A mell a lélek tükre

mellekEgy olasz szexológus szerint a nők melle árulkodik a jellemükről. Talán ezért bámulják meg a férfiak a női dekoltázst?
Az biztos, hogy Piero Lorenzoni máris nyert! Az olasz szexológus fejébe vette, hogy összefüggést keres a nő jellemvonása és mellének formája között. Megszoktuk, hogy a külföldi kutatók mindenféle vizsgálódásra ráérnek, az szakember ezúttal összekötötte a kellemest a hasznossal. Mert valljuk be, férfiként női melleket vizsgálni egyáltalán nem hálátlan feladat. Lorenzoni szerint a nagy keblű hölgyek általában optimisták, vidámak, érzékenyek és jó szeretők. Az apró mellű nők jó társaságbéliek, megértők és odaadók a szexben.
A méret mellett különböző gyümölcsökhöz hasonlította a női kebleket. A grapefruit alakú mellel megáldott nők az ágyban meglehetősen félénkek, sokkal jobban szeretik a gyengéd simogatást, kényeztetést, mint a szexet. Az ananász vagyis ovális formájú mell tulajdonosa intelligens, előtérbe helyezi a karrierjét, de közben romantikus lélek és hisz a szerelemben.
A körte alakú kebel fékezhetetlen, független nőt takar, aki kedveli a kalandokat és kiváló az ágyban. Az alma mellű hölgy kész az ágyban mindenre, de nem szívesen cserélgeti partnereit, akiknél jóval okosabb.
Az olasz kutató kitért a szilikonnal dúsított keblű hölgyekre is, és megállapította, hogy magas az intelligencia szintjük, a férfiaknak ideálisak rövid kapcsolatra, de egyáltalán nem „háztűzhely körüli” – vagyis családanya – típusok.

Vélemény, hozzászólás?