A férfi ideális farok mérete

Olvasom, hogy tényleg mennyi furmányos elméletet kiötlött már az emberiség arra vontkozóan, hogy megtudja, milyen jelekből saccolható meg a férfi farokmérete. És tényleg! Mind hallottuk már, hogy az alacsony, a nagyorrú vagy a nagylábú hímek nyilvánvalóan extra nagy hímtaggal büszkélkednek, csak azt nem gondoltam, hogy ezt komolyan is szokás venni. Vagy hogy ez tényleg ilyen fontos. Hogy minden külső tulajdonságunkat lekódoljuk, és ezekből vonunk le következetetéseket a méretre, esetleg a szexuális habitusra vonatkozóan. Állítólag például a csökött fülcimpájú pasik valami isteniek az ágyban. De így is olyan nehéz ismerkedni, ezek a plusz kritériumok kicsit feleslegesnek tűnnek, akkor minek? Minek-minek… Mindenki biztosra akar menni, mert nagyon kapkodósak vagyunk az álompárunk megtalálását illetően. Úgyhogy buzgón találgatjuk, mekkora lapulhat a kiszemelt áldozatunk gatyájában. Na jó, ismerjük be, hogy ez valóban nem mindegy. És mivel nekem “nagy szerencsém” van e téren, fogalmam sincs, mit tennék, ha egy méreten aluli, vagy méreten felüli férfival kéne közös ágyra vergődnöm. Nem irigylem azokat, akik ezzel küszködnek. És a pasikat sem, akiket nem áldott meg a sors, mert ugye erről nem igazán tehetnek. De hogy ez olyannyira kardinális kérdéssé vált, hogy egyes nők kutatócsoportokat hoztak létre, hogy hosszas és alapos elemzések után megalkossanak egy mindent eláruló képletet a farokméretet illetően -hát, ezt azért kicsit túlzásnak tartom. Még akkor is, ha mi (leginkább poénból) azért kipróbáltuk, hogy működik-e. És igen, működik, úgyhogy hajrá kíváncsiskodók: H=(L+5)/2, ahol a H a farok méretet jelöli, L pedig a láb, pontosabban a talp hosszát. Jó számolgatást!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szex a moziban vibrátoros szexshop eszközzel

Egy korábbi online szexshop vásárlás miatt rendszeresen kapok hírlevelet az egyik budapesti szexshoptól. Mivel eddig [...]

Intim Shop budapesti szexshop és online webáruház

Mikor jártál utoljára szexshopban? Mit értesz azon, hogy soha? Az ilyen üzletek eladói azonban azt [...]

Hosszú szex, hatalmas élvezés egy 💊 kapszula, és bika leszel másnap is

Biztos volt már, hogy stresszes helyzetben nem jött össze az erekciód! Vettél már be potencianövelő [...]

Milyen lányokat kielégítő szexshop dolgokat tudtok?

A nők intim termékei örömet és előnyöket is adhatnak. A legtöbb terméket mind a hüvelyi, [...]