolt.

Díjai elismerései
2012 – Színikritikusok Díja – Legjobb női mellékszereplő (Ungarn: Üregi Szidonia szerep)
2011 – Jászai Mari díj
2002 – MEDIAWAVE A leghumorosabb film különdíja A legkisebb film a legnagyobb magyarról filmért a három alkotónak
2000 – 31. Magyar Filmszemle – Legjobb kisjátékfilm – uristen@menny.hu – Stefanovics Angéla,
Végh Zsolt, Kálmánchelyi Zoltán
2016 – 40. Fadil Hadži Days of Satire Festival – A legjobb színész díj(Titkaink)
2017 – VIDOR Fesztivál – COLOMBINA-DÍJ A legjobb női alakításért – Szülői értekezlet

Érdekes
– A független filmek szerelmesei a Kálmánchelyi-Végh-Stefanovics trió tagjaként ismerik
– 34 -es lábbal büszkélkedhet
– Harmadéves volt a Színművészetin amikor beleszeretett egy 60 éves férfiba.Malgot István
szobrászművésszel nyolc évig élt együtt.
– Jógaoktatói képzettsége is van.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?