Szex Párt alakult Kanadában

Szexpártra is szavazhat a május 12-i tartományi választásokon a kanadai szavazók egy része, ugyanis a Nyugat-Kanadában alakult új politikai formáció ezt írta zászlajára: “A szex jó, tegyük még jobbá”.
A Szex Pártjának alapító atyái persze maguk sem áltatják magukat azzal, hogy a Brit Kolumbiában esedékes voksoláson megszerzik a hatalmat, céljuk szerényebb. A választási kampányt arra akarják kihasználni, hogy népszerűsítsék a szexualitásról vallott elveiket. John Ince, a párt elnöke civilben szexboltos. Az ő szemében a kampány alkalom arra, hogy kifejtsék, mennyire jót tesz az egészséges szexualitás az egyénnek és a társadalomnak egyaránt. A párt programjának megvalósítása az iskolában kezdődne, ahol a párt olyan nemi oktatást vezetne be, amely fokozatosan ébresztené rá a diákokat a szexualitás fontosságára. A serdülőknek elmagyaráznák, hogy bármiféle testi kapcsolat létesítését meg kell előznie a kölcsönös bizalom megteremtésének. A tantárgy része lenne az egyéni erotikus üzenetek módja és a homoszexuálisok iránti tolerancia fontosságának hirdetése.
A Szex Pártjának választási gyűlésein a szónokok síkra szállnak azért, hogy minden nyilvános parkban és az egy hektárnál nagyobb területű fürdőkben létesüljenek nudista részlegek, “hogy normális látvány legyen az emberi test és hogy ne bélyegezzék meg a nemi szerveket”.
Nem csak a fiatalokkal törődik az új párt: egyik célja a szexuális kapcsolatok elősegítése az idősotthonokban, ebből a célból bevezetné “a szexuális gondozásban jártas ápolók” képzését.
A szexpárt ötletei között szerepel, hogy a királynő ünnepét, amelyet évről évre a prüdériájáról ismert Viktória királynő emlékének jegyében ülnek meg Kanadában, a jövőben a görög mitológiában a szerelem istennőjeként ismert Erosz tiszteletére rendezzék meg, Bálint-napot, a szerelmesek ünnepét pedig nyilvánítsák fizetett ünnepnappá. 2005-ben ezekkel a szexi eszmékkel 305 voksot gyűjtött be a párt.
Ismét egy olyan politikai dolog, ami egyértelműen üzleti érdekeket szolgál: a párt vezetőjének profitját hivatottak fellendíteni a “gyönyörű” szlogenek. Sajnálatos, hogy ilyen aljas módszerekkel igyekszik valaki meggazdagodni, és szívből reméljük, hogy azon a 305 vokson kívül több embert nem fog elhülyíteni az állítólagos “honatya”. Természetesen nem a szex-szel magával van a baj, hanem azzal, ahogy életünk eme csodálatos tartozékát egyes emberek lealjasítják, mert fel akarják használni a személyes meggazdagodásukra.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Potencianövelő rendelés országosan vagy személyes vásárlás Budapesten

A férfiak gyakran szembesülnek olyan problémával, mint a potencia csökkenése. Ennek hátterében sok a mulasztás, [...]

Brutális élvezéshez szexshop áruválasztékából férfi és női szexjátékok

A szex és a technológia hosszú utat tett meg az elmúlt évtizedben, és a szexuális [...]

A potencia fokozásához így növelhető a vágy és az erekció

Korral is jár a nemi vágy és tesztoszteronszint csökkenése. A libidó, a tesztoszteron többségében fiatal [...]

Kedvesednek ajándékozz vibrátort, az élvezés után imába foglalja a neved

Ajándékok, amelyek felmelegítenek téged és kedvesedet. Vajon mindenkinek volt ideje felkészülni a névnapra, szülinapra, karácsonyra, [...]