Szexfilm forgatáson dildóval is kéjelegnek Tresz Ágnes és Feka Georgina

Tresz Ágnes és Feka Georgina szexfilm forgatáson nyalják egymást, és a szexshopban vásárolt eszköz is bevetésre kerül. Tresz Ági és Georgina rendezői képek ahol kétvégű dildóval és szájjal elégítik ki egymást teljes pornós anyag tagoknak itt.

Szép magyar lányokkal, adult színésznő szereplőkkel pornófilm. Pornófilm forgatás előtt egy szóló szoft fotózás készül a szereplőkkel, ahol meztelenre vetkőznek és csábító pózban megmutatják a nemi szerveiket, Tresz Ági itt mutatja meg a pináját. Tresz Ágnes adult művésznőként Veronica Clinton, Sindy Szexpláza pornó casting képek és teljes pornós anyag a Szexplázában.

tresz-agnes-feka-georgina-dildoval

A teljes pornós anyagot tagként itt nézheted meg. Tresz Ágnes hardcore análszex munkák mellett leszbi pornót is csinált, amit Jenny Baby vagyis Feka Georgina szexi pornóssal forgatott a bemutató szoft képeket itt nézheted meg. Veronica Clinton Tresz Anna, Anna Tresz fotómodell oldala itt.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Hogyan működik a leszbikus szex?

Sok férfi és nő aggódik a kérdés miatt: hogyan történik a leszbikus szex. És bár a hálózaton rengeteg film és erotikus videó található ebben a témában, az életben természetesen minden más. És túl sok mítosz és rejtély övezi az ilyen kapcsolatokat. Ezért ma arról fogunk beszélni, hogy a leszbikus szex valójában hogyan történik, milyen játékokat és testtartásokat szeretnek a nők, hogyan különbözik ez a fajta kapcsolat a hagyományos nemi közösüléstől.

Miben különbözik a leszbikus szex a hagyományos szextől
A leszbikus párokban, mint a hagyományos férfi-női párokban, vannak olyan kapcsolatok, amelyek hónapokig és évekig tartanak, valamint egyszeri kapcsolatok. Az azonos nemű partnerek közötti kapcsolatok flörtöléssel, udvarlással, flörtöléssel és előjátékkal történő szexszel kezdődnek. Ebben gyakorlatilag nincs különbség. De magukban a kapcsolatokban a hagyományos szexhez képest vannak árnyalatok:
A nők jobban megértik egymást. Ennek oka a hasonló anatómiai szerkezet és a psziché jellemzői. Ezért a leszbikus párok előjátéka gyakran sokkal hosszabb ideig tart, mint a hagyományosaknál, a partnerek cselekedetei nem érnek véget az orgazmus elérése után. És maga az intimitás nem korlátozódik a behatolásra (lehet, hogy egyáltalán nem tartalmazza).
Maximális őszinteség. A leszbikus párokban a partnerek többnyire őszinték egymással. Nem félnek beszélni az érzéseikről, kérni, hogy tegyenek valami különlegeset, hogy megmutassák, mit szeretnek. A nők egymással gyakran nagyon felszabadultak. Egyes leszbikusok azt mondják, hogy szavak nélkül megértik partnerüket. Természetesen a hagyományos párokban van egy ilyen megértés és érzés a partnerről, de sokkal ritkábban.
A szex hosszú időtartama. A férfi és nő közötti hagyományos szex néhány perctől egy óráig vagy tovább tarthat. De általában időtartama 10-30 perc. A leszbikus szexben ez egy kicsit más. Hosszabb a hosszú előjáték és a sok orgazmus elérésének lehetősége miatt.
Kompenzáció a tag távollétéért. A nők nemcsak pénisz segítségével kapnak orgazmust, hanem különböző típusú simogatásokkal, beleértve az orálisat is. Egyes párok játékok nélkül csinálnak, de a leszbikusok többnyire szeretnek kiváló minőségű, vibrátorokkal és egyéb eszközökkel játszani.
Nincs veszélye annak, hogy teherbe esik egy partnertől. Ez egy nagyon fontos pont, mivel a hagyományos kapcsolatokban sok nő nem tud pihenni és örömet szerezni csak a nem kívánt terhességtől való félelem miatt. Természetesen a fogamzásgátlásnak számos módja van, de nem mindig távolítják el a félelmet. Sőt, a szexuális úton terjedő betegségek megszerzésének kockázata a leszbikus pároknál közel azonos, mint a hagyományosaknál.
Sokszínűség és kreativitás. Sokkal kreatívabb ötletek vannak a lányok közötti szexben, mint a hagyományos szexben. Az azonos nemű párok megengedik maguknak, hogy megismerjék magukat és partnerüket, túllépjenek a sztereotípiákon, és élvezzék azt, amit igazán szeretnek.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

