Vidéki szex a fa tövében…- erotikus történet

Budapesti nő vagyok a munkája után egy jó szexre mindig vevő. Nemrég egy ismerősöm vidéki tanyáján töltöttem pár napot, de azt rengeteg szex-el. A vidéki birtokot egy jóképű férfi irányította, aki már az odaérkezésemkor felkeltette a figyelmemet, és megbizsergetett ott legbelül. Az ismerősömnek az érkezésünk után már el is kellett mennie üzleti ügyben, így én maradtam ott egyedül az intézővel, Bálinttal a tanyán. Napközben pihengettem, de mindig őt kerestem a tekintetemmel, és ha láttam, kacérkodni kezdtem vele. Délutánra forróság volt, így napoztam a kertben, bikinim alig takart valamit a testemből. Mikor megláttam Bálintot felém közeledni, intettem neki, és ahogy hozzám ért, magamhoz húztam, és hosszan szájon csókoltam. Ő sem váratott sokáig, kihámozott bikinimből, ő is megszabadult a munkásruhájától, és máris ott simogattuk egymást anyaszült meztelenül a fűben. Bálint hatalmas farka hamar ágaskodni kezdett, így elé térdelve kényeztetni kezdtem szerszámát.

Vidéki szex a fa tövében...- erotikus történetVidéki szex a fa tövében...- erotikus történet

Tövig szeretem szopni a faszt…
Farka tövénél megragadtam a bőrt, és le-fel húzogattam hosszú dárdáján, míg nyelvemmel makkját simogattam, nyalogattam, körbe-körbe, míg csak ki nem csöppent az első előnedve a farka hegyén. Ekkor ráhajolva farkára az egészet a szám mélyére engedtem, és furulyáztam rajta addig, míg csak nagy nyögések közepette ki nem tépte magát szám fogságából. Nem sok hiányzott abból, hogy teleélvezzen, de még várt, ő is kényeztetni akart engem, így helyet cserélve melleimre hajolt, és finoman szívta, harapdálta mind a két mellbimbómat. Kezei közben lábaim tövéhez vándoroltak, ahol széthúzva szeméremajkaimat, ujjaival a puncimba hatolt, de olyan mélyen, hogy attól megrázkódva még jobban vágytam az érintésére. Egy idő után melleimről végre a lábaim közé hajolt, és míg ujjai továbbra is belém nyomódtak, addig szájával a csiklómat vette birtokba, és hevesen lefetyelt az egyre jobban lüktető kis ékszeremen.

Vidéki szex a fa tövében...- erotikus történetVidéki szex a fa tövében...- erotikus történet

Elönt a kéj, amikor egy farok feszíti a puncimat…
A vágy eluralkodott rajtam, csak érezni és élvezni akartam. Pár pillanat múlva elélveztem, a kéj átjárta testemet, ahogy Bálint keze keményen kefélte a puncimat. Az intéző fiú nem várta meg, hogy lehiggadjak, egy gyors mozdulattal cserélt, az ujjai helyére döfte be hatalmasra duzzadt farkát. Egy pillanatra megállt és kiélvezte puncim utolsó, apró remegését, majd lassan mozogni kezdett bennem. Hol körzött csípőjével, hogy keményen belém mélyesztette répáját, de olyan ügyes mozdulatokkal, hogy bennem újra felkorbácsolta a vágyat. Lábaimat a nyakába vette, majd megtámasztva magát kemény tempóba kezdett, éreztem, hogy már nem tud tovább várni. Én a vállaiba kapaszkodva hagytam, hogy engem is újra elöntsön az a gyönyörű érzés. Pár hatalmas döféssel Bálint elélvezett, halk nyögések között engedte belém forró nedvét, épp akkor, amikor én is újra átéltem az orgazmust. Sokáig feküdtünk még a fűben egymás karjában, és attól a délutántól kezdve éjjel nappal egymásnak és a szenvedélynek éltünk.

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Dildó műpénisz választék ami szexshopban kapható

A szomorúság legjobb gyógymódja a szex, és ezzel nem lehet vitatkozni. Ezért, ha úgy dönt, [...]

Vibrátorok és dildó Müller Niki szexkalandjában

Az adult szakma egyre inkább beveti a szexshopban kapható vibrátor választék és dildó kínálat legjobb [...]

Pénszgyűrűk, vibrátoros csiklóizgatós potenciagyűrűk a legjobb szexshopból

A péniszgyűrű igazából nem más, mint egy szexkellék a szorító gyűrű nem orvosi változata. Magyarországelső [...]

Nem áll fel? Új férfi potencianövelők, rendelés vagy személyes vásárlás szexshopból

A férfiak több mint harmada potenciazavarral küzd, melynek súlyossága eltérő lehet és rohanó világunkban sajnos [...]

2 thoughts on “Vidéki szex a fa tövében…- erotikus történet

  1. Pingback: Erotikus és pornó történetek | Olimpiq.com szex innováció

  2. Pingback: Erotikus és pornó történetek | Amatőr erotika és szex

Hozzászólások lezárva.