Análszex pornóban Velits Eszter, Audrie Farel fenékbe dugva a Szexplázában

Nem titok, hogy a férfiakat vonzza bármilyen szokatlan szex, és az aranyos, rugalmas női seggbe való behatolás általában álom! Ebben a cikkben megvitatjuk azt is, hogyan kell megfelelően részt venni az anális szexben, és hogyan kell felkészülni rá a kellemetlen következmények elkerülése érdekében. A lényeg az, hogy gondosan olvassa el mindazt, amit az alábbiakban írtak, és beszélje meg kedvesével az összes árnyalatot.

Velits Eszter, művésznevén Audrie Farel plázacica bemutató képek, és tagoknak hardcore fotók. A teljes análeszexes hard sorozatért ami a 130 fotóból áll kattints ide vagy a nagy képre.

Kaphat-e egy lány orgazmust az anális szextől?
Azonnal meg kell határozni egy ilyen pillanatot: az első tapasztalat szerint egy nő nem kap orgazmust, mert először, mint az első osztályban, minden új, szokatlan, kissé ijesztő és furcsa. De a következő időkben a szexből származó lány orgazmust kaphat. Az a tény, hogy a végbélben sok idegvégződés van, mert a gondos behatolás stimulálja őket, és valóban mennyei örömöt ad. De ez nem a legsósabb! A pop örömök fő bónusza a hüvely hátsó falainak tapintható stimulálása a másik oldalról – a végbélből. Izgatja az agyadat a nem szokványosságával, és eufórikus extázist hoz a tiédbe)

Ha tetszik Audrie, polgári nevén Velits Eszter szoftos bemutatója – vagy a plázacica castingok és a 2012 es pornós csajok -, és kiváncsi vagy a hard sorozatra és videóra, akkor legyél Tag és kattints ide.

001.JPG008.JPG018.JPG022.JPG028.JPG034.JPG040.JPG046.JPG052.JPG057.JPG064.JPG069.JPG076.JPG081.JPG087.JPG094.JPG099.JPG100.JPG105.JPG111.JPG118.JPG125.JPG130.JPG

A nem szabványos szex egy nagyon felelősségteljes nemi közösülés, különösen akkor, ha “szűzzel” végezzük. Igen, az az ember, akit ilyen nagy küldetéssel bíztak meg! Természetesen a szex sikeres kimenetele nagyban függ attól, hogy a partner mennyire készen áll rá, mind fizikailag, mind erkölcsileg.

Hogyan lehet megfelelően előkészíteni a végbélnyílást a pénisz behatolásához

Hol kezdjem a szexet? Először is, áttörjük azokat a pszichológiai akadályokat, amelyek gátolják kedvesét, hogy írjon egy passzt a szűz vadonba. Ügyeljen arra, hogy megvitassa vele félelmeit, kétségeit, negatív tapasztalatait, amelyek előtted történhetnek. Ígérd meg, hogy mindent megteszel az ő örömére és a szamár fájdalommentes megismerésére a péniszével. Hosszú ideig nem fogunk összpontosítani a pszichológiai és erkölcsi szempontokra – ezek más cikkek témái. Itt csak a zsemle közötti rögzítés gyakorlatáról beszélünk)

Az ujjainkkal dolgozunk
Az anális behatoláshoz először rektális nyílást kell kialakítania. Nem kell ezt egy taggal megtennie. Vannak ujjaid, ezért a megfelelő irányba és ritmusba mozgatjuk őket. Mindennek óvatosan és óvatosan kell haladnia. Hagyja, hogy a lány hozzászokjon valami idegen jelenlétéhez a fenekében, ne vigyük túlzásba a motoros aktivitással.

Mielőtt behatolna az ujjába a végbélnyílásba, enyhén megütheti és masszírozhatja magát a lyukat, nyálral vagy kenőanyaggal hidratálva. Csúsztassa két ujját a zsemle közé fel és le, és ha a lány nem tolta el, folytassa. Miután óvatosan behelyezte az 1-2 cm-es ujját a fenekébe. A mozgások különböző amplitúdójúak lehetnek: felfelé-le, az óramutató járásával megegyező irányban, lengéssel. Váltsa fel ezeket a technikákat.

Azok számára, akik nem megvetik, anilingus segít. Írtunk arról, hogyan kell megfelelően nyalni a seggétaz első felkészülésről szóló cikkben. Ha a barátnőd nem piszkos, akkor semmi sem fog szagolni. Alapvetően a gúnyolódás kérdése általában furcsa ebben az összefüggésben. A nyikorgó emberek nem “szeretik” a fenegyerekben lévő lányokat)

Erogén zónákat simogatunk
Annak érdekében, hogy elvonja őt az új érzésektől, amelyek eleinte nem biztos, hogy a legédesebbek, különösen érzékeny és ingerlékeny pontokat stimulálunk a partner testén. Simogatd a mellkasodat, a csiklódat, a nyakadat, a hátadat – tudnod kell, mit szeret a nőd. A lényeg az, hogy az izgalom fényét bármilyen módon megtartsuk benne.