A szociális hálózatokban végzett egyes felmérések azt is sugallják, hogy a leszbikus párokban a nők kevésbé valószínű, hogy orgazmust szimulálnak, mivel ez nem szükséges. A partnerek megértik egymást, őszinték, ezért nem szimulálják az öröm csúcsát. Ugyanakkor az azonos neműek érintkezésének fő jellemzője a csikló orális simogatása és stimulálása, valamint a test más, különösen érzékeny pontjai. Tehát egy nőnek nagyobb esélye van orgazmus megtapasztalására, mint a hagyományos szexben, ha a férfi nem fordít különös figyelmet erre a pillanatra.

Leszbikus szex játékok nélkül

Van egy mítosz a leszbikus párokról, hogy egy és más eszközök nélkül nem lehet a partnernek tetszeni. De nem az. Számos lehetőség van az intimitás élvezetére, élénk orgazmus elérésére, a test minden sejtjének élvezetére:
Simogatja az ujjaival. Ez lehet kölcsönös maszturbáció vagy csak egy partner szeretete. Az ujjak ügyes mozgása jelentősen bővítheti a testével és képességeivel kapcsolatos ismereteket. És az ilyen simogatások intimitását az orgazmus fényes érzései színezik.
A nemi szervek dörzsölése a partner nemi szerveire vagy bármely más testrészére. Az ilyen simogatások kiváló előjáték lehetnek, felmelegíthetik a vágyat és az izgalmat, de teljes értékű intimitás is lehetnek mindkét partner sok orgazmusával.
A partner simogatása párhuzamos maszturbációval. Ez az opció a hagyományos pároknál is népszerű, például ha intimitást szeretne, de nincs kéznél óvszer.
Orális szex. sok kellemes pillanatot képes adni, és különböző pozíciókban történik.
Öklözés. Ez egy külön típusú simogatás, amely nem mindenki számára alkalmas. Leszbikus pároknál mind a hüvelyi öklözést, mind az öklözést használják.
Ezen kívül néhány leszbikus pár, mint a rimming (anilingus) és más orális simogatások. Az amatőrök számára is öröm. A végbélnyílás közelében lévő terület nagyon érzékeny az érintésre, és a nemi szervek nyelvével és a végbélnyílás közelében lévő bőrrel simogatás felejthetetlen, fényes, kellemes érzéseket hozhat, és erőszakos orgazmussal végződhet.

Leszbikus szex játékokkal
Természetesen a játékokkal való szex a leszbikus párok intimitásának egyik fontos típusa. De nem feltétlenül csak hevedert használnak. Ahogy a statisztikák és felmérések azt mutatják, a leszbikusok sokféle játékot szeretnek.
Mindkét modell reális kialakítású és eredeti, egyáltalán nem hasonlít egy igazi férfi péniszhez. Érdemes megemlíteni a kettős végű játékokat, egyszerre használhatók, bár ez nem túl kényelmes.
Vibrátorok. A tanfolyamon számos modell található a vibrációs tojásoktól és a rezgő buláktól a valósághű és óriási játékokig. A hagyományos párokhoz hasonlóan minden a partnerek személyes preferenciáitól függ.
Játékok. Rezgéssel és anélkül, a kicsi és a nagy mind nagyon népszerű a leszbikusok körében. Ezenkívül felhasználhatók az érzések fokozására, például a partner testén fellépő súrlódás és más eszközökkel való játék során. Néhány nő szereti a teltségérzetet, és orgazmust kap a kettős behatolás szimulálásával.
Szemmaszkok, mellbimbócsipeszek és egyéb BDSM-témájú játékok. A szerepjátékok és a BDSM rajongói mind a hagyományos, mind a leszbikus párokban vannak.
Külön érdemes megemlíteni a távirányítóval ellátott játékokat, amelyek manapság egyre népszerűbbek. És bár költségük magasabb, mint a szokásosaké, funkcionalitásuk sokkal érdekesebb. Lehetővé teszik a virtuális szexet vagy simogatást távolról: nyilvános helyen vagy amikor az egyik partner messze van.
Lásd még: 10 legjobb szexuális játék nőknek

