Újabb szexbotrány Amerikában

Amit a konzervatív értékrend elbír: Dél-Karolina kormányzója múlt héten csütörtökön vallotta be, hogy tavaly nyár elején adófizetők pénzéből utazott le Argentínába a szeretőjéhez. A republikánus Mark Sanford állítása szerint a dél-amerikai kereskedelmi kapcsolatok javítását elősegítendő repült az országban, nem pedig azért, hogy a közel egy éve tartó házasságon kívüli viszonyát ápolja. A politikus által kiadott közleményben az is szerepel, hogy maradéktalanul megtéríti a dél-karolinai kereskedelmi minisztériumnak, azt a tizenkétezer dollárt, amit költségelszámolásként az argentin utat követően visszaigényelt az államtól.
Az ügynek azonban itt még nincs vége, ugyanis egyre több republikánus párti vezető politikus jut arra az álláspontra, hogy Mark Sanford nem lehet többé kormányzó. A párt számára azért is nagyon kínos az ügy, mert Barack Obama újabb és újabb állami segélycsomagjai kapcsán mindig ők lépnek fel az adófizetők pénzének kérlelhetetlen védelmezőiként. Emiatt több republikánus politikus is lemondásra szólította már fel a dél-karolinai kormányzót.
Azonban Mark Sanford lemondásával nem oldódna meg a probléma, hiszen törvény szerint a helyettese Andre Bauer venné át a pozíciót. Az autós száguldozásáról, és egy kis repülőgép összetöréséről elhíresült ambiciózus politikus viszont nem biztos, hogy jó választás lenne.
Sokáig úgy tűnt, hogy Mark Sanford a következő elnökválasztáson a párt egyik lehetséges jelöltje lesz. Csakúgy, mint Nevada állam republikánus szenátora John Ensign, aki a dél-karolinai politikus előtt egy héttel ismerte be nyolc hónapja tartó házasságon kívüli kapcsolatát a kampánystábjának egy korábbi, szintén házas tagjával. Azonban Ensign rosszabb helyzetben van, mint Sanford, ugyanis a nevadai szenátor korábban két demokrata politikust is azonnali lemondásra szólított fel, miután napvilágot látott a házasságtörésük. Az egyik Bill Clinton volt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Az amatőr pornós Gyúró Ildikó a castingon a dildót is szereti

A Szexpláza online szexshop nagy vibrátor és dildó árukészletéből egy realisztikus, valósághű dildót is szeret [...]

Melyik a legjobb szexshop? Az Intim Center Budapest, Károly krt. 14. félemelet! Már 30 éve nyitva!

Melyik a legjobb szexshop üzlet Budapesten? A legjobb szexshop az INTIM CENTER online webáruház és [...]

A LEGJOBB SZEXSHOP érdekel?

Ha erotikus terméket keresel, akkor felmerül a kérdés, hogy hol szerezd be. Szexboltokból is elég [...]

A hét végén helyezd új síkra az erotikát

A hosszú távú kapcsolatok és a közös élet sok mindennapi szokást hoz az életünkbe, a [...]