Vad erotika a szereposztó díványon – erotikus történet

“Miközben gyengéden mozgatta farkát a puncimban, kezével a mellemet kezdte el simogatni, csókolgatni majd lassan áttért a csiklóm kényeztetésére.” – Gyermekkorom nagy álma, hogy egyszer színésznő legyek. Már tini koromban tudatosan készültem rá, hogy amint késznek érzem magamat rá, akkor lépni tudjak. Mindig odafigyeltem hogy mit eszem és rendszeresen lejártam a konditerembe.
19. életévemet töltöttem be, amikor elérkezettnek láttam az időt, hogy bevessem bájaimat és szerencsét próbáljak. Számtalan sikertelen casting és próbaszereplés után, mikor már majdnem feladtam, az “számba repült a sült galamb”. A konditeremben megismertem Márkot, aki filmproducer. Edzés után beültünk egy kávézóba, és elmondtam neki vágyaimat. .
 

Vad erotika a szereposztó díványon - erotikus történetVad erotika a szereposztó díványon - erotikus történet

 Bekaptam merev dákóját…

Ő nagyon kedves volt és megígérte, hogy segít, de azt is elmondta, hogy nála egy főszerep ára, egy éjszaka. Rövid gondolkodás után igent mondtam. Tudtam, hogy nem helyes, de ha ez az ára, hát legyen.
A megbeszélt időpontban az irodájába voltam. Egy kicsit féltem, de igyekeztem nem mutatni. Egy rövid fotózás után, megkért, hogy vetkőzzek le. Nagyon gyönyörűnek találta a testemet. Márk a kanapéra ült, lehúzta a nadrágját és az öléhez húzott. Tudtam, hogy mit kell tennem. Megragadtam meredező farkát és gyengéden a számba vettem, és szopni kezdtem. Miközben szoptam, nyaltam, kezembe vettem golyóit és masszírozgatni kezdtem. Sóhajai egyre hangosabbak lettek, a vértől meg csak úgy dagadt a farka. Mikor már izgalma a tetőfokára hágott, lefektetett a kanapéra, ő mögém feküdt és hátulról belém hatolt. Lassú, ritmikus mozgásba kezdett. Miközben gyengéden mozgatta farkát a puncimba, kezével a mellemet kezdte el simogatni, csókolgatni majd lassan áttért a csiklóm kényeztetésére. Ujjai közé vette duzzadó csiklómat és morzsolgatni kezdte. Hamarosan az én testemet is átjárta a kéj. Mikor már én is kezdtem élvezni az együttlétet, mozgatni kezdtem a csípőmet, ami arra késztette Márkot, hogy gyorsabban mozogjon bennem. Mikor már mindketten majdnem a csúcson voltunk, megkért, hogy térdeljek fel, mert ő a hátamra szeretne élvezni. .

 

Vad erotika a szereposztó díványon - erotikus történetVad erotika a szereposztó díványon - erotikus történet

 Gyengéden mozgatta farkát a puncimban…

Eleget tettem a kérésének. Feltérdeltem, felé fordítottam a popsimat, majd ismét belém döfte férfiasságát. Pár másodperc után bizseregni kezdtem, majd egy hatalmas sikoly kíséretében el is élveztem. Hüvelyem ritmusos összehúzódásának hatására Márkot is elöntötte a kéj és a hátamra lövellte forró nedvét. Másnap megkaptam életem első szerepét.

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Az eladásra kínált szexbabákat ki lehet próbálni

17 ezer forintért bárki kipróbálhatja az eladásra kínált szexbabákat. Mielőtt megvennéd, az eladó próbakettyintésre invitál. [...]

Szexshop Budapesten a legjobb az INTIM CENTER

Az Szexüzlet szexshop üzlet és webshop legújabb termékeit itt mutatjuk be. A szexuális segédeszközöket az [...]

Vagina szépségverseny

Mindenféle szépségversenyről hallottunk már, de olyanról, ahol vaginákat díjaznának, még sosem. Brian Sloane szerint ez [...]

Szexwebshop, online szexbolt, szexüzlet vagy bárhogy is hívjuk, az mind az Intim Center

A szexshop vásárlás, legyen az internetes rendelés vagy személyes vásárlás valamelyik szexüzletben, egyre több embernek [...]

One thought on “Vad erotika a szereposztó díványon – erotikus történet

  1. Pingback: Szextörténeteim | Olimpiq.com - Innovatív szex

Hozzászólások lezárva.