Legyél laza szex közben, az élvezéssel se lesz gondod

Elsősorban a lelki lazulás a fontosabb. Természetesen minden lány gyönyörűnek és szexinek akar látszani, miközben szexel a férfival. Azonban az esetleges hiányosságokkal és komplexusokkal kapcsolatos gondolatok gyakran még az előjáték és a közvetlen szexuális kapcsolat során sem hagynak fel.

Egy férfi, látva a lány kényelmetlenségét, leggyakrabban személyesen veszi, és bizonyítéknak veszi, hogy nem szereti a szexet vele.

Az ilyen kellemetlen és sértő helyzetek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy:
– Beszéljen bizalmasan partnerével előre. Mondd el neki, mennyire szereted őt, és mennyire bekapcsol.
Ne rohanjon közvetlenül a szexhez, inkább szánjon több időt az előjátékra. A simogatásoknak és csókoknak köszönhetően annyira izgatottnak kell lenned, hogy ne maradjon más gondolat a fejedben, kivéve azt az égő vágyat, hogy egy férfi pénisze behatoljon a kebledbe.
– Dolgozzon saját és testének érzékelésével. Mindannyiunknak vannak olyan gyermekkori sérülései és komplexumai, amelyek a túlsúlyhoz, a kicsi vagy nagy mellhez és másokhoz kapcsolódhatnak. Nem szabad rájuk koncentrálni, próbálja meg megoldani őket pszichológus segítségével vagy egyedül.

Nagyon fontos emlékezni arra, hogy ha egy férfi már az Ön mellett döntött, akkor tisztában van fizikai vágyával, ezért meztelen testének látványa csak örömet okoz neki.
Fedezze fel testét és kísérletezzen az ágyban, még akkor is, ha Ön és partnere több éve házasok.

Hogyan lehet ellazítani egy lányt szex közben

Tanulmányozza saját testét – Annak érdekében, hogy kikapcsolódjon és örömöt szerezzen a szex közben, világosan meg kell értenie, hogy pontosan mit szeret, és milyen simogatások hatnak legerősebben. Ezt a leghatékonyabban a maszturbáció segítségével lehet megtenni, amelyet egyedül és partnerrel is meg lehet tenni.

  • Ha az Intim Center iszexshop webáruház kínálatából vásárolsz terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha pároknak, férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
  • A budapesti szexshop címe: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Készüljön fel előre – Ha a spontán szex leggyakrabban erős feszességet okoz, akkor próbálja meg ezt elmagyarázni partnerének. Készítsen meglepetést neki egy romantikus vacsora, gyönyörű csipke fehérnemű, gyertyák és egy pohár bor formájában. Mindezek az apróságok igazi királynőnek fogják érezni magukat… a továbbiakat az eredti cikkben olvashatod itt.

Hogyan lazítsunk szex közben?

Számunkra úgy tűnik, semmitől nem fogunk zavarba jönni – szavakban tetszés szerint szabadgondolkodk lehetünk, nyugodtan viccelődhetünk csúszós témákon, és jól érezzük magunkat, ha százféle pornót beszélgetünk a barátokkal. Ha azonban szóba kerül, az önbizalmunk néha eltűnik valahol: nem lehet kimondani, még rontani a helyzeten, és megszállottan cikáznak a fejemben a „hogyan nézek ki” és a „tetszik neki” gondolatok. Általában nagyon nehéz ellazulni, a szexből származó öröm homályosnak bizonyul, vagy teljesen hiányzik, és az sem működik, ha beismered, hogy feszült vagy. Emiatt sokan inkább úgy tesznek, mintha minden rendben lenne, nehogy még egyszer idegeskedjenek, és ne riasszák el a partnert. Határozottan elég ahhoz, hogy elviselje, de hol kezdjem?

