Szenvedély a medence szélén… – erotikus történet

20 éves vagyok és szégyen nem szégyen sajnos nem tudok úszni. Ezért megkértem az egyik haveromat, aki természetesen még úszómester is, hogy oktasson engem. Meg is beszéltük, hogy mikor kezdjük az első órát, amiből természetesen nem lett úszás. Ugyanis mikor meglátott szexi fürdőruhámba, letérdelt elém, és finoman végigsimította selymes bőrömet. Ez azonnal hatalmas tüzet ébresztett bennem. Ekkor én finoman szájon csókoltam, és nyelvemmel vágyakozva körözni kezdtem ajkai között. Ezután az ő keze is vándorútnak indultak. Szenvedélyesen simogatta keményedő bimbóimat, majd egymás után vette szájába őket, amit hamar kihámozott csöppnyi bikinimből.

 

Szenvedély a medence szélén... - erotikus történetSzenvedély a medence szélén... - erotikus történet

  Már nem bírtam magammal…

Finoman nyalta és gyengéden simogatta azokat. Forró nyelvével végignyalta egész testemet kissé elidőzve két lábam között. Harapdálta, izgatta finom csiklómat. Ekkor már egész testem hullámzott, és hogy csillapítsam a rám törő kéjhullámokat, a medencébe vetettem magam. Kezemet hívogatóan kitártam, és Ottó is utánam indult. Egyre vadabbul csókolóztunk a langyos vízben, mely nem csillapította, hanem inkább feltüzelte testünket. Ekkor ő kiemelt a vízből, és a medence szélére ültetett. Lábamat szétfeszítette, és fejét közé dugta. Szája mohón rátapadt a csiklómra, és hevesen nyalta kis rózsámat. Ettől én csak sóhajtoztam, és sikoltoztam, és testem minden porcikája megremegett. Már nem bírtam magammal visszacsobbantam a vízbe, és hajlékony lábaimmal átöleltem a fiú csípőjét, aki teljesen felajzva a medence széléhez támaszkodott.
Szenvedély a medence szélén... - erotikus történetSzenvedély a medence szélén... - erotikus történet
Izzott a pinám a vágytól

 Forró puncimmal egyenesen ráültem meredő kéjdorongjára. Először csak lassan csúszkáltam le és fel, majd Attila egyre hevesebben kezdett rángatni, közben pedig mohón szopogatta a feszes kis melleimet. Ekkor izgatottan megfordultam, és finom fenekemmel feszültem a fiúnak. Vad szeretkezésünk mozdulataitól a víz halkan a medence falához csapódott. Popsim egyre gyorsabban ütődött heréihez, és bársonyos hüvelyem szorosan masszírozta duzzadó farkát, amelynek már nem kellett sok a felrobbanásig. Ekkor már én is nagyon közel voltam a csúcshoz, erre pedig Attila mindent beleadott, mint egy gőzkalapács, úgy kezdett el dolgozni rajtam, és egyszerre szakadt ki belőlünk a legforróbb orgazmus, amely mint egy vulkán tört ki partneremből. Majd elalélva feküdtünk a medence szélén, erőnk teljesen elszállt, így az úszásoktatás is elmaradt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A szexbolt webáruházának árujai azonnal megvásárolhatók az INTIM CENTER sexshop üzletben

Ha a webshopunkban kapható szexkelléket személyesen szeretnéd megvásárolni, akkor a budapesti szexshop üzletünkben megveheted, minden [...]

Felcsatolható péniszek nőknek és férfiaknak – Corner69 szexshop

Mi az a strap-on? A felcsatolható dildó egy strapon egy szex játék, amely most a népszerűség [...]

Szexshop kütyükkel szereti egymást Fekete Lilla és Feka Georgina

Szexshop kütyükkel szereti egymást Fekete Lilla és Feka Georgina.  A Szexpláza online szexshop érdekes dildó [...]

Nem dugja meg rendesen a nőjét, ez durva basszus

Hány nő van, aki szexre vágyik, és nem kapja meg a párjától? Hány nő, már [...]