Szex, napfény, víz, és csillogás a szeretkezés tüzében

Meztelen voltam. Testemet forrón simogatta a lenyugvó nap fénye. Fenekemig leomló arany hajamba még szőkébb csíkokat csókolt a nap. Felemeltem karjaimat és kinyújtóztam. Melleim megfeszültek, a két halom között elegánsan szikrázott egy gyémánt nyakék. Még a szüleimtől kaptam szülinapomra. Október volt, de mintha augusztus lett volna. Lábfejemet bele mártottam a medence kellemes vizébe.

Kicsit megborzongtam, egész testem libabőrös lett. Mellbimbóim megkeményedtek..
– Itt vagyok – suttogta vággyal teli hangon valaki a fülembe. Forró kezei előre nyúltak, és megmarkolták a melleimet. Levente volt az, az én egyetlen szexi-tanárbácsim. Már ő is meztelen volt. Éreztem, ahogy feszülő fallosza a hátamnak nyomódik a bicepszeivel, tricepszeivel, és egyáltalán… Mindenféle cepszével. Elmosolyodtam, és megfordultam. Kislányosan rákacsintottam.
– Bűntetésben vagy – mondtam neki, és leültem. Bele lógattam a lábaimat a vízbe. Jobb lábamat rátettem a balra…
– De hát… Miért ? – kérdezte kissé kétségbe esve.
Jót nevettem rajta. Hangom, mint ezernyi apró gyöngy, ahogy leesik a márvány padlóra, hallatszott.
– Meg sem csókoltál még ma. Úgy gondolod, hogy csak úgy nekem eshetsz? – mondtam színlelt sértődöttséggel.
Melleim előtt keresztbe fontam a karom, és elfordítottam a fejem. Halk nevetést hallottam, és egy csobbanást. Majd mielőtt észhez térhettem volna, Levente szétfeszítette a combjaimat, és bele csókolt a kelyhembe. Kezem hátra esett, hogy megtámaszthassam magam. Halkan felsőhajtottam.
– Hova kívánod a csókot, hercegnőm? – kérdezte rekedten. Ide? – megcsókolta a csiklóm hegyét, amire felgyúlt bennem az ősi tűz. Ide… – most bele mélyesztette finom ajkait hüvelyem piciny nyílásába. Vagy esetleg ide? – megcsókolta az ánuszom bejáratát.
Nyelve lassan, édes kínt okozva végigszaladt a vágatomon. Megtalálta a csiklómat, és az érzékeny kis gombocskát csókolni kezdte… Majd amikor már olyan túrelmetlenül feszült, megszívta… és csak szívta, szívta…
A következő pillanatban elélveztem. De éppen hogy csak kezdtem volna lehiggadni, fickándozó nyelve lepte meg a hüvelyemet. Keményen bele döfött, de épp olyan gyengéden, mint ahogy az előbb. Megsimogattam reszkető kezemmel szőke haját… És megint elértem a felhőtlen extázis csúcsát.
– Cicusom… – remegett a hagja. Fordulj meg, kiscicusom! – utasított finoman, majd bele húzott a vízbe.
Megfordultam a medence szélére támaszkodva, és Levi a hátam mögé került. Megfogta a csípőmet, és végigcsőkolta a gerincem árkát, majd falloszát a víz alatt a fenekemhez vezette. Finoman szétnyitotta a gömböket, és bele mártotta a hatalmas fallosz hegyét a nyílásomba. Felszisszentem a fájdalomtól. Persze, volt már ilyen, de ekkora pénisz, mint az óvé, még nem járt ott…

Levi még óvatosabb lett, és egy mozdulattal behatolt a szerszám felével. Hírtelen forróságot, és őrjítő, vad orgazmus közeledtét éreztem… Óriásit sikoltottam, és az egész szerszám már bennem volt. Lassan, finoman ki-be húzogatta, egyre gyorsabb lett a tempó. Lökéseit én is segítettem… Nyomtam hátra felé a fenekemet. Kezem összecsuklott, és színte már kapaszkodtam a medence szélébe…
Most előre nyúlt, egyik kezével a melleimet becézte… Másik pedig lenyúlt a kelyhecskémhez. Hazalmas sóhaj tört ki belőlem. Finoman belém csúszott egy, és két ujjal is. Éreztem, ahogy ujjai, és a fallosza egyszerre masszíroznak. Rátalált a G-pontomra is, egyetlen nyomás elég volt ahhoz, hogy bele élvezzek a napfénybe. Lehunytam a szemem, testem hátra feszítettem, a gyémántok csillogása elvakított… Vagy nem is azok voltak?
Ő is megfeszült, és belém lövellte a spermáját. Rángott bennem. Ráhajtotta hátamra a fejét és lehunytuk a szemünket…
Még mindig egy testként felocsúdtunk. Alig telhetett el öt perc. Kihúzta fenekemből a falloszát, és a medence langyos vize körbevett… Majd éreztem, ahogy a tűzforró sperma kifolyik belőlem. Ez megint megbizsergetett, és újra csillogó-csábító szemmel néztem rá. Ő nagyot nyelt, és elmosolyodott…
– Mit szólnál hozzá, kis vadcicusom, ha fönt folytatnánk?
Hogy mit szóltam hozzá? Az már egy másik történet…


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Húsvétkor, a hétvégén helyezd új síkra az erotikát

A hosszú távú kapcsolatok és a közös élet sok mindennapi szokást hoz az életünkbe, a [...]

Felcsatolható műpénisszel hogy lehet örömet adni a férfinak?

Felcsatolható műpénisszel hogy lehet örömet adni a férfinak, amikor nő dug férfit. A szexben passzív [...]

Intenzív spricceléssel hosszú orgazmusod lesz potencianövelő szerrel

A libidónövelő és erekció segítő szerek, segítenek felfedezni a minden elsöprő orgazmust és megtapasztalni a [...]

Pasi anál és prosztata izgatók az intim webshop kínálatában

Nem csak a nők szeretik használni a játékokat az ágyban. A modern férfiak sem szégyenlősek [...]