Urald a nőt, kemény farokkal használd a testét

Internetes kurzuson arra tanítják a férfiakat, hogyan kell a nőket érzelmileg és fizikailag manipulálni ahhoz, hogy szexuális kapcsolatot létesítsenek velük. A weboldal iránt sokan érdeklődtek, de sajnos már nem működik.

Napvilágra került egy internetes szeminárium: Hogyan irányítsuk a nőket oktató anyaga. A kurzus egyebek mellett arra bátorítja az érdeklődőt, hogy használja a megfélemlítés, kényszerítés, kirekesztés, emocionális bántalmazás eszközeit a nőknél, illetve, hogyan kell hangsúlyoznia férfi dominanciáját. Emellett számos olyan pszichológiai praktikát említ, amivel a nőket befolyásolhatja. Mindezt 3000 dollárért kaphatták meg az érdeklődők. Tény, hogy szopasd a nődet erőszakosan is!

noi-eroszak

A weboldalon fel vannak sorolva az oktatók nevei, illetve még referenciákat is találhatunk, hogy miért is jó, ha őt választjuk. Léteznek videófelvételek is, amelyeken keresztül illusztrálják azt is, amiket a kurzusokon megtanítanak. Az egyik oktató például vidáman meséli el a közönségének, hogyan erőszakolt meg egy nőt.

Az áldozatot durva, vulgáris szavakkal illeti és kijelenti, hogy utálta a nőt. Részletezi, hogyan és hányszor történt meg a borzalom a szerencsétlen nővel, illetve elmondja, hogy tisztában volt azzal, hogy az áldozat nem akart vele szexuális kapcsolatot létesíteni.
Miután fény derült ezekre az anyagokra, egy aktivista nő kezdeményezett egy mozgalmat. Petíciót indított, amit 30000 ember írt alá. Ezen kívül feminista csoportok alakultak és elérték, hogy véget érjen a kurzus. Az egyik előadót, Julien Blancot kiutasították az Egyesült Királyságból is és Ausztrália területére sem léphet be. A férfi azonban tagadja, hogy előadásai előidéznék a szexuális erőszakot, szerinte csak kiragadtak néhány sort az anyagaiból. Ha nők tömegesen lázadnak, ez a vége.

Nemi pozíciók azoknak a férfiaknak, akik szeretnek dominálni

Ezek a hagyományos (de misszionárius nélküli!) és nem egészen ismerős pozíciók alkalmasak azoknak a srácoknak, akik akár BDSM szex formájában inkább a saját kezükbe veszik a hatalom gyeplőjét. Nemi pozíciók azoknak a férfiaknak, akik szeretnek dominálni.

Nő alul – Ez a klasszikus pozíció egyet jelent a férfiak dominanciájával a szexben. Elég kényelmes mindkét partner számára. Ezen túlmenően ebben a helyzetben a csiklót is stimulálhatja. Mindezen előnyök miatt a témának sok változata van.
Talicska – Hasonló pozíció, de még nagyobb hatalmat ad a férfinak, mivel ő tartja partnere lábát. Gyakorolhatja az állást vagy az ülést.
Álló –  Általában a férfiak számára ez nem a legkényelmesebb, mert sok ilyen helyzetben meg kell tartani a partnert a súlyon. Ebben az esetben minden sokkal egyszerűbb és kellemesebb. Szexuális pozíció, ahol egy férfi uralja az állást.
Olló – Ebben a helyzetben a pénisz helyzete a behatolás során nem teljesen szabványos, így szokatlan érzéseket kaphat.
180 fokos elforgatás – Ezt a pozíciót éppen ellenkezőleg, misszionáriusnak is nevezhetnénk. Alkalmasabb kísérletekre, mint a tiszta örömre. Légy óvatos: egy ilyen pozíció túl eszeveszett ritmussal sérüléssel fenyeget.
Az orális szex pozíció – Bizonyos pozíciókban az ember passzívabb szerepet kap, de ez nem mondható el biztosan. Bár nem valószínű, hogy ilyen helyzetben lehet pihenni. Ez után jöhet a BDSM szex segédeszközökkel a  kikötözős szex.

