Leszbikus pornóban szexkütyükkel elégítik ki egymást Zöld Éva és Csaplár Nóra

A leszbikus szexjáték sokban hasonlít a szokásos intim kapcsolathoz férfi és nő között. Az ellenkező nemű párok neméhez képest a leszbikus szerelem érzelmesebb és fényesebb, érzékibb és szenvedélyesebb. De általában – ugyanazok az erogén zónák simogatásai, ugyanazok az érzelmek és érzéki sikolyok, ölelések és csók, a test simogatása. A heteroszexuális nőkhöz hasonlóan a leszbikusok is szeretik a mellek és a mellbimbók simogatását, a csikló stimulálását. A hagyományos nőkhöz hasonlóan a leszbikusok számára is fontos az előjáték, talán még inkább.

Csaplár Nóra és Zöld Éva pornó. Csaplár Nóri bal oldalon és Zöld Évi jobb oldalon pózolnak a pornózás előtt. A legjobb online szexshop és budapesti szexbolt vibrátor és dildó kínálatából beszerzett szexkütyükkel dugják meg egymást.

csaplar-nora-zold-eva

Fontos megérteni, hogy a leszbikusok olyan szenvedélyesen szeretik a partnereiket, mint egy nő egy férfit, és gyakran ezek az érzések erősebbek, dacolva minden elfogadott leírással. Mindez nyomot hagy a leszbikus párok szexuális életében.

Zöld Éva többféle pornós néven Eva Jordan, Jordan Green, Eva Green, Jordan Stefani, Eve Jordan, Jordan Eve művészneveken szexmunka többféle műfajban, a casting vetkőző anyaga itt látható, aztán Zöld Éva egy csinos vibrátort is dug a pinájába.

Úgy tűnik, egy nőből hiányzik a legfontosabb dolog, amelyet az orgazmus elérésének eszközének tekintenek – a pénisz. Ez egy általános tévhit. A pénisz hiánya semmiképpen sem szegényíti el a leszbikus nők intim életét, és az érzékiség és az érzetek erejét tekintve a leszbikus szex felveheti a versenyt a hagyományos szexszel. A női párok számos pozíciót választanak intuitív módon, rendszeresen szexelnek egy barátjukkal. A leszbikus pároknak gyakran sikerül egyidejű orgazmust elérniük, ami a heteroszexuális párok esetében nem mindig lehetséges.

001.JPG004.JPG010.JPG014.JPG016.JPG021.JPG022.JPG023.JPG027.JPG028.JPG039.JPG041.JPG051.JPG052.JPG057.JPG058.JPG073.JPG076.JPG082.JPG089.JPG091.JPG092.JPG100.JPG106.JPG110.JPG113.JPG123.JPG124.JPG125.JPG128.JPG

A leszbikus szex egyfajta komplex rendszer, amelyet a modern szexipar, eszközök továbbfejlesztenek, de mindenféle utánzó és helyettesítő nélkül is lehetséges a szédületes szex, amelyet erőszakos orgazmus koronáz meg.

Leszbikus szex

Sok leszbikus egyszerűen nem ismeri fel a vibrátorok, vibrátorok, hüvelygolyók és egyéb eszközök használatát, inkább kizárólag saját testével juttatják egymást az öröm csúcsára. Sokak számára ez elvi kérdés, pszichológiai probléma. Egy másik kategória nem mond le a szexjátékok használatáról, és úgy véli, hogy a legjobb szexet elképzelni sem lehetett. Ismerkedjünk meg az ismert pozíciók egy kis részével.

Az angol „body rocking” kifejezés „ringató testet” jelent. Ez egy leszbikus szexuális pozíció neve, amelyben mindkét partner teste összefonódik. Ebben az esetben az egyik lány ugyanúgy dől a tetején, mint az ellenkező nemű párok által felvett klasszikus misszionárius pózban.

