Megdugott két lovat

Szodómiával vádoltak meg egy horvát fiatalembert. A gyanú szerint a 21 éves, részeg férfi megerőszakolt egy vagy két csikót a zágrábi hoppodromon. Éppen a nadrágját húzta fel egy 21 éves fiatalember, amikor a zágrábi lóversenypálya egyik dolgozója belépett az istállóba. Az egyik ló mögött egy hordó, a másik csikó mögött pedig egy pad állt. A furcsa szituáció szodómiára, azaz állatokkal való fajtalankodásra utalt, így azonnal ki is hívta a rendőrséget.
A zágrábi hatóság kihallgatta a kijózanodott férfit, aki azt állította, csak lovagolni akart. A rendőrség – bizonyíték hiányában – szabadon engedte a fiút, s ha a lóversenypálya igazgatósága perelni akar, akkor azt magánúton megteheti.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Az intim síkosítók áttekintése, melyiket érdemes megvenni

A szexnek feltétlenül örömet kell okoznia mindkét partnernek, de a fiziológiából adódóan a legtöbb esetben [...]

Műbránerek, síkosítók, szexbabák kánaánja az INTIM CENTER szexshopban

Sokan attól rettegnek, hogy mint gondolnak majd mások róla, ha kiderül, intim shop szexboltba jár. [...]

Sexshop Budapest, Károly krt-i üzlet és online webáruház ajánlója

Sexshop Budapesti üzlet Intim Center Astoria és online webáruház ajánlója. Régen az volt a közfelfogás, hogy akiknek [...]

A legmerészebb vágyaim szexshop üzletben teljesednek ki

A legmerészebb vágyaim szexshop üzletben teljesednek ki, mert vásárlás, szexkütyü nézegetés közben, úgy beindul a [...]