Rabszolgaság. A rabság az erotikus kötés technikája. A legegyszerűbb dolog a partner kezének rögzítése. Ehhez speciális bilincseket használhat a szexhez. Ha tovább akarsz menni, akkor a lábát az ágyhoz kötheted, vagy teljesen immobilizálhatod.
Kösse a lányt egy ágyhoz vagy székhez. Miután nem tud mozogni, folytathatja az alábbi gyakorlatok egyikét. Ugyanakkor a rabság önálló gyakorlatként is működhet. A domináns férfi megköti a lányt, és ujjak segítségével orgazmushoz juttatja, vagy irányítja a partner izgalmát. Ugyanakkor ő maga is maszturbálhat, vagy kényszeríthet egy lányt, hogy orális szexet folytasson vele).
Flagelláció. Vagy egyszerűen verés. Vásároljon egy speciális ostort vagy korbácsot, és csapja meg a lányt a fenékre, a combra vagy a mellre. Ne feledje, hogy az ütéseket mérten és óvatosan kell alkalmazni, hogy ne sértse meg a bőrt.
Kutya és tulajdonos. E gyakorlat során egy férfi pórázot és gallért helyez a lányra. Kisállatként működik. Csak négykézláb tud mozogni. Az ember arra is ráveheti partnerét, hogy igyon egy tálból, vagy kövesse parancsait. A gyakorlat lényege, hogy teljesen átadja a tulajdonos akaratát. Ez az abszolút bizalom közelebb hozhatja egymáshoz a partnereket.
Szembenézés. Ez egyfajta erotikus megaláztatás, amikor a felső (ebben az esetben a férfi) az alsó (a lány) arcán ül. Ugyanakkor a lány simogathatja őt ajkával vagy nyelvével. Nagyon népszerű a BDSM témában.
Érzékszervi depriváció. Egy lányt nemcsak rögzíteni lehet, hanem más érzésektől is megfosztani: bekötött szemmel vagy speciális maszkot kell felvenni a szexhez, behelyezni egy gagot a szájába, fedje le a fülét fejhallgatóval. A szex az érzékszervi nélkülözés állapotában még élénkebbé válik.

Milyen gyakorlatokat válasszunk a férfi dominanciához?

A gyakorlat megválasztása attól függ, hogy mit szeretne elérni. Ha a cél a későbbi viharos szex, akkor válassza a rabságot vagy a verést. Abban az esetben, ha a játékot előtérbe helyezi, az arc vagy akár az arany eső (vizelés a partneren) és más gyakorlatok megfelelnek Önnek.

És ne feledje: mi történik a hálószobában, maradjon a hálószobában. Ha arra kényszerít egy lányt, hogy engedelmeskedjen az akaratának az ágyban, majd elkezdi szemrehányást tenni (vagy megszégyeníteni) őt a hálószoba falain kívül, akkor ez nem fogja a legjobb fénybe helyezni. És természetesen a partner nem akarja megismételni a kísérletet.

Nőknek

Ha szereted, amikor a barátod megver vagy megfojt, az nem jelenti azt, hogy a szexizmus támogatója vagy. Szerethetjük a kemény szexet, amennyit csak akarunk, de ez nem szinonimája semmilyen más hazai és társadalmi megaláztatásnak.

A lényeg az, hogy ne hagyjuk, hogy ez a játék túllépjen a hálószobán. Ez egyszerű bekapcsol – magyarázza a szexológus és terapeuta. Az emberiség fejlődése ellenére a szexuális vonzerő néhány aspektusa primitív szinten maradt. A férfi fizikai erejében különbözik a nőtől, és ő az, aki érzékiségünk alapját képezi. Senki sem mondja, hogy a szenvedélynek és a durvaságnak szükségszerűen egy kötegben kell lennie. Ennek ellenére messze előreléptünk az őseinkhez képest. Csak még mindig nem tudunk ellenállni annak a tudatnak, hogy annyira akar minket, hogy készen áll arra, hogy az ágyhoz rögzítsen minket.

Érezni az erőt nagyon izgalmas! Sok nő számára, akik úgy nőnek fel, hogy úgy érzik, hogy a szex piszkos vagy rossz, egy olyan játékban való részvétel, ahol állítólag egy cselekedetre kényszerítik őket, enyhítheti a bűntudat vagy a szorongás érzését. Segít a nőknek megosztani a felelősséget vágyaikért. A veszélyes játékok iránti vágyunknak fiziológiai okai is vannak. Amikor félsz, a vérkeringésed felmegy, a pupilláid kitágulnak, az egész tested a fokozott izgalom állapotába kerül. Add hozzá ehhez a szexuális összetevőt, és ez nagyon szép.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?