A női fantázia is mocskos

A nők is hajlamosak “mocskos gondolatokra”, viszont sokkal tudatosabban, fegyelmezettebben ábrándoznak. Katolikus szentmiséken, majd később Orwellen nevelkedett nőkként hajlamosak vagyunk elhinni, hogy a gondolatbűn minden későbbi gyalázat előszobája. Isten óvja a férfit, aki egyszer őszintén válaszol a “Mi jár a fejedben?” kérdésre az előjáték során! Önáltató szigor ide vagy oda,  a szexuális fantáziák jótékonyan fokozzák, illetve tartják fenn az izgalmat a szerelmeskedés ideje alatt. A legújabb amerikai kutatások ennél is tovább lépnek: az eredmények szerint minél hosszabb ideje tart egy kapcsolat, annál több az erotikus képzelgés a fejekben a partnertől eltérő szereplőkről – vagyis az örök szerelem elixírje talán épp a fantáziánkban lakozik!

Minőségi a különbség
A nők a férfiakhoz hasonlóan gyakran merülnek erotikus ábrándokba, csak némiképp eltérő módon: “Képtelen vagyok szexfilmet nézni a férjemmel – mondja egy 39 éves nő -, pedig nem vagyok egy szégyellős típus. Egyszerűen teljesen más az ízlésünk. Ő azt szereti, ha a mellek és fenekek azonnal megtöltik a képernyőt, és húsz másodperc múlva már kinagyítva láthatóak az egymásba csusszanó, rózsaszín szervek. Engem viszont az egész az anatómiagyakorlatomra emlékeztet… Ha én választok, akkor a filmnek van sztorija: eleje, közepe, vége, és az izgalom nem feltétlenül a nyers aktushoz, hanem a történethez kapcsolódik. Sokszor már azelőtt elélvezek, hogy a szereplők egymáshoz érnének. A férjem viszont épp ezeknél a részeknél unatkozik, sőt, rám is szól, hogy nem léptethetnénk-e tovább a DVD-t.” A panasz szépen rátapint a nemek közötti különbségekre a fantáziálás terén. Míg a hölgyek az aktus helyett a kontextust dolgozzák ki részletesebben, addig a szexben erőteljesebb vizuális hajlamokkal bíró férfiak számára a nyílt akció jóval fontosabb, mint a körítés.
csokolMindez részben azzal is együtt jár, hogy a nők érzelmesebbek az erotikus meseszövés során, bár nem feltétlenül: “A párom olvasta valahol, hogy a nők a maszturbációs fantáziáikban mennyire romantikusak – meséli nevetve egy 25 éves lány. – Naivan azt gondolta, hogy önkielégítés közben naplementékről meg pezsgős