Szeretnék szopni

Nagyon hiányzik az orális szex. Magamon régóta érzem, és nagyon nehezen viselem a kényszerböjtöt, de csak azért sem fogok értekezni arról, hogy mennyire kívánom a farkát a számba venni, és hogy milyen nagy a kísértés, amikor “legalább ennyit-módra” az arcomhoz dörzsölöm. Sokkal érdekesebb látni a másik fél kínlódását. Érdekes, de még inkább nagyon szeretni való gesztusokat tesz, amiket a legszebb bókokként raktározok el. Rendszeresen megszimatolja a bugyimat, amit korábban is csinált persze, és az az igazság, hogy imádom ezért. Olyan, mintha így hódolna nekem, kifejezi rajongását, és hogy ő már ennyitől is boldog, lovagiasnak tartom, és nagyon odaadóvá tesz ezzel. Viszont egyik este, amikor nagyon szerelmes hangulatot teremtettünk. Ilyenkor mindig a pinámmal akar csókolózni, és nekem akar örömet szerezni, de a tilalom miatt nem tehette. Ehelyett a lucskomtól csillogó ujjait kezdte szagolgatni és elkábult a punci-illattól. Annyira tetszett nekem a vágya, hogy nem tudtam ellenállni, és kóstolgatni kezdtem az ujjait… Micsoda akaraterőnk van!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!