Stormy Daniels pornósztár tanúskodott Donald Trump ellen

Pornósztár tanúskodott Donald Trump ellen, nagy bajba kerülhet a volt elnök! Stormy Daniels felnőttfilmes sztár Donald Trump volt amerikai elnök ellen tanúskodott New York állam főügyészsége előtt. A pornós csaj jó nagy hírverést csinált ezzel magának. A google keresések a nevére százszorozódtak, a pornós díja 10-20 szorosára nőtt, tuti hogy ebből egy mozi nagyjátékfilm és egy pornófilm is készül majd.
„A manhattani kerületi ügyészség kérésére Stormy Daniels és én ma találkoztunk az ügyészekkel. Stormy válaszolt a kérdésekre, és beleegyezett, hogy szükség esetén tanúként rendelkezésre álljon” – tweetelte szerdán a nő ügyvédje, Clark Brewster.

A tweet hitelességét később Brewster irodája megerősítette. Stormy Daniels a Twitteren küldött hálálkodó üzenetet jogi képviselőjének.
Donald Trump jogi csapata a közelmúltban sürgette a manhattani kerületi ügyészséget, hogy ne emeljen vádat a volt elnök ellen egy pornósztárnak való csupapénz fizetésében, azzal érvelve, hogy a kifizetéseket 2016-os elnökjelöltségétől függetlenül teljesítették volna. mondott.

Az ügyvéd, aki a Trump csapatát képviselte a kerületi ügyészséggel folytatott megbeszélésen, Susan Necheles azzal is érvelt, hogy a kampánypénzeket nem használták fel a Stormy Daniels néven ismert pornósztár kifizetésére, és ezért nem sértették meg a kampányfinanszírozást . törvényeket.
A kerületi ügyészség elé terjesztett érvek jelentik a legformálisabb védekezést, amelyet a Trump-csapat eddig felvetett, mivel megpróbálnak megállapodni egy olyan stratégiában, amellyel elkerülhető az elmarasztalás abban az esetben, ha a volt elnököt a kifizetések miatt elkövetett vétséggel vagy bűncselekménnyel vádolják.

Trumpnak ezekkel az érvekkel szembe kell néznie, mivel „vegyes indítékai” személyes megvédésére és kampánya védelmére kényszeríthetik őt, és a kifizetések időzítése azt sugallja, hogy sürgősen ki kellett fizetni a pénzt, mielőtt a 2016-os kampány vége.

Az a törekvés, hogy a kerületi ügyészt, Alvin Bragget meggyőzzék arról, hogy ne emeljen vádat, szintén hiábavalónak bizonyulhat a vádemelés valószínűsítésére utaló növekvő jelek közepette.

Szerdán Trump egykori ügyvédje, Michael Cohen körülbelül két órán keresztül tanúskodott a nagy esküdtszék előtt, és azt mondta a Guardiannak, hogy ő készítette a legteljesebb beszámolót a csillapítási rendszerről. Hozzátette: minden zsűritag feltett egy kérdést, ami egy különösen elkötelezett nagyzsűrire utal.

A jogi szakértők szerint ez tipikus jel az ügyészekre nézve, mivel mérlegelik a lehetséges vádakat, mert ez arra utalhat, hogy az esküdtszék meggyőző tanúnak találta – és egy esetleges tárgyaláson az esküdtszék is hasonlóan meggyőződhet.

Cohen a döntő tanú, mert 130 000 dollárt fizetett Danielsnek 2016 októberének végén, ezzel kiváltva a hallgatást a Trumppal való viszony történetéről. Trump később havi 35 000 dolláros csekkekkel térítette meg elnökként a személyes csekkszámlájáról, Cohen pedig 2018-ban bűnösnek vallotta magát a csillapítópénzt érintő szövetségi vádakban.

A kerületi ügyész ügye valószínűleg arra fog összpontosítani, hogyan kezelte Trump és a Trump Organization a visszatérítéseket. A szövetségi ügyben benyújtott bírósági beadványok szerint a Trump Szervezet hamisan könyvelte el a kifizetéseket jogi költségként, és Cohennél egy nem létező jogi fenntartóra hivatkozott.

Az üzleti nyilvántartások meghamisítása vétség lehet New Yorkban . Bűncselekménysé válhat azonban, ha az ügyészek minden kétséget kizáróan bizonyítani tudják, hogy a vádlott „csalási szándéka” magában foglalta egy második bűncselekmény elkövetésére vagy eltitkolására irányuló erőfeszítést is. Ami ebben a nyomozásban nem világos, az a lehetséges második bűncselekmény, bár Bragg a hamisítást az állami választási törvények megsértéséhez kötheti, azzal érvelve, hogy a Danielsnek fizetett kifizetés illegális hozzájárulás volt Trump kampányához, mivel a pénz megfojtotta Danielst és segítette kampányát.

Szerdán maga Daniels is találkozott a kerületi ügyészséggel a kérésükre – közölte ügyvédje egy tweetben. Daniels válaszolt a kérdésekre, és beleegyezett, hogy tanúként, vagy szükség esetén további vizsgálat céljából rendelkezésre áll. A kerületi ügyészség legalább hét másik személyt hallgatott ki a nagy esküdtszék előtt, és Cohent várták az egyik utolsó tanúként a megjelenésre. Nemrég Trumpot is felkérték, hogy tanúskodjon, de jogi csapata a hírek szerint visszautasította az ajánlatot.

A kerületi ügyész közelmúltbeli lépései azt sugallják, hogy Trump elleni büntetőeljárás küszöbön állhat. Ritka lenne, ha egy ügyész lényegében minden releváns tanút kihallgatna egy nagy horderejű fehérgalléros büntetőügyben, és végül megtagadná a vádemelést.

Ő a pornósztár, aki megpecsételheti Trump sorsát

Stormy Daniels épp kétes elnevezésű turnéján táncolt, amikor felröppent a hír, Donald Trump pénzzel hallgattatta el. A kifizetés alapján emelhetnek vádat a volt elnök ellen, amire az Egyesült Államokban soha korábban nem volt példa.
A Wall Street igazságosztójából és New York megtisztítójából lett Amerika polgármestere, majd bukott elnökjelöltből Trump jogi csapatának vezetője. Tévedésein hüledezik a sajtó, pedig bolond beszédében azért megvan a rendszer.

Az egykori pornósztár tulajdonképpen az elnöktől koppintotta le az ötletet, aki választási kampányában rendre azt sürgette: make America great again, tegyük újra naggyá Amerikát. Tegyük újra kanossá Amerikát – ez volt Stormy Daniels országos fellépéssorozatának elnevezése. A Make America Horny Again 2018-as első pittsburghi előadása épp csak megkezdődött, amikor azzal egyidejűleg Rudy Giuliani, Trump ügyvédje a Fox News műsorában elismerte, hogy szeszélyes megbízója valóban engedélyezte a százharmincezer dolláros „némasági fogadalom” kifizetését állítólagos volt szeretőjének, amivel az elnök korábbi tagadását hazudtolta meg.

Daniels most ismét a figyelem középpontjába került azok után, hogy New York állam ügyészei vádat emeltek Trump ellen. Az Egyesült Államok történelmében példa nélküli egy büntetőeljárás egy volt elnök ellen.

Trump régóta és állhatatosan tagadja, hogy viszonya lett volna Danielsszel, akit ügyvédje zsarolással vádol. Ebben az esetben viszont magától értetődő a kérdés: akkor miért fizettek? Régi és „teljesen megcáfolt tündérmesének” nevezte a kapcsolatról szóló feltételezést saját közösségi oldalán Trump, amit szerinte a „korrupt és politikai indokoktól vezérelt” manhattani ügyészek kihasználnak. A tétet azzal is emelte, hogy belengette saját letartóztatását, ezért híveit tömeges tüntetésekre szólította fel. Az őrizetbe vétel elmaradt, az esküdtszéki tárgyalás azonban nem szakadt meg, mivel Alvin Bragg, a manhattani kerületi ügyész nem hagyta magát megfélemlíteni.

Stormy pornós kurvát nem szabad alábecsülni

„Mindannyian jól kijövünk majd egymással, amíg elfogadod, hogy én vagyok a királynő” – ezt üzente a diáklány iskolatársainak az évkönyvben, miután 1997-ben leérettségizett a louisianai Baton Rouge egyik középiskolájában. Stephanie Gregory a Stormy Daniels művésznéven elhíresült celeb lánykori neve. A komoly, vörösesbarna hajú, „nagyon rosszhírű környékről” származó diáklány szerette a lovakat és a Mötley Crüe heavy metal bandát. Most Stephanie Cliffordnak hívják, első férje után.

„Nem voltam népszerű, nem voltam sportoló, de nem voltam tökfilkó sem. Egyszerűen csak közepén álltam” – idézte a The New York Times.

Tehetségesnek tartották. Huszonhárom évesen már saját háza és autója volt, de már ekkor aggasztotta, hogy ha nem tesz szert tartós jövedelemre, később elapadnak a forrásai. Fenntartásai egyelőre alaptalannak bizonyultak: a valóságshow-k fősodrában kapott szerepeket azok után, hogy a pornófilmek gyártásában villantotta meg képességeit, pontosabban tárulkozott ki. Az egyik emlékezetes alakítását A negyvenéves szűzben nyújtotta.

Bizonyos szempontból sok a közös vonása Trumppal. A siker érdekében ügyesen alakítja és népszerűsíti saját imázsát, filmrendezőként nem fél kirúgni embereket, vagy felelősségre vonni őket, ha indokolt.

„Nagyon komoly üzletasszony és filmes volt, aki kezébe vette karrierje irányítását” – emlékezett vissza egy hollywoodi rendező. „Őt nem szabad alábecsülni” – mondta róla Judd Apatow.

Trumphoz hasonlóan a Twittert is gyakran és szókimondóan használja, miközben egy csöppet sem szégyelli a szakmáját. Többször nyitja ki a száját, mint én szét a lábaimat – utalt Stormy Daniels az év elején Trumpra.

Az emberek becsületes átverése jelszóval indult rajongói kérésére 2009-ben az amerikai szenátusi választáson, Louisianában. Politikai tanácsadójának autóját állítólag felrobbantották, de valószínűleg nem ez okozta Stormy Daniels tiszavirág-életű politikai pályafutásának gyors kudarcát. Ugyanebben az időben Danielst letartóztatták családon belüli erőszak miatt – miután egy veszekedés során megütötte akkori hitvesét, egy cserepes virágot pedig elhajított. A férj, a növénytől eltérően, nem sérült meg, a vádat később ejtették.

Tulajdonképpen mi történt?
Jóval a 2016-os elnökválasztási kampány előtt sejtették a pletykalapok, hogy Donald Trump összeszűrte a levet Stephanie Clifforddal, amit a nő a kettőjükről készült, a közösségi oldalára feltöltött fotóval is alátámasztani látszott. A felnőttfilmek művésznője azonban egészen 2018-ig nem beszélt a történtekről, amikor a The Wall Street Journal bombasztikus tudósításában arról számolt be, hogy Michael Cohen, Trump akkori ügyvédje százharmincezer dollárral vásárolta meg Stephanie Clifford/Stormy Daniels némaságát közvetlenül a választások előtt, megakadályozandó a viszony felfedését.

Cohen a kifizetés teljesítésével azóta bűnösnek vallotta magát a kampányfinanszírozási törvények megsértésében, de azzal védekezett, hogy ezt Trump utasítására tette. Ezt viszont Trump tagadja. A kifizetés elismerése óta a pornósztár azzal érvel: titoktartási megállapodása semmissé vált.

Gyakran és őszintén szólalt meg, és azt is elmondta: Cohen „úgy viselkedett, mintha a törvény felett állna”. Trumppal a kaliforniai Tahoe-tó melletti hírességek golfbajnokságán ismerkedett meg – idézte fel Stormy Daniels a CBS-nek adott interjúban. Az akkor 60 éves férfi meghívta őt, a 27 éves nőt egy vacsorára, majd a szállodai lakosztályába. Végül állítólag az ágyban kötöttek ki. Daniels ugyan nem vonzódott a mogulhoz, a légyott azonban „konszenzusos” volt, és ő nem tekinthető „áldozatnak”. Tartották a kapcsolatot, sőt Trump „felajánlotta” a The Apprentice című műsorban való szereplés lehetőségét. A férfi könyörgése ellenére soha többé nem szexeltek – mondta Daniels.

Azt is elismerte, hogy 2011-ben tizenötezer dollárért eladta történetét egy hírességekkel foglalkozó magazinnak, amely természetesen Trumpnak is lehetőséget adott válasza kifejtésére. Nem sokkal később egy ismeretlen férfi arra szólította fel a nőt egy Las Vegas-i parkolóban, hogy „hagyja békén Trumpot”, különben „valami” történhet vele.

Hónapokkal később Stormy Danielst letartóztatták az ohiói Columbusban azzal a váddal, hogy megszegte a sztriptíztáncosnőkre vonatkozó helyi „tapizástilalmi” előírást. Pert indított, és azt állította, hogy a Trumpot támogató rendőrök üldözik. A városi önkormányzat peren kívül négyszázötvenezer dolláros kártérítést fizetett neki.

A harmadik házasságában született egy lánya, majd negyedszer is férjhez ment annak ellenére, hogy 2019-ben biszexuálisnak vallotta magát. Változatlanul a pornóiparban rendez és játszik, imádja a lovakat, sőt, lovasversenyeken is indul.

Ostorozza a republikánusok kirohanásait a melegjogok ellen, „rémisztőnek” nevezi a második ciklus kilátását, Trump esetleges indulását, akit ő Tiny-nek, Picinek becéz. Stormy Daniels felajánlotta, hogy tanúként vallomást tesz a New York-i bíróságon.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A potenciazavar komoly férfigond de vannak megoldások

Férfi merevedési zavaráról beszélünk, amikor a szervezet különböző szervrendszereinek kóros működésének következtében, megfelelő nemi vágy [...]

Ajándék ötletek a legjobb szexshopból, Intim Center Budapest

Nemcsak az örömre, hanem vevőink és megrendelőink egészségére és biztonságára is ügyelve csak biztonságos, eredeti, [...]

Szex shop ❤️ INTIM CENTER a legjobb szexbolt férfiaknak, nőknek, pároknak

Több mint 30 éve működünk együtt népszerű és megbízható gyártókkal és beszállítókkal, hogy mindig hozzánk [...]

Péniszgyűrű férfiaknak erekció tartásra

https://intimcenter.hu/index.php?route=product/list&keyword=peniszgyuruA Szexpáza sex shop péniszrevalók közt, egy dizájnos darabok található. Így is nevezzük: erekciónövelő péniszgyűrű! A [...]