A férfiaknak drog kell a szexhez

Kutatók a kábítószer-fogyasztás és a szexuális teljesítmény közötti kapcsolatot vizsgálva azt állapították meg, hogy tíz férfiből hét drogozik, hogy jó legyen a szexuális élete. A nagyvilág hírei.
„Szexuális gátlásai leküzdése érdekében a férfiak nagy része rendszeresen drogozik” – nyilatkozta a granadai egyetem kutatócsoportjának vezetője. A felmérést 120 drogfüggő (104 férfi és 16 nő) bevonásával végezték el, és a 17-23 év közötti résztvevők 72 százaléka ismerte be, hogy azért használ kábítószert, hogy képes legyen szexuális kapcsolatra. A gátlások feloldására a férfiak nagyjából azonos arányban fordulnak az alkoholhoz (43 százalék) és a kokainhoz (37 százalék), míg a nők egyértelműen az alkoholt részesítik előnyben, 72 százalékuk néz a pohár fenekére a szex érdekében. A függőségben szenvedő nőknél a szex miatt drogozók aránya csak 38 százalék.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!