Szeretőm kívánsága

Már épp lemondtam egy egész éjszakán át tartónak ígérkező mulatozásról, amikor csörgött a telefon. Kedves szeretőm érdeklődött, jelen vagyok-e az összejövetelen, mert ő igen, és hát ismer annyira, hogy tudja, hol vagyok fellelhető éjszakai kimaradozásaim idején. A jelenléte csábító ajánlattá formálódott a fejemben és meghozta a kedvem a társasági élethez, gyors öltözködés után útra is keltem.
Furcsa volt, hogy jelenlévő barátaim helyett az ő barátaival töltöm az időt. Nem ismertem őket, viszont nagyon kedvesen fogadtak és jól éreztem magam. De a drágaság kezdett szenvedni és nyaggatott, hogy menjünk már- menjünk már- menjünk már. Mert a türelmetlen férfi pont olyan, mint egy kisgyerek: kezelhetetlen és akaratos. Nekem nem nagyon akarózott elmennem olyan korán, és még húztam volna az időt, mindenféle kifogásokkal. Kijátszottam a “pisilni kell” kártyámat is, mire meglepő, de kifejezetten kedvemrevaló fordulatot vett az est. A kedves ugyanis megragadta a karom, odahajolt a fülemhez és lassan, határozottan, ellentmondást nem tűrő hangon kijelentette, hogy amikor visszajöttem, a kezébe adom a bugyim. A tiltakozás legelemibb jelét sem tudtam produkálni, persze nem is akartam ezek után. Csak átadni neki a kért ruhadarabot.
Pár perccel később már türelmetlenül, és egymást harapásnyomokkal gazdagítva vártuk a taxit…

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Robert De Nirónak hiába adtak potencianövelőt

Az Apádra ütök című komédia első két részében Teri Polo volt a legjobb nő, de [...]

Mya Diamond sex shop gésagolyóval játszik

A gésák ismerték az összes vágyfokozó fortélyt, a fogamzásgátlás különböző módszereit, és természetesen intim izmaik [...]

Szexshop Budapesten a legjobb az INTIM CENTER

Az emberek intim szórakoztató dolgokat sokat vásárolnak. A budapesti szexüzlet és online szexbolt és szexwebshop [...]

Puha farkú férfiak és kis hímvesszők megmentője az Intim Center

A kis farkú férfiak és puha pöcsök megmentői vagytok, mondta egy vásárlónk, aki már sokadszorra [...]