A leszbikusok kedvenc pózai
Valójában sok pozíció van a leszbikus szexre. És itt csak a legnépszerűbbek:
– Kanál. Mindkét partner az oldalán fekszik, egyikük átöleli a másikat. A pozíció megnyitja a hozzáférést az egész testhez, lehetővé teszi, hogy mindent lásson és megérintsen, nem korlátozza a mozgásokat. Alkalmas pántos és egyéb játékok használatára.
– Olló. A lány a seggén ül, egyik lábát hajlítva és a másikat nyújtva. Ugyanakkor partnere ugyanabban a helyzetben szembesül vele. Mindketten a kezükön nyugszanak az egyensúly érdekében. Ebben a helyzetben nagyszerű szexelni egy dublőrrel. Játékok nélküli simogatásra is alkalmas – a csikló megérinti egymást, mindkét fényes érzést a legkisebb mozgásra adva.
– 69. Hagyományos helyzet, ahol mindkét partner nyelvével simogathatja egymás nemi szerveit.
A gyomron fekszik. Az egyik lány a gyomrában fekszik, teljesen nyugodt és oldalra terjeszti a lábát. A másik fölé térdel, és kezével simogatja a nemi szervét. Sőt, az egyik ujját a végbélnyílásba lehet meríteni, a többi pedig a csiklót és a szájszárazságot simogatja.
– Misszionárius póz. Úgy néz ki, mint a hagyományos szexben – az egyik partner a hátán fekszik, félig hajlított lábait terjeszti, a másik pedig térdel és simogatja a másikat. Pánttal van megvalósítva, vagy néha vibrátorokat használnak.

Mítoszok a leszbikus szexről
Az interneten található videók hatalmas száma, valamint a férfiak és nők leszbikus szex iránti érdeklődése miatt ez a fajta kapcsolat számos mítoszt szerzett. És itt csak néhány a leggyakoribbak közül:
A leszbikusok mindig szerepet játszanak. Általánosan elfogadott, hogy egy azonos nemű párban mindig van egy lány, aki jobban hasonlít egy férfihoz, és aki egy nő szerepét tölti be. De nem az. Inkább néhány párban van ilyen jelenség, de leggyakrabban a nők nem választanak maguknak konkrét szerepet, hanem élvezik a kapcsolat fejlődését és milyen érzelmeket tapasztalnak. Megváltoztathatják a pozíciókat, alkalmazkodhatnak egymáshoz.
A leszbikusok megjelenésükben különböznek a természetesektől. Néhányan a leszbikusokat lányokként képzelik el, rövid frizurával, tetoválással és piercinggel a legkülönbözőbb helyeken. De az ilyen orientációjú nők gyakran normálisnak tűnnek.
A szexben a legfontosabb a behatolás és a súrlódás, ami azt jelenti, hogy a leszbikusok szexét mindig falloszok és hevederek használata kíséri. Természetesen ilyen játékokat használnak. És mind az azonos nemű, mind a hagyományos párokban. De mégsem játszanak domináns szerepet. Néha a leszbikus szex anélkül zajlik, hogy használnának valamit, ami kompenzálja a pénisz hiányát, és a lányok örömet szereznek az orális simogatásokból, érintésekből, testek közelségéből, érzelmi élményekből.
A leszbikusok leszbikusokká válnak, mert egy nő életében nem volt megfelelő férfi, aki kielégítette volna. Században ez a kijelentés némileg hasonlít a “föld lapos” mítoszhoz, ezért sokáig nem fogjuk megmagyarázni abszurditását. A leszbikusnak ilyen preferenciái vannak a szexben, mivel ezt megkönnyíti mentális, genetikai, fizikai és egyéb egyéni jellemzői.
Leszbikusnak lenni erkölcstelen, nincs összhangban a természettel. Valójában sok különböző esetben fordult elő homoszexuális találkozások a természetben az állatok között. Ezért azt mondani, hogy az azonos neműek szeretete nem felel meg a normának, valahogy furcsa.
Ha nincs teherbe esésveszély, akkor nem kell megvédeni magát. De meg kell védenie magát bármilyen szexuális kapcsolattal, még egy nővel is, még egy férfival is. Különös gondot kell fordítania a játékok használatára is: helyesen kell tisztítani és tárolni őket. Fontos megjegyezni, hogy minden szexuális játék egyéni használatra szánt tárgy. És ha szükség van arra, hogy a partnert egy olyan eszközzel kérjük, amelyet magának vásárolt, latex törlőkendőt vagy óvszert használnak.
Sok mítosz van a leszbikus szexről, ezek közül ritka igaz. Az azonos neműek kapcsolatai Oroszországban még mindig egzotikusnak tűnnek. De sok országban törvény ismeri el őket, két nő is házasodhat.
Lásd még: Hogyan kell csinálni? 5 legjobb technika