Legtöbbünknek nem volt esélye arra, hogy a való életből származó megfigyelések alapján kialakítsa a szexről alkotott elképzeléseit. Valakinek persze “szerencséje” volt, és még az is lehet, hogy megnézte, ahogy a szülők furcsa hangokat adnak ki az éjszakában. Valakinek sikerült kémkednie egy idősebb testvére után. Ezek a példák azonban meglehetősen elszigeteltek, és alig befolyásolták a szexről alkotott elképzeléseit. Az igazi trendet ezen a területen kétségtelenül a mozi szabta meg. És nem is annyira fontos, hogy milyen filmekről beszélünk, akár egy romantikus történetről, ahol pár ideális szereplő szerelmeskedik az óceán partján, vagy pornóról van szó, amelyben a színészek elképesztő rugalmasságot mutatnak, vagy a geg teljes hiányát. reflex. Egy dolog igaz: a mozi olyan mércét állít fel, amely a való életben lehetetlen és szükségtelen, amihez mi ennek ellenére kétségbeesetten törekszünk.

Függetlenül attól, hogy pontosan mi okozza a szorongását, legyen az önbizalomhiány, szégyenérzet, szorongás, bűntudat, rossz szexuális élmény – ez gyakran két fő problémára vezethető vissza, ami aggaszt. Az első az aggaszt, hogy esetleg nem elégíti ki partnerét. A második a frusztráció, amiért nem tapasztalsz semmi különösebben kellemeset, de nem akarod őt felzaklatni. Nem tudod, hogyan mutasd ki az elégedetlenségedet, vagy mondd el a partnerednek, hogyan változtasson, vagy mit akar valójában. És persze mindez kíséri a gyomrot behúzni, a kényelmes helyett az előnyös oldalt fordítani, szépen hajat hajítani a párnára. Általában úgy néz ki, mint egy filmben. És a végén két ember próbál valami látványosat csinálni, aminek öröme, az ilyen feszült körülmények miatt elég nehéz megszerezni.

  • A nők gyakran kihagyják az előjátékot, hogy partnerük ne lássa a narancsbőrt vagy a kis melleket.

Az ilyen kölcsönös félreértések (valamint sok más probléma) elkerülésének legfontosabb módja, hogy beszélgessünk egymással. Bármilyen paradoxon is hangzik, sokkal könnyebb őszinte beszélgetést kezdeni egy hétköznapi vagy legalábbis új partnerrel. Ha most találkoztál, és senki nem tartozik senkinek, akkor még ha valami elromlik is, mindig mehetsz az éjszakába, és soha többé nem találkozhatsz.

Ugyanakkor, ha egy kapcsolatot (akár egy éjszakára is) párbeszéddel kezdesz, akkor ez jelentősen csökkenti annak esélyét, hogy valami rosszul sül el. Egyáltalán nem szükséges az asztalnál ülni, hogy tervet készítsünk arról, ki és mit szeret a szexben. Sokkal természetesebb, ha már a folyamat során irányítunk és kijavítunk valamit, esetleg éjszakai játékos üzenetekben utalva fantáziájunkra és preferenciáinkra. A legfontosabb, hogy soha ne ábrázold azt, amit nem érzel, és tűrj bele, amit egyáltalán nem akarsz. Ha a párod alapvetően nem akarja beismerni, hogy a nem nemet jelent, és egyáltalán nem “talán”, akkor ez már jó ok arra, hogy végleg elbúcsúzz tőle.

Még ha rendkívül félénk vagy is, próbálj meg legalább olyan mondatokkal kezdeni, mint „igen, ez az, amit szeretek” vagy „ez jó volt”. Amellett, hogy jó irányba tereli partnerét, a jó irányba haladva önbizalmat ad neki, és hidd el, nagy valószínűséggel ugyanolyan ideges, mint te. Ne rohanjon neki az üzletnek, amíg nem érzi igazán, hogy fel van izgatva. Úgy tűnik, annyi szó esik az előjáték fontosságáról, hogy még a gyerekek is tisztában vannak vele. De gyakran a lányok megpróbálhatják átugrani ezt a szakaszt, már csak azért is, mert itt van a partnernek lehetősége arra, hogy megfelelően felismerje a narancsbőrt, a túl kicsi vagy nagy melleket, néhány heget – általában olyasmit, ami úgy tűnik, hogy nem a legerősebb oldala.

