Zimány Linda nem szarozik: felveszi a segélyt

zimany-linda-ruhataraZimány Linda cseppet sem szégyelli, hogy segélyért folyamodott. Úgy véli, hogy ez alanyi jogon jár neki, hiszen ő is fi zette a járulékokat annak idején. A meztelen modell, celeb, milliomos barátő és műsorvezető álláskeresési támogatást igényelt: 65 napig napi 1355 forintot kap az államkincstártól.
A szép cicababáról nehéz elhinni, hogy nyomorog. Barátnőivel meztelenkedik, az egyik divatmárka őt választotta arcául, sőt a nevével fémjelzik egy kollekciójukat is. És arról még nem is szóltunk, hogy párja, Kaló Dénes pókeres több mint félmilliárd forintot nyert versenyeken. A Vasárnapi Blikk felkereste Zimány Lindát, hogy megtudja, nem röstelli-e magát.
„Úgy gondolom, a munkanélküli-segély sajnos nem különleges dolog az országban. Alanyi jogon jár a pénz annak, akinek megszűnt a munkaviszonya – közölte Zimány Linda. Többéves munkaviszonyom volt a Cool TVvel. Mint minden dolgozó embernek, nekem is vonták a fi zetésemből a járulékokat, a tb-t, a nyugdíjjárulékot. Áprilisban megszűnt az állásom. Hogy a munkaviszonyom ne szakadjon meg, ezt hivatalosan is be kellett jelentenem. Igenyeltem a támogatást.”
A modell reménykedik: „Tanulok, munkám nincs. Az iskolában vizsgaidőszak van, arra készülök. Műsorvezetői válogatásokra járok, remélem, a helyzet minél előbb megváltozik, újból dolgozhatok, és akkor megszűnik a munkanélküliségem is” – mondta.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A sexshop vásárlás már életünk mindennapi része lett, íme a legjobb szexshop

Fedezze fel a legújabb felnőtt játékokat, fehérneműket és újdonságokat felnőtt boltunkban. Prémium termékválasztékunk biztosan örömet [...]

A legjobb potencianövelők itt, rendelés és budapesti bolt

Szétesett a szexuális életed potencia probléma miatt? Csalódott vagy a csökkent teljesítőképessége miatt? Önbizalmad elhagyott, [...]

A vibrátorokat és dildókat Lévai Adrienn is szereti

A szexshop online webáruházakban, vagy sexshop üzletekben beszerezhető  vibrátorokat és dildókat a volt playmate Lévai Adrienn [...]

A LEGJOBB SZEXSHOP érdekel?

Ha erotikus terméket keresel, akkor felmerül a kérdés, hogy hol szerezd be. Szexboltokból is elég [...]