Szex sztori Vérfertőző kezdetek

Mi a húgival elég korán kezdtük, mindig tudtuk amit csinálunk az TILOS!! de talán pont emiatt olyan jó. Bennünket is a kíváncsiság, majd később már a vágy hajtott bele. A szülőkkel egy szobában aludtunk, ők egy ágyban mi megint ketten egy ágyban, csak esténként ahogy hallottuk azt az édes cuppogást amint szerelmeskednek a sötétben mi sem bírtuk tovább.

Először még csak mintha véletlenül átkaroltam volna álmomban kezemet pihentetve a mellén, majd a hálóinget felhúzva forró hasán állt meg néha-néha lentebb csúsztatva.

Pár napig csak ennyi bátorságom volt, de soha nem ellenkezett akkor vettem a bátorságot, hogy egész tenyeremmel megfogtam a punciját, ezután sem ellenkezett. Gyűrűs ujjamat mintha csak véletlenül csúszott volna csak meg nedves csiklójára csúsztattam. Életemben ekkor éreztem először, szó szerint a szívem a torkomban dobogott.Rettenetesen kívántam ahogy masszírozgattam hallottam milyen mélyeket sóhajtozik neki is jó volt.

Egyszer aztán kicsit megemeltem a lábát a kisnadrág oldalán elővettem az akkor már nagyon követelődző farkincámat és határozott mozdulattal belecsúsztattam feledhetetlenül nedves puncijába.

Feledhetetlen élmény volt. Mire a szülők befejezték mi is készen voltunk. Másnap mindent megbeszéltünk, kettőnk között marad a dolog ugyanis tudjuk tiltják meg minden de 10-évig csináltuk, szinte naponta. Múlt év decemberében elevenítettük ismételten fel a régi emlékeket és mondanom sem kell mintha csak tegnap hagytuk volna abba. A TITOK az továbbra is ugyanolyan édesen finom. Röviden, dióhéjban most csak ennyit sikerült leírni, azért remélem akinek pont ez az utolsó csepp hiányzik a bátorságához hát tegye meg amire tudat alatt vágyik.

Ettől még teljes értékű ember marad csak tudja megtartani a titkát!…


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Felpörgött a szex és maszturbálás a járvány alatt

Mivel a koronavírus terjedése miatt a legjobb védekezés, ha minél kevesebbet megyünk ki a lakásból, [...]

Lehet szeretni egy dildót? Pálinkás Anett szerint is igen!

Lehet szeretni egy dildót? Az online szexshop internetes, diamond kategóriás sexshop webáruház dildó választékából egy [...]

Új szexshopok és professzionális erotikus játékok a szexiparban

Online szexboltban 10 megrendelésből 7-et férfiak csinálnak, ahogy a magyarok rendelnek egy szexboltban. Az életkor [...]

Potencia nélkül nem egészséges a férfi

Az orvostudomány már régóta tudja, hogy a tesztoszteron termelés jelentős lassulása figyelhető meg a szervezetben [...]