Lényeges különbség van: a test minden sejtje részt vesz a folyamatban, minden vibrál, vonaglik, a partnerek csiklója pedig súrlódik egymáshoz, ami a legerősebb szexuális izgalmat okozza, ami legtöbbször logikusan egyidejű orgazmussal végződik. Míg a partnerek nedves nemi szerve érinti egymást, ingerli, dörzsöli, addig a lányok egymás mellbimbóit simogatják, szenvedélyesen csókolóznak, csókkal borítják be a partner lábát, karját, nyakát, eksztázisba hozva egymást. Mindketten úgy érzik, hogy valami mindjárt felrobban belül – ekkora izgalom ebben a szexuális helyzetben. Olló

Ez a szexuális pozíció sok leszbikus körében népszerűvé vált, akik nem ismerik fel a szexben a vezetőt és a követőt, az aktívat és a passzívat. Ebben a helyzetben a lányok egyenrangúak, egyszerre érik el az eksztázist és egy barátot keltenek. A partnerek úgy teszik keresztbe a lábukat, hogy az olló pengéjére hasonlítsanak, és a nemi szervek szorosan egymáshoz nyomódjanak. Ebből a pozícióból jött az „ollós nővérek” kifejezés, ami ollós nővéreket jelent. Kézi manipuláció

A leszbikus intim kapcsolatok fő kórokozója és stimulánsa a tapintási érzés. A leszbikusok hosszan, gyengéden vagy intenzíven simogatják és simogatják egymást a kezükkel, masszíroznak az egész testen és a legintimebb helyeken, erős szexuális izgalomba hozva partnereiket. Amikor a partner nyögni kezd a vágytól, a barát az ujjaival behatol a hüvelyébe, és tovább izgat.

Eleinte általában könnyű manipulációkat végeznek, a finom érintések, amelyek fokozatosan erősödnek, intenzívebbé válnak. Ez a csúcs pillanatáig folytatható, amíg a partner el nem éri az orgazmust. A teljes szexuális kiadásig válthatsz a játék folytatásának más formáira. Nem minden leszbikus lány szereti ezt a szexuális formát, ez minden pár személyes preferenciája.

A kézi manipulációt kedvelő párok erősebb izgalmi eszköze az öklözés. Sokan élvezik a partner öklének a hüvelybe való behatolását. Az ököl szóból származik ez a kifejezés angolul fist.

Ez a szexuális gyakorlat a legnagyobb odafigyelést és finomságot, gyengédséget és tapintatot, valamint időt igényel. Annak érdekében, hogy a folyamat kompetensen és helyesen, fájdalommentesen és következmények nélkül menjen végbe, nagyon óvatosan kell tenyeret behelyezni a partner hüvelyébe, akinek ujjai szorosan össze vannak nyomva. Utána, amikor a nyitott tenyér már bent van, ökölbe szorítható. A manipulációk ilyen sorozata maximális örömet tud okozni egy nőnek anélkül, hogy belső sérüléseket okozna, és nem okoz fájdalmat. Az öklözés egy olyan szexuális forma, amelyben egy leszbikus lány üvöltözik örömében és élvezetében, erős orgazmusban van és magömlést kap. Orális szex technika

Leggyakrabban két nő elégíti ki egymást orális szexszel. Naivitás azt gondolni, hogy az orális szex az egyetlen technika, amelyet a leszbikusok a kölcsönös elégedettség érdekében használnak. De a szexuális aktusok nagy része még mindig a peremelésre és a kunyhózásra esik. Az ajkak és a nyelv az egész testben simogatják a partnert, és nem csak az intim területeken. Nyelvével partnere csiklóját simogatva a lány folyamatosan változtatja a nyelvi ingerlés sebességét, intenzitását, időnként elszakad a dédelgetett gombtól, hogy kicsit lehűljön, fokozatosan a hüvelyrésig költözik.

Az orális szex elég sokáig tart, mert két-három perc nem elég ahhoz, hogy egy barát örömet szerezzen. A hagyományos szexben a férfiak általában nem tartanak lépést a szükséges idővel, gyorsan elfáradnak, és azt hiszik, hogy van elég idő az előjátékra. És csak egy nő képes megérteni egy nőt, igazi örömet okozni neki, megértve minden érzését. Sok leszbikus, összehasonlítva az orális szexet, amelyet partnerük ad nekik, a férfi orális szexhez, örökre elfordul a férfiakkal való szextől. A férfi simogatások halványnak és unalmasnak tűnnek számukra a partner által nyújtott simogatásokhoz képest. 69. póz

Az egyik leghatékonyabb leszbikus pozíció a 69. Ebben a helyzetben, minden adaptáció nélkül, a leszbikusok erőszakos orgazmust érnek el, gyakran egyszerre. A simogatások során a partnerek helyet cserélhetnek, játszhatnak, gurulhatnak, ami páratlan élvezetet, valamint a felszabadultság és a szabadság érzését okozza.

Ide illik a szerepjáték, a kísérletezés, a kombináció. Különösen élénk érzéseket tapasztal mindkét partner, ha ebben a helyzetben szexelnek, ha ez egy nagy tükör előtt vagy tükrökkel körülvéve történik, akkor a tükröt a mennyezetre rögzítheti. Sok ilyen orientációjú nő szerint a 69-es pozíció az egyik legkellemesebb és legszédületesebb. Csakúgy, mint az orális szex esetében, a szexuális kapcsolat időtartama hosszú.

Ha mindkét partner önizgatással, önkielégítéssel foglalkozik, az rendkívül izgalmas mindkettő számára. És általában ezt a technikát mindig más kielégülési formákkal kombinálva alkalmazzák. A lányok csókolóznak, testhintáznak, segítik egymást. Néha nem magukat maszturbálják, hanem egymást, miközben egyszerre stimulálják a csiklót és a hüvelyt, miközben nyelvükkel csókolgatják és simogatják partnerük mellbimbóit.

Hüvelyi és anális behatolás

Ez a technika különféle szexjátékokat, pántokat és vibrátorokat használ. Néha a lányok szexi kiegészítőket használnak bugyik formájában, amelyekhez mereven rögzítik a mesterséges pénisz. Ebben az esetben az egyik lány férfiszerepet játszik, heteroszexuális szexet utánozva, majd a másik lány pénisszel bugyit vesz fel, és megelégeli partnerét. Nem minden leszbikus szereti ezt a technikát. De a leszbikusok nem kevésbé szeretik a mesterséges falloszt, az anális és hüvelyi labdákat, mint a heteroszexuális nők. De egyedül egy igazi leszbikus soha nem fog vibrátorral játszani, csak párban egy barátjával.

A leszbikusok análisan és vaginálisan használnak szexjátékokat. Ezek egyéni és intim eszközök, amelyeket nem adnak a barátnőknek, és csak személyesen használják. Minden használat után a játékokat alaposan kimossák és sterilizálják. Az óvszert mesterséges falloszra helyezik, néha rögzítéssel, gumókkal vagy antennákkal. Minden a személyes preferenciáktól és ízléstől függ.

A leszbikus szex fő szépsége az, hogy a partnerek közötti szexuális játékok során kivétel nélkül az egész test működik. A legélénkebb orgazmus a női test bármely pontjának stimulálásával érhető el. Minden nőnek megvannak a maga szerkezeti sajátosságai, saját belső felépítése, és a partnerek nagy örömet élnek át a partner testének legérzékenyebb pontjainak megtalálásában, a tetszésének lehetőségében. Egy leszbikus nő teljes teste bizonyos körülmények között egy folyamatos erogén zóna.

Amikor a leszbikus szexről beszélünk, észben kell tartani, hogy a két nő közötti szexuális kapcsolatok általában mindig mélyebb kapcsolatot foglalnak magukban, mint a testiek. Éppen ezért a nő pszichológiai jellemzőinek megfelelően egy ilyen kapcsolat hosszú, tartós és titokzatos lehet a kívülállók számára, akik ezt nem tudják megérteni.

Csaplár Nóra meztelen csupasz pinás magyar lánnyal pornófilm forgatás a Szexplázában Salome és Valentina Blue művésznéven extrém szex nyilvános szexforgatása Budapesten itt vetkőzik pinára.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Ezt a kapszulát bekapod és áll a farkad, nagyon fasza potencianövelő szerek itt

Biztos nincs, olyan nincs, hogy bizonyosan ez a legjobb potencianövelő, és rendben lesz a libidó! [...]

Dildó szeretőnek vagy harmadiknak szex közben

A szórakozás nem mindig olyan egyszerű, mint gondolnád. Még kevésbé, hogy örömet szerezzen a tárgyakkal [...]

Szexshop Budapest belvárosában, INTIM CENTER szexbolt és online webáruház

A legtöbben nem merik megélni szexualitásukat. Elnyomják vágyaikat, ami hatalmas nagy hiba. Egy pajkos kis [...]

Lolipop szexshop

Az Intim Center kulcsszó és 33 éve bevezetett az erotikában, vigyázz mert más szexshopok is [...]