Weisz Fanni megalázott kislány volt, szét is rakta a lábát rendesen

Weisz Fannit sokszor bántotta az édesapja. Tvrtkónak egy húsz éves lány a példaképe, aki nem más, mint Weisz Fanni. Ők ketten a magánéletben is jóban vannak, Fanni már szinte családtag Tvrtkóéknál, sőt a siket szépség azt mondja, a műsorvezető kicsit olyan neki, mintha az édesapja lenne.

Weisz Fanni igazi apja már nem él, édesanyja elmondta, sokat ivott, és sokszor bántotta őket. A Frizbiben az is kiderült, Fannit sokszor kiközösítették és megalázták, ezért sokáig nem mert megszólalni, holott ő nem néma. De Tvrtkónak hála, ma már a saját hangján is képes kommunikálni…

További Weisz Fanni cikkek

Weisz Fanni, az esélyegyenlőség és a seggmutogatás cikk – Weisz Fanni szétrakta a lábát egy rendezvényen a fotósnak – Szexi bikinis képek készültek Weisz Fanniról a modellkarrierjéhez videó itt – Weisz Fanni élete – Weisz Fannitól félnek a pasik – Szexhirdetésre használták Weisz Fanni fotóit – Weisz Fanni fotók Pintér Katalinnal a Woodman castinglánnyal – Weisz Ágnes Fanni fotója szexoldalakon bukkant fel – Weisz Fanni harcol a koronáért – Szépségkirálynő választáson résztvevő csajok.

Weisz Fanni elmondta a véleményét arról, hogy volt férjének gyereke lesz

Miután kiderült, hogy Nádai Anikó és Weisz Fanni volt férje, Hajmásy Péter első közös gyereküket várják, a rajongók megrohamozták a siket modell Instagram-oldalát, hogy kiderítsék, mi a véleménye erről. Weisz Fanni most elmondta, mit gondol.

Pikáns párcsere történt csaknem másfél évvel ezelőtt Weisz Fanni és Nádai Anikó között: egymás exeivel jöttek össze. Ugyan a siket modell kapcsolata azóta lezárult, a műsorvezető és Hajmásy Péter között továbbra is dúl a szerelem. Olyannyira, hogy már első közös gyereküket várják. A hír bejelentése után természetesen mindenki kíváncsi volt arra, vajon mit szól ehhez Weisz Fanni. A modell eddig hallgatott, de mivel rajongói folyamatosan bombázzák ezzel a kérdéssel, most elmondta mi a véleménye arról, hogy volt férjének gyereke lesz.

“Annyira sokan kérdeztétek ezt, ezért most nektek egyszer elmondom. Valójában teljesen közömbös számomra. Az exférjem a múlt, Anikót meg nem ismerem. Kívánok a babának jó egészséget és boldog életet” – írta Instagram-sztorijában a modell.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!