Gyakorold az ujjakkal való játékot és az erogén zónák simogatását addig a pillanatig, amikor a legnagyobb ujj teljes hosszában belép a fenekébe anélkül, hogy a bűvész megszorítaná a zsemlét.

Szexuális játékok
Ez a következő lépés a végbélnyílás kialakulásában a szex előtt. Egyetértek azzal, hogy az ujj és a pénisz közötti különbség jelentős, ezért megpróbáljuk felkészíteni lányát egy ilyen idegen invázióra egy átlagos gumi baráttal vagy kis átmérőjű dugóval. Nos, hogy elkerüljük a domború szemek és a fülből származó gőz hatását az első felvonáskor. És úgy, hogy a “mágikus ajtó” ne csapódjon be egész életében az izgatott férfi orra előtt.

Néhány héttel a tervezett X pillanat előtt behelyezhet egy fenékdugót a csábító seggébe, hogy elterjessze a lyukat. Ne felejtsük el a kenést, mert az ilyen eszközök “szárazon” történő csavarozása elriasztja a további gyakorlatok iránti vágyat. Szóval, a persely kilóg a megfelelő helyről, mi a teendő?

A hüvelyi szex kipróbálása
Megkérdezheti, mi itt a hüvely? Valahogy azt akartuk, amelyik a seggében van… Akart. Ezért tovább dolgozunk, és nem teszünk fel hülye kérdéseket. Hagyja, hogy a jövője úgy érezze, hogy szexben van egy seggével, amely tele van valamivel – ez szükséges a pszichológiai hozzáálláshoz. Próbáld meg csikló vagy hüvelyi orgazmushoz juttatni – ez nagyon fontos! Hagyja, hogy ez a tény, hogy az idegen tárgyak jelenléte a seggében kellemes lehet, letétbe helyezhető az elméjében. Párhuzamokat vonunk le: van valami a végbélnyílásban – az orgazmus és a magas ingyenes. A jövőben valódi tapasztalattal kevesebb fizikai ellenállással fog találkozni, mivel már pszichológiailag megkínozta őt.

Mi a bónusz számodra ebből a sok felhajtásból a seggével jóval a tényleges anális aktus előtt? Ha, micsoda kábítás! Amikor dugót, hüvelyt vagy gumi faszt helyeznek a fenekébe, a hüvely szűkül, és a férfi péniszét úgy stimulálják, mint még soha. A pénisz fejével úgy tűnik, hogy egy keskeny, keskeny résen nyugszik, amely eddig nem tudott semmi hosszút és rugalmasat) Tehát puffadjon egy kicsit – a saját orgazmikus javára.

Amikor ezek a szakaszok elhaladnak, vegye figyelembe, hogy a szex már benne van … Természetesen nem a kezében, de érted az ötletet. A húsos női segg hamarosan lebomlik, amibe szenvedélyesen behelyezi a szerelem eszközét, és végül megkapja a tiltott gyümölcsöt.

Hogyan készítsünk fel egy nőt az anális szexre
A fő szabály az, hogy sietve cselekedjünk. Tegyük fel, hogy pszichológiailag már felkészítette barátnőjét a seggbe szeretkezésre, minden félelme és sztereotípiája eloszlik. Most ott van a higiénia és az esztétika kérdése. A nők mindig aggódnak az ilyen pillanatok miatt az intimitás során. Egy úriember gondoskodik arról, hogy olyan feltételeket teremtsen partnere számára, amelyekben teljesen pihenni fog. Ebből közvetlenül függ az örömtől, ami történik, és a behatolás lehetőségétől.

Tudja, hol kényelmes, nyereséges és névtelen vásárolni minden kozmetikumot és játékot az Ön szórakozására? Menjen a legnagyobb szexboltba, válasszon mindent, amit szeretne a “szexpatika” és a “stimulánsok” kategóriákban – itt található a termékek teljes gyűjteménye a preferenciák szerint! Várj!

Ha az összes tulajdonság készen áll, a csikk már csak feltételesen szűz, mert az ujjak és a játékok benne voltak, folytatjuk a nemi közösülést. Ne felejtsd el a romantikus környezetet. Gyönyörű ágynemű, gyertyák, bor, zene, virágok, meghitt beszélgetés a gyönyörű… És itt van, az X pillanat, amelyre ezeket a nehézségeket legyőzték!

Hogyan lehet megfelelően részt venni a popsiszexben, hogy ne sérüljön meg

Annak érdekében, hogy a fenékbe való behatolás fájdalommentes legyen, fontos megjegyezni az egyszerű szabályokat.

Nem kívánatos azonnal behatolni a belsejébe
Emlékeztetünk az előkészítő tréningekre, amikor kifejlesztettük a végbélnyílást. Sok kenőanyaggal helyezze be az ujját, vagy dugja be a csikkbe, miután korábban simogatta a végbélnyílást. Ugyanebben a szakaszban az anilingust is igénybe veheti. Simogassa meg a fenéken és a combokon. Ügyeljen arra, hogy nézze meg, hogyan reagálnak a végbélnyílás izmai. Először feszültség, majd relaxáció van. Csak a pihenés időszakában mozgatjuk az ujját, vagy tovább dugjuk. 1-2 perc előkészítés elegendő, majd bevezetjük a csikket egy élő és forró péniszbe!