Kérdések a leszbikus szexről
Nemrégiben felfedeztem egy kapcsolatot egy nővel, és csodálkoztam. A barátnőmmel való szex élénk érzéseket kelt bennem, boldoggá tesz. De felmerül a kérdés: ha mindketten egészségesek vagyunk (minden tesztet átadunk, és ez biztos), hűségesek vagyunk egymáshoz, meg kell védenünk magunkat?
Természetesen a fogamzásgátlás és a szexuális úton terjedő betegségek elleni védelem kérdéséről egyénileg kell dönteni. Ha lehetetlen teherbe esni a leszbikus szexből, akkor csak a jól megválasztott védelem biztosíthatja Önt a betegségek átvitele ellen. Egy párban, ahol hűek vagyunk egymáshoz, és rendszeresen teszteljük a betegségeket, nem használhat speciális eszközöket. De érdemes megjegyezni, hogy nem mindig még a legjobb partner is őszintén elmondja, hogy van valaki más. Minden más esetben, valamint új partnerrel való érintkezéskor ajánlott mindig latex törlőkendőt és egyéb védelmi módszereket használni. Fontos a játékok megfelelő tisztításának figyelemmel kísérése is, mivel ezek a fertőzés átvitelének módjává is válhatnak.
Szeretem nézni a leszbikus szexet. És az utóbbi időben vágyom arra, hogy kapcsolatba kerüljek egy nővel a való életben. Ennek ellenére nagyon félek. Nem tudom, hogyan kell először csinálni. Hogyan lehet szexelni egy lánygal?

Hol kezdjem, ha csak ilyen kapcsolatot láttam?
Az első dolog, amit meg kell tenni, elfelejteni. Az ilyen videókban minden reálisnak tűnik, de teljesen eltér a valóságtól. Ha úgy dönt, hogy kipróbálja a leszbikus szexet, találkozzon egy leszbikussal. Ezt kávézókban, az utcán, az interneten és más helyeken lehet elvégezni. A randevúzás után minden, mint a hagyományos pároknál, kommunikáció, közös érdekek vagy csak a szex iránti vágy. Természetesen jobb, ha őszintén beszélsz a partnereddel minden tapasztalatodról, anélkül, hogy félnél attól, hogy hülyének nézel. Nos, fontos szempont, hogy előre fel kell készülnie a szexre. Vigyázzon egy gyönyörű manikűrre és pedikűrre, intim frizurára és testének tisztaságára. Vásároljon egy játékot, ha használni kívánja. Ne felejtsük el a védelmet – vásároljon latex törlőkendőt.
Az egyetemen tanulok, és mindig hétköznapi lánynak tartottam magam, aki csak férfiakkal szeret szexelni. De az utóbbi időben elragadtattam magam a szobatársammal (ez persze hosszú történet). Szexeltünk vele játékokkal és anélkül, mindketten élvezték az intimitást. És észrevettem, hogy a férfiak most sokkal kevésbé érdekelnek. Leszbikus lettem? És mit tegyünk ellene?

Ami a tájékozódást illeti, a dolgok nem olyan egyszerűek, mint ahogy leírtad. Csak azért, mert szereted a szexet egy nővel, nem jelenti azt, hogy leszbikus vagy. Szeretheti a férfiakkal és a nőkkel való kapcsolatot. És ebben az esetben beszélhetünk a biszexualitásodról. Ha arról beszélünk, hogy mit tegyünk ellene, semmi. El kell fogadnia magát olyannak, amilyen vagy, élveznie kell az életet és az intimitást kedvesével, nemétől függetlenül. A lényeg az, hogy ne essen pánikba. És ne próbálja meg azonnal tulajdonítani magát leszbikusoknak vagy bármely más csoportnak. Van ideje, hogy mindent megértsen, és megértse, melyik nem közelebb áll hozzád, és mit akarsz az élettől.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Nincs puncid akivel szexelhetnél? Két lehetőséged is van!

Nincs puncid akivel szexelhetnél? Kevés a szex? Alacsony a partnered nemi vágya? Az egészséges, boldog [...]

Ilyen testhelyzetekben használd a vibrátorodat

Otthon van az első titkos játszóeszköz a szexboltból? Nos, ha nem tudtál úrrá lenni a [...]

Csak kemény farokkal tudsz karmester lenni a szexben

A pasik sokat aggódnak a szexuális teljesítményük miatt. A mai világban minden csak a behatolásról, [...]

Vibrátort kaptam ajándékba, hogy használjam?

A vibrátor használata egyre elfogadottabb a köztudatban, így egyre több nőnek van vibrátora. A csiklóizgatós [...]