Szex egy ismeretlennel (a)vagy egyéjszakás kalandok

Az emberek nagyrészének volt vagy lesz egyéjszakás kalandja egy idegennel vagy kevésbé idegennel. Valószínűleg az ösztöneinknek köszönhető. Kiélni minden állatit egy emberrel, akinek nem kell magyarázkodni miért és hogyan és mikor ismét…

Mi teszi ki az egyéjszakás kalandok nagy részét?

– Az, mikor előre elhatározza mindkét fél, hogy egyszeri és megismételhetetlen dolgo(ka)t hajtanak végre, majd egy őrületes éjszaka/nappal után nagy levegőt véve búcsút intenek az örök mámornak?

– Vagy az, mikor előre elhatározza mindkét fél, hogy egyszeri és megismételhetetlen dolgo(ka)t hajtanak végre annak reményében, hogy a csomagolás végre a várvavárt ajándékot rejti, amit napjában többször is kicsomagolhatnak, majd egy kínos éjszaka után álmosoly mögé bújva lóhalálában elloholnak?

Nekem – emlékeim közt kutakodva – csak a második opció adatott meg… De nem bánom…

Bármily meglepő, de egy kapcsolatban is át lehet élni az állati ösztön minden megnyilakoztatását. Ér harapni, ér karmolni, ér vadnak lenni, ér újat kipróbálni… egy valamit nem ér: álarcot venni magunkra és/vagy szégyenlősnek lenni. Jobb, mint egy egyéjszakás kaland… nekem minden nap Karácsony.

Ellene szól
– Nemi betegség, AIDS veszélye
Egyéjszakás kalandba keveredni legtöbbször olyasvalakivel „szokás”, akit nem ismerünk elég alaposan. A pillanat hevében izzik fel a vágy, hogy feltartóztathatatlanul vezessen az ágyba (autóba, tengerpartra, stb.). A heves csókok, forró ölelések közben pedig ki gondol az óvszer használatára?

– Nemkívánatos terhesség
Ennek veszélye akkor is fennáll, ha tablettával védekezünk. És nem csak azért, mert a pirulák csupán 99 százalékban hatékonyak. Hanem azért, mert minden második tablettával védekező nővel megesik, hogy nyaralás alatt elfelejti bevenni fogamzásgátlóját – mutatott rá egy új, nemzetközi kutatás.

– Lelkiismeret-furdalás
Talán az első pillanatban még mi sem természetesebb annál, hogy egy vadítóan szexi idegennel töltsük az éjszakát, de legkésőbb a reggeli ébredéskor rájövünk, azért ez mégsem annyira természetes. Jön a „jaj, mit tettem?”, meg a „most mi lesz?” El kell telni egy kis időnek, míg rájövünk, semmi rosszat – vagy legalábbis semmi megbocsáthatatlant – nem tettünk, csak jól éreztük magunkat egy kicsit, és hogy semmi nem fog történni (már ha védekeztünk). Aki először él át ilyen kalandot, annak el kell számolnia lelkiismeretével, helyére kell raknia a történteket.

– Csalódás
A reggeli ébredés ugyancsak kiábrándító lehet. Kiderülhet, hogy a félhomályban, a sokadik koktél után görög félistennek tűnő férfi a napsütésben, tiszta (kissé kótyagos) fejjel közel sem az. De ez a csalódás kismiska ahhoz képest, amit amiatt érezhetünk, hogy csak egy éjszaka volt. Mert az egyéjszakás kalandok nagy része legtöbbször a férfi miatt csak egyéjszakás. Titkon minden nő azt reméli, hogy a történteknek lesz folytatása. Hogy a „majd hívlak” nem csak egy üres frázis.

– Kitudódhat
És az bizony, igen kellemetlen következményekkel járhat. Akár válóok is lehet, ha férjünk, állandó kedvesünk képtelen megbocsátani botlásunkat. Mit tehetünk, ezt elkerülendő? Mélyen hallgatunk, és próbálunk ugyanúgy viselkedni párunkkal, mint azelőtt. Ugyanis a hirtelen támadt kedvesség – ami a lelkiismeret-furdalás egyenes következménye – gyanús lehet.

Mellette szól
– Mámorító
Soha olyan szenvedélyes, gátlástalan izgalmas éjszakánk nem lesz, mint akkor, ha engedünk a hirtelen jött vágynak. Nem mérlegelünk, végzetszerűen sodródunk egymás karjába. Szépsége egyszeriségében rejlik: mindent beleadunk, nem tartogatunk semmit a következő alkalomra, mert tudjuk, nem lesz következő alkalom.

– Önbizalom-fröccs
Hódítani jó érzés. Bizsergető. Egy szenvedélyes éjszaka után akár napokig a fellegekben érezhetjük magunkat (feltéve, ha nem ellenkezik erkölcseinkkel, mert akkor a már említett lelkiismeret-furdalásé a terep). Tudni, hogy vonzónak talál minket a másik nem, hihetetlen energiákat szabadíthat fel bennünk.

– Tanulhatunk belőle
Olyasmiket leshetünk el alkalmi partnerünktől, amikről nem is gondoltuk volna, hogy izgatóak lehetnek. Főleg, ha a csábító tapasztalt Don Juan, netalán külföldi. Az egyes nemzetek szerelmi kultúrája ugyanis eltér egymástól. Ha az így tanultakat bevetjük az állandó kapcsolatban, újra életet lehelhetünk az esetleg szürkülő szexuális életbe.

– Levetkőzhetjük gátlásainkat
Ugye vannak olyan vágyaid, amelyeket nem osztasz meg a pároddal? Még akkor se, ha már tíz éve együtt vagytok. Nos, egy alkalmi kapcsolatban nem kell amiatt aggódnunk, vajon mit gondol a másik. Valóra válthatjuk féltve őrzött szexuális fantáziánkat, levetkőzhetjük gátlásainkat.

– Bármi lehet belőle
Naivságra vall azt gondolni, hogy a hirtelen feltámadó szexuális vágy egyenlő a váratlanul fellobbanó szerelemmel. De az egyéjszakás kalandnak induló lepedőtorna is végződhet házassággal. Tehát ha tényleg tetszik nekünk az ismeretlen ismerős, és facérok vagyunk, nyugodt szívvel adjuk meg neki telefonszámunkat. Így akár még fel is hívhat…

 Olvasnivaló a témában: Egy éjszakás kalandok evolúciója


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Férfi szexfantáziák, ötletes szexshop termékek, ami szexkaland megéléséhez kell

Férfi szexfantáziák, 3 ötletes szexshop termék, ami szexkaland megéléséhez kell. A Szexpláza szexshopban szexuális segédeszköz [...]

Hatékony potencianövelő rendelés, vagy vásárlás budapesti szexshopban

Az egészséges erekció minden ember büszkesége, különösen idős korban. Ha csökken a férfiak potenciája, szorongóvá, [...]

A hagyományos rúdvibrátorok sok nőt juttatnak a mennyországba

Az innovatív technológiák gyártásba való bevezetésének köszönhetően a különféle szexuális eszközök gyártói a legigényesebb vásárlók [...]

Potencianövelőért nem kell gyógyszertárba, Rossmannba vagy DM-be menni, az INTIM CENTER szexshopban van!

A legjobb potencianövelők az INTIM CENTER szexshopból! Nem kell gyógyszertárba, Rossmannba vagy DM-be menni, itt [...]