A Kulcsár Edina kurvabotrányról terel G.w.M, volt párja Nagy Melanie szerint

NAgy Melanie szerint G.w.M. azért kezdett mocskolódásba, mert ezzel akarják elterelni a figyelmet a Kulcsár Edina botrányról a terjengő pletykákról. Ezzel kapcsolatban Melanie azt mondja:
– Én nem tartom magam arra feljogosítva és felhatalmazva, hogy ítélkezzek. Természetesen azt, hogy milyen környezetben nevelkednek a gyerekeim, az számomra nagyon fontos. Vannak ezzel kapcsolatban fenntartásaim, de hát majd meglátjuk, hova tart ez a történet.
Elgondolkodtató, hogy valaki élete legszebb napján az exét mocskolja – Nagy Melanie megelégelte a kommenteket, és alaposan visszavágott G.w.M.-nek!

Egy kommentre reagálva ment neki a napokban az Instagramon G.w.M. Nagy Melanie-nak, akiről később további becsmérlő dolgokat is írt. Nagy Melanie úgy érezte, elérkezett az a pont, amikor ki kell állnia saját igazáért, ezért is vállalta, hogy interjút ad a Fókusznak.

  • Nagy Melanie valóban luxusban él? Mi igaz a diplomájáról? És miért kell ennyit dolgoznia két kisgyermek mellett, ha az exe ennyire tehetős? Először és utoljára reagál G.w.M rágalmaira és azt is elmondja, hogy mit gondol az esküvőről.

Azért is szeretett volna erről beszélni, mert két közös gyermeke Varga Márkkal sok időt tölt édesapjuk és így Kulcsár Edina társaságában. Nem mindegy, hogy milyen példákat látnak a gyerekek a környezetükben – mondja.
Melanie a Reggeliben beszélt arról év elején, hogy negyvenmilliós adóssággal maradt egyedül a két gyerekkel. Vélhetően erre reagált G.w.M., amikor azt írta: „Nem kell őt sajnálni. Milliomos asszony!”

  • Alig, hogy kimondta a boldogító igent, máris kőkeményen odaszúrt volt kedvesének G.w.M, ám nem érte be ennyivel. Alig pár órával később ismét kiteregette a családi szennyest, hajmeresztő dolgokat állítva volt párjáról.

Volt párja szerint ez egyszerűen nem igaz, ahogy a rapper több állítása sem. Az sem igaz, hogy több 100 millió forintot, Porschét vagy Mercedest hagyott nekem. Ez nem igaz és egyébként sem tartozik a nagy nyilvánosságra. Aláírom, hogy a mai világban az már luxusnak számít, hogy étkezünk, meleg lakásban fekszünk, meleg lakásban kelünk, van egy autónk. Én egyébként megveregetem a vállam azért, mert mindezt tudom biztosítani a gyerekeimnek – mondta.

A kétgyermekes anyukának különválásuk után munkát kellett vállalnia, jelenleg sminkesként dolgozik. G.w.M. ezt is szóvá tette: „egy sminkes lány volt… aztán a végére egy sminkes lány lett újra”. Melanie-t ez nem zavarja, az már sokkal inkább, hogy volt párja ezt sértésként vetette oda. Mint elmondta, nincs azzal semmi probléma, hogy dolgoznia kell, inkább azzal van a problémám, hogy egyik napról a másikra szembesülök az élethelyzettel, aztán degradálja és minősíti azt a munkát, amiből eltartom a gyerekeimet.

Miért sminkelget a diplomáciai munkái helyett?
Természetesen az édesanya üzenete eljutott a címzettekhez is, a rapper pedig nem is hagyta szó nélkül a dolgot. Elsőként azt állította, hogy hazugság, miszerint volt kedvese a nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként végzett az egyetemen, hiszen ő sminkesként ismerte meg, s az édesanya most is ugyanezen a területen dolgozik a szépségiparban. Emellett még azt is kiemelte, hogy miután lelépett Nagy Melanie-tól, az öccsétől kellett kölcsönkérnie, hogy újrakezdhesse az életét. De ha mindez még nem lenne elég, mondandóját egy fenyegető üzenettel zárta: hamarosan mindenki rájön az igazságra… Nagy Melinie és Kulcsár Edina közös fotón:

– Egy diplomás titkosügynök, vagy nem tudom, magát minek nevező, hogy a fenében megy el sminkesnek pár tízezer forintért? Vagy hogy élne meg ilyen luxuskörülmények között, ha nincs tartalék? Nem hiszem el, hogy létezik olyan ember, aki elhiszi ezt a dumát. Egy sminkes lány volt, és a nénikéje könyörgött, hogy vigyem már el valahova az unokahúgát, mielőtt megismertem, aztán sminkes lány lett a végére is. Mit tudom én, milyen szakértőnek állítja be magát, akkor miért sminkelget a diplomáciai munkái helyett? Vicc komolyan, de lassan mindenki rájön magától is.

Az egyik legmeglepőbb döfés az volt, amikor Melanie egyetemi diplomáját vonta kétségbe. Máshogy legalábbis nem nagyon lehet érteni azt a megjegyzést, hogy „egy diplomás titkosügynök, vagy nem tudom, magát minek nevező, hogy a fenében megy el sminkesnek pár tízezer forintért?”

Melanie erre azt mondta:
Nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként végeztem a Nemzetvédelmi Egyetem Hadtudományi karán, nukleáris fegyverkezés a szakirányom. Mint mondja, azért lett újra sminkes, mert a gyermeknevelés évei után nem egyszerű a nemzetközi kapcsolatok világába visszakerülni.

A diplomaosztómon ott volt ő is, a nevelőapukája is, és még egy csokor virágot is kaptam. Nem tudom, hogy mit gondolt, vajon mit csinál talárban és fehér kesztyűben az a sok fel-alá szaladgáló, kezet fogó diák? Lehet, azt gondolta, hogy jelmezbálban vagyunk.

Melanie azt végképp nem érti, hogyan lett ő a téma G.w.M és Kulcsár Edina esküvője apropóján. Elgondolkodtató, hogy valaki élete legszebb napján, az esküvői fotója alatt az exét mocskolja, de ez már legyen az ő gondjuk.

Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a sok felgyülemlett sérelemmel. Személyesen ugyanis egyáltalán nem kommunikálnak, de Melanie nem szeretne sem a médián, sem a közösségi médián keresztül üzengetni G.w.M.-nek. A nyilvánosság előtti becsmérlést pedig teljesen elfogadhatatlannak tartja.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

BDSM szex és felnőtt szexbolt kellékek Szeresdmagad szexshop

A BDSM a hatalom és az öröm művészete. Már régóta nem tekinthető perverziónak, a kapcsolatok [...]

Minden nap nyitva az Intim Center szexshop Budapest, Károly krt. 14. félemelet

Most is nyitva tartó szexshopot keresel Budapesten? A legjobb a minden nap nyitva tartó szexshop, [...]

Szexelj kutyapózban és dugj vibrátort vagy dildót a nő fenekébe

A kutyapóz nem szerelmes testhelyzet az ágyban. A férfiak nagyon szeretik, hiszen kicsit lehet olyan, [...]

A legjobb potencianövelő bolt az INTIM CENTER, online rendelés is az egész országba

Potencianövelők recept nélkül csak táplálék kiegészítőként forgalmazott termék értékesíthető törvényesen. Ilyeneket vásárolhatsz vagy rendelhetsz az [...]