Szexuális zaklatás a villamoson

Tegnap szexuálisan zaklattak. De most tényleg!

A 6-os villamoson utaztam, ami szokás szerint tömve volt. Egyszer csak éreztem, hogy a mögöttem álló középkorú (visszataszítóan ronda) pasi hozzámpréseli magát, amúgy olyan altáji részeken. Hirtelen megfagyott bennem a vér, majd nyugtáztam, hogy csak a tömeg miatt van. Aztán elkezdte magát hozzámdörgölni. Na, akkor már biztos voltam benne, hogy ez nem kényszerhekyzet számára, sőt a jelek szerint nagyon is élvezte a szitut. Én meg egyre inkább húzódtam el, miközben majd felrobbantam a dühtől. Már szinte rátapadtam az ajtóra, amikor szerencsére megállt a villamos a Nyugatinál, én meg leszálltam.

Nem értem magam. Alapjáraton nagyon nagy szám van, de ilyenkor olyan vagyok, mint valami riadt kis állat. Egyszerűen nem merek szólni, vagy jelenetet rendezni. Talán attól félek, hogy én értem félre a helyzetet és akkor nekem lesz kellemetlen a helyzet, és szégyellhetem magam, mert megvádoltam egy ártatlan embert?

Lehet, hogy ez az oka. De nem értem az ilyen gusztustalan alakokat sem. Miért pont engem találnak meg mindig? Általában tele van a tömegközlekedés jobbnál jobb csajokkal, erre mindig engem zaklatnak. Pedig egyébként nem vagyok feltűnő jelenség, nem is vagyok szép. Lehet, hogy pont azért? Talán azt hiszik, hogy egy magamfajta, nem túl mutatós lány annyira nem talál magának pasit, hogy még hálás is lesz egy kis dörgölőzésért? Mert hát nagyon nem! Az ilyen pasiktól szoktam hülyét kapni.

De most már erős leszek és bátor. A következő zaklató már minimum egy nagy pofonnal száll le a járműről. És akkor még jól is járt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Ilyen bombázó popókra izgulsz, és van kemény merevedésed? Férfi potencia!

A szexualitás amilyen egyszerűnek tűnik, annyira bonyolult. A cél nem az, hogy legalább tízszer elélvezzen [...]

Robert De Nirónak hiába adtak potencianövelőt

Az Apádra ütök című komédia első két részében Teri Polo volt a legjobb nő, de [...]

Top potencianövelők természetes anyagokból afrodiziákum hatással

A rohanó élet és a sok stressz miatt egyre több férfi szembesül a csökkenő libidó [...]

Nyuszi vibrátorok a legkedveltebbek a nők körében

Minden második nőnek van vibrátora. A nyuszi vibrátorok a legkedveltebbek a nők körében. Miért? Mert [...]