Itt természetesen azokról a problémákról beszélünk, amelyekkel általában elfogadod magad olyannak, amilyen vagy. De ha szituáció szerint kell beszélnünk: először is, egy ember már megkedvelt téged, vonzódik hozzád – és ez már legalábbis arra utal, hogy egyáltalán nem vagy tehén vagy dinoszaurusz. Igen, mindannyian másképp nézünk ki a ruhánk alatt, mint a ruhánkban, és lehetnek meglepetések. De képzeld el, hogy izgatott vagy, és hirtelen azt mondják: nem túl vékony lábaim, domború hasam vagy szőrös mellkasom? Lehet, hogy korábban nem is vette észre a fentiek közül, vagy minden egészen normálisnak tűnt – és akkor felajánljuk, hogy ne gondoljon a rózsaszín elefántra. Ezért annak ellenére, hogy azt javasoljuk, hogy beszélje meg, mi érdekel, ebben a pillanatban felejtse el.

  • Még akkor is, ha nyolc éve vagytok együtt, és minden alkalommal, amikor meghamisítják az orgazmust, még mindig nem késő változtatni valamit.

Ne a képzeletbeli hibáidra koncentrálj. Képzeletben, legalábbis azért, mert ha például az Ön számára a mell mérete sztereotip módon jelentős, akkor talán a partner az utolsó, ami miatt aggódnia kell. Talán számára általában fontos, hogy gömbölyű legyen a tenyere. Gyakran segít oldani a feszültséget és egy adag humort. Mivel a szex a való életben egy kicsit kínos vagy legalábbis elegáns tud lenni, miért ne tréfálhatnánk meg. A lényeg az, hogy a vicc ne érintsen potenciálisan traumatikus témákat, különben a laza légkör helyett még több feszültséget érhet el. Ne feledje, hogy nem minden szexnek kell orgazmussal végződnie. Azonban ti lányok valószínűleg emlékeztek erre, de jó ötlet ezt a kevésbé hozzáértők felé is közvetíteni.

Végül, de nem utolsósorban, készen állhat a beszélgetésre, de nincs sok mondanivalója. Abban az értelemben, hogy még nem tudod, mit akarsz, vagy hogyan érd el. Kísérlet. Kezdésnek talán egyedül. Ha ez nem ijeszt meg, akkor egy partnerrel együtt. A végén már maga az önfeltárás ténye is érdekes és egyesítő játék lehet.

És még akkor is, ha például öt éve vagytok együtt, és minden ötödik (vagy először) orgazmust szimulálsz, és nem bírod a gyengédséget, ami nélkül, ahogy a partnerednek úgy tűnt, nem tudsz élni – még akkor sem. túl késő változtatni valamit. Ha nehezen tudod közvetlenül kimondani, hogy mindig minden rossz volt, mondd, hogy valami újat szeretnél kipróbálni, hogy új fantáziád és szükségleteid vannak. A lényeg az, hogy végül jól érezze magát a saját ágyában. És az ágyban sem.

7 tény, amit nem tudtál a szexről

Hogyan hatnak ránk és egészségünkre a szexuális kapcsolatok:

1. NEM SZÁMÍT, MINDEN NAP VAGY HETENTE EGYSZER
A tudósok azt találták, hogy az érzelmi közelség és a szex közben termelődő boldogsághormonok 2-4 napig „kitartanak” bennünk. Jó hangulat és érzelmi háttér biztosítása számunkra. Vagyis nem kötelező minden nap szexelni – hiába csinálod hetente egyszer, a pároddal való intimitásod ettől nem csökken.

2. EGY NŐ BAL OLDALA A LEGÉRZÉKIBB
Szexualitással is foglalkozó orvosok és a tömegorgazmushoz illusztrált útmutató szerzőinek kutatása szerint a nők csiklójában van egy bizonyos terület, amely a legérzékenyebb. Az élvezetről szóló útmutatójukban azt írják, hogy a testnek ez a titokzatos területe, amely a legnagyobb örömet okozza, a csikló bal felső négyzete. Vele az érzések soha nem látott robbanását élheti meg.

