Pornósztárt igazolt az UltimateBet

Az UltimateBet-csoport nem meglepő módon mindent megtesz azért, hogy feledtesse a hálózata becsületén esett csúnya foltokat, és mindezt meglehetősen hatékony módszerrel teszik: bevették profi csapatukba Samantha Ryant, a 32 éves pornósztárt. A hölgy nem számít idegennek a póker világában, hiszen maga is aktív játékosnak számít – 2008-ban még a WSOP-n is harcba szállt egy karkötőért, azonban a pénzbe sem sikerült beverekednie magát.

Sejthető azonban, hogy az UB nem kimondottan a kártyaasztalnál bemutatott trükkjeiért nyomott szerződést (és reméljük, hogy csak azt) a szőkeség orra alá, hiszen a rettenetes dögös hölgy a saját “szakmájában” is rendkívül elismert név – egy alakulat vonzerejét pedig határozottan megdobja, ha egy neves pornós is szerepel a névsorban. Samantha életrajzában olyan hírhedt művek is szerepelnek, mint a Butt Pirates of the Caribbean, azaz a Karib-Seggek Kalózai, vagy a beszédes című Throat Gaggers, ezekért pedig négyszer is jelölték a szexipar Oscar-díjának számító AVN-díjra is. Tovább a teljes cikkre, és Samantha Ryan pornó anyagára


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexshop Budapesten az első és legjobb az Intim Center az Astoriánál

A legjobb szexbolt az ön élvezetéhez az INTIM CENTER. Miért választják vevőink online áruházi szexboltot, [...]

Ezek a legjobb potencianövelők férfiaknak, rendelés és bolt

Ha növelni szeretné a szexuális hatékonyságot, és álmait szeretné adni partnerének, akkor a megfelelő helyre [...]

A potencia a férfi koronája, fontos a szükséges péniszhosszúság és vastagság a szexhez

A merevedési zavar minden életkorban, még fiatalon is megjelenik. Ma ez a probléma minden országban [...]

Lehet szeretni egy dildót? Pálinkás Anett szerint is igen!

Lehet szeretni egy dildót? Az online szexshop internetes, diamond kategóriás sexshop webáruház dildó választékából egy [...]