Szex telefonon

telefonszex1Képzeld el, hogy a szeretőd domináns nőstényként utasít, vagy a nevedet suttogja kislányként, majd bizarr kívánságait fedi fel el az éterben. Egyik kezetekben a telefon, miközben a másik egészen más, élvezetes utak felé barangol. róbáltad már a telefonszexet? És más virtuális módszert?

Bizonyára már te is eljátszadoztál a gondolattal: milyen lehet telefonon évődni a kedveseddel (vagy netán egy idegennel), miközben tested erotikus tájain barangolsz? Aki próbálta már, tudja, hogy működik: ez is a szerelmeskedés egyik módja, mely leginkább a gazdag képzelőerőn és „bátorságon” múlik.

Beszélj és simogass!
A telefonos és a virtuális szex tulajdonképpen az önkielégítés egyik továbbfejlesztett változata. És valljuk be, mély érzelmek és szerelem ide vagy oda, sokszor mégis csak te magad érzed a legjobban, mit és hogyan szeretnél, mi a legjobb mód és ritmus arra, hogy a lehető legtökéletesebb gyönyört és orgazmust élhesd át. Imádod a hangját, szereted a testét? Hát hívd fel (akár a másik szobában, vagy a munkahelyén, vagy ha éppen elutazott) és szerelmeskedj vele! Hallgasd a hangját, kérdezd meg mit szeretne tenni veled, képzeld el a testét, és mesélj róla, hogyan feszül meg mellbimbód a csókjától, és milyen együttlétre vágysz vele.

„Négy éve vagyok együtt a barátnőmmel, nagyon jó vele az ágyban, de hogy még változatosabb legyen a szexuális életünk, nemrégiben visszatértünk a megismerkedésünk elejei módszerhez, a telefonszexhez. Egy ismerősünk révén jöttünk össze, és mivel mindketten nagyon elfoglaltak voltunk, egy hétig csak telefonon ismerkedtünk. Eleinte csak semleges dolgokról beszéltünk, aztán, ahogy egyre közelebb kerültünk egymáshoz, „eldurvultunk”. Telefonon szexeltünk – a beszédet közben már tett is követte. Amikor végre élőben is találkozhattunk, már olyanok voltunk, mint a régi szeretők. Mindkettőnk számára nagyon izgató a telefonszex, ezért mostanában is sűrűn bevetjük” – mondja Tomi.
„Nálam nem jön be a telefonszex. Csak annyit érzékelek belőle, hogy a párom gondol rám – és kíván. Persze, örülök neki, ha küld ilyeneket, de  jobban szeretem a kézzel fogható dolgokat. A pornófilm sem az én világom, úgyhogy a képes üzenetekkel és webkamerás chateléssel is csak annyit érünk el, hogy kedvet kapok a szexhez, de ha rögtön utána nem találkozunk…, hát, akkor már általában egészen máshol jár az eszem. Élőben, persze, mindenre kapható vagyok” – vallja viszont Évi.

Szex vele – mégis egyedül
Nem baj, ha belepirulsz (úgysem lát), hidd el szerelmednek is tetszeni fog! Csalogasd elő legvadabb szexuális fantáziádat, és hagyd, hogy magával sodorjon az ár. Ha valahol, akkor itt aztán tényleg kötelező a beszéd. Írj le szavakkal minden egyes érzést, amit átélsz, de figyelj a párodra is, ne légy önző. És közben simogasd magad, sóhajtozz, és képzeld azt, hogy mindezt ő csinálja veled… Fontos, hogy valóban izgalmi állapotba kerülj, mert csak így lesz tökéletes a telefonszex. Kényeztesd tested különböző pontjait, és búgó hangon súgd a telefonba, milyen isteni vele.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szex alkalmakkor, a hálószobában is legyen ajándék az INTIM CENTER kínálatából!

Ünnepeken, névnapon, születésnapon, karácsonykor, év végén, újévben a légkör még a pszichológusok szerint is kedvez [...]

Fehérneműk és szexkellékek az INTIM CENTER szexshopban

Már nem csak szexkellékeket hanem erotikus ruházatokat is lehet kapni szexshopokban. Az erotikus fehérnemű viselése, [...]

Szexshop cikkek és bejegyzések az Intim Center szexbolt oldaláról

Az erotikus üzletek polcain bemutatott áruk hozzájárulnak az új érzéki érzések mélységébe való merüléshez, segítenek [...]

Legyél szuperhős a szexben potencianövelővel! Rendelés vagy vásárlás budapesti szexboltban!

A potencianövelők hasznosak lehetnek számos okból. Először is, segíthetnek a férfiaknak abban, hogy jobban teljesítsenek [...]

1 thoughts on “Szex telefonon

  1. Pingback: Férfi szexfantáziák | Olimpiq.com szex innováció

Hozzászólások lezárva.