Először hozza el az orgazmust
Valószínűleg ez legyen az első számú szabály, mert mielőtt a filé részre mászna, érdemes más helyeken is tetszeni a gerla-nak. A szexológusok azt javasolják,hogy a lányt orgazmusra vigyék, majd folytassák a simogatást. Megengedett, hogy egy kicsit megváltoztassuk a sorrendet: először is, az előjáték általános, majd simogatjuk a seggét, behelyezzük a parafát, hüvelyileg szexeljük a szűzet, és hagyjuk, és csak akkor a megvert út mentén megyünk a dédelgetett cél – behatolás.

Állítsa be a mozgások sebességét
Mindent lassan csinálunk! Adjon meg egy millimétert percenként! Adjon hozzá további kenőanyagokat, hogy elkerülje a madame végbélnyílásának súrlódását és szakadását. Ne ragaszkodjon ahhoz, ha a lány csak “fél cipőért” engedte be a seggébe. Legközelebb megengedjük, hogy egy kicsit tovább mozogjon, majd teljes erejével) Türelem! A folyamatot meleg és szeretetteljes szavakkal kísérjük. Egy nőnek meg kell értenie, hogy a partner tudja, hogyan kell megfelelően részt venni a szexben. Mindent helyesen csinál, és szükség esetén abbahagyja. Kívánatos, hogy a simogatásokat a csikló, a mellkas és a test más részeinek stimulálásával kísérjük, ami segít az orgazmus elérésében.

Emlékezz a ritmusra. Nem gyorsítunk, nem agresszíven, nem kalapáljuk, mint legutóbb – mindent rendkívül óvatosan és óvatosan csinálunk. A tévében fogod nézni a versenyeket, és a női segg nem a te pályád.

Amikor egy férfi dumál, akkor óvatosan el kell hagynia a partnerét is, ahogy belépett. Általában a végbélnyílást óvatosan kell kezelni, ami megakadályozza a lányra gyakorolt negatív következmények kialakulását repedések, szakadások és aranyér formájában.

Használjon óvszert és kenőanyagot
Először is véd a fertőzések ellen; Másodszor, segít, ha a péniszt nem foltozzuk meg hulladéktermékekkel. Bár ez nem valószínű, ha a lány megfelelően felkészült a következőkre: elment a WC-be, vagy beöntést készített, alaposan megmosta és könnyű étrendet követett. Kenésre van szükség a belépés megkönnyítése és a baba seggének sérülésének kockázatának csökkentése érdekében.

Válasszon kényelmes testtartást
Kényelmes és helyes pozíciókat veszünk fel a szexhez, és ezek közül nem olyan kevés van. Alapul vesszük a “kutyus-stílusú”, “embrió” és “guggolás” pózokat. Általában azok, amelyekben a hát jól hajlik, és a pénisz a kívánt szögben lép be.

Bármely helyzetben először helyezze be a pénisz fejét a lyukba, majd lassan hatoljon be egyre mélyebbre és mélyebbre a végbélnyílásba. A “guggoló” helyzetben a lány a tetején van, így egyedül irányíthatja az egész folyamatot. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot partnerünkkel, emlékezünk a súrlódások természetére (és ezek különböznek a hüvelyiektől), és együtt élvezzük a szexet!

Bármit is mondasz, és ha tudod, hogyan kell megfelelően részt venni a szexben, és követni a szakemberek ajánlásait, akkor két partner számára kiváló alternatíva lesz, és kiegészíti a szokásos intimitást a hüvelybe való behatolással. Ugyanakkor ne felejtsük el, hogy a záróizom és a végbél a női test érzéki és finom helyei Tisztelettel és óvatosan kell kezelni őket!

Kedves kísérletezők-elemzők és csak a szex szerelmesei minden megnyilvánulásában, csatlakozzanak a megjegyzésekben folytatott megbeszélésekhez, osszák meg tapasztalataikat, adjanak tanácsot, írják meg kérdéseiket! Mindig nyitottak vagyunk a párbeszédre, és készek vagyunk mindent elmondani, ami fényesebbé teszi intim életét!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A tojásvibrátor használata szex és masztizás közben

A vibráló tojás egy szimulátor és egy sokoldalú intim játék, amely lehetővé teszi az élvezet [...]

Wand masszírozó vibrátor szexhez és maszturbáláshoz

A Lelo Smart Wand masszírozó, vibrátor forradalmi technológia, egyedüálló prémium minőségű anyagok, luxus dizájn, diszkrét [...]

Nagy fasszal teremtő isten, csak hosszan tartó kemény erekcióval tudsz lenni

A merev pénisz a férfiasság jelképe. A petyhüdt nem az. Egy igazi férfi mindig készen [...]

Szükséged van szexuális játékokra? A cikkből megtudod…

Hogyan lehet megérteni, hogy itt az ideje, hogy menjen a szexboltba játékokért? Van egy egyszerű [...]