Szájpecek

Ösztönösen és a kezdeti szembesüléstől fogva elutasítottam egy bizonyos szájpecek nevű eszközt. Érthető, hiszen a kedvenc szervemet teszi használhatatlanná, zárja ki minden történésből. Épp ezért gondolom ormótlannak, taszítónak az amúgy állítólag nagyon puha golyócskát. A véleményem nem változott, de felbukkant előttem két szituáció, amiben esetleg izgalmas játékszer lehet. Hangsúlyozottan esetleg!
Egy pornófilmjelentben láttam, amint a magatehetetlen nő -szerintem a száj eltorlászolása már önmagában is teljesen lefegyverez- kipeckelt szájjal térdelt a férfi előtt, aki lehajolt hozzá, és megcsókolta. Már amennyire az lehetséges ilyen körülmények között. De izgalmassá vált a helyzet, azáltal, hogy a nő -legalábbis, ha én lettem volna- éppen korlátai miatt még jobban kívánta a csókot, és még dühítőbb lehetett számára, hogy mégsem tudott részt venni benne. Az ajkak ingerlése még sokkal- sokkal intenzívebb érzetet keltett benne, még jobban kínálni akarta magát: minden önmegtartóztatást elveszítve vágyta a bizarr csók viszonzását.
A másik jelenet tulajdonképpen egy állókép, de épp ezért fogott meg, mert nem történik semmi, és mégis mennyi minden zajlik le. A kipeckelt száj ugyanis megakadályozza, hogy az ember (lánya) lenyelhesse a nyálát. Ez önmagában is kiszolgáltatottsághoz vezet: a férfi előtt, amikor a legkívánatosabb fényben és pompában akarunk lenni, el kell viselnünk, hogy csorog a nyálunk, mintha valami magatehetetlen testté válnánk. Viszont ha türelemmel várunk, a nyál cseppek végigcsorognak az állon, a nyakon, és tovább a két mell közötti lankán. Teszik mindezt lassan, őrjítően lassan. Csiklandoznak, ahogy keresik saját medrüket, hogy végül elérjék a maguk torkolatát, és már egy másik ajakról csöppenjenek a földre, gondosan benedvesítve azt. Még szerencse, hogy addigra már biztosan elegyedhet az áradó helyi nedvességgel…
Végülis szinte minden dolognak

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Ha a szex ritkul, mit lehet tenni a férfiaknál?

Azoknál a férfiaknál, akiknél alacsony a tesztoszteron szint a vérben, csökken az éjszakai erekciók száma [...]

Új online szexshop webáruház XShop.hu

Az online szexshop bolt, készletről küldi Önnek a termékeit. Magyarországon is egyre több az online [...]

Síkosító zselé hüvelyi szárazságra is, K-Y Lubricating Jelly gél amit az orvosok is ajánlanak

Síkosító zselé hüvelyi szárazságra is, K-Y Lubricating Jelly gél amit az orvosok is ajánlanak. A [...]

Döngesd meg a nődet rendesen, a legjobb potencianövelők segítenek

Már régóta csak könnyű kis szex van? Olyan pózban csinálod, hogy figyelni tudj az erekciódra. [...]