3. A NŐK SZEXUÁLIS VÁGYAI A CIKLUSÁHOZ KAPCSOLÓDNAK
A természet elrendelte, hogy egy nő a legnagyobb szexuális vágyat az ovuláció napjain éli át. Mindez a hormonok hibája és a tesztoszteronszint emelkedése ebben az időszakban, ami erős intim vonzalmat vált ki egy partner iránt. Ennek a szexuális mechanizmusnak a munkája természetesen nem véletlen: így a természet mindent megtesz annak érdekében, hogy egy nő teherbe essen.

4. 10 PERC ELÉG
Amerikai tanulmányok szerint a közösülés ideális időtartama mindössze 10 perc. A tudósok úgy vélik, hogy ha túllépi a határt, az intimitás valószínűleg egyszerűen megunja az egyik partnert. Ezen kívül más időparamétereket is meghatároztak: 2 perc kevés a szexhez, 3-7 perc teljesen elfogadható a szenvedélyes szex fenntartásához, 12 perc vagy több túl hosszú. Ha szeretné meghosszabbítani az erotikus élvezetet a lepedőn, akkor kipróbálhatja a tantrikus szexrituálékat.

5. A SZEX UTÁN AZONNAL ELALUDNI TELJESEN TERMÉSZETES.
Az orgazmus idején a véráramba kerülő endorfinok és egyéb anyagok “koktélja” álmosságot okoz, amit a legtöbb férfi közvetlenül a közösülés után érez. Azonban, mint néhány nő – bár a “csúszós szépségek” százalékos aránya ebben az esetben sokkal alacsonyabb. A kutatása megerősítette, hogy ha azonnal elaludt a szex után – ez egyértelmű bizonyíték arra, hogy a partner „keményen dolgozott”, a közösülés mély volt, és minden érzését beleadta.

6. A NŐK VÉGTELEN SZÁMÚ ORGAZMUSBAN RÉSZESÜLHETNEK.
Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők meglehetősen gyakran kapnak egymás után többszörös orgazmust. Ha a megfelelő technikát alkalmazza, és figyelembe veszi magának a partnernek a vágyát, szünet nélkül folytathatja – ahányszor csak akarja – mondja a szexológus. Míg a férfiak refrakter időszakot élnek át az orgazmus után, és időre van szükségük a felépüléshez, a nőknek lehetőségük van késedelem nélkül többször is átélni az örömöt.

7. A SZEXNEK FIATALÍTÓ HATÁSA VAN
A szerelmes férfi fiatalabbnak tűnik. A szexnek öregedésgátló hatása van. A partnerrel való szex megelőzi a betegségeket. Hallottál már ilyen kijelentéseket? Ahogy korábban említettük, a hormonok rendkívül erősek. Még egy megromlott házasság is megmenthető a hormonális egyensúly fenntartásával. A kutatók kísérletei kimutatták, hogy az 50 év feletti férfiak és nők, akik a megfelelő táplálkozás és fizikai aktivitás mellett egészséges szexuális étvággyal is rendelkeznek, fiatalabbnak tűnnek, mint társaik, és sokkal jobban érzik magukat.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A vibrátorok a legkedveltebbek masztizásra és szex közben is hasznos

A szexshop üzletekben a vibrátor választék olyan nagy, hogy aki nem tájékozott, az tanácstalanul áll, [...]

A potencia eszközei és gyógyszerei, hogy merev legyen a dákó amikor kell

A potencia eszközei a férfiak széles körében népszerűek, ezért gyakran szexboltban vásárolják őket. Számos stresszfaktor, [...]

Olcsó potencianövelő kapszulák, rendelés vagy bolti eladás

Az online szexshop és szexbolt potenicanövelő kínálatából potencianövelő bolti vagy webshop eladás, vágyfokozó vásárlás vagy [...]

Az intimcenter kulcsszó az erotikában, vigyázz mert más szexshopok is használják

Látogasson el személyesen is az Intim Center szexboltba a kézzelfogható, tapintható választékért, hogy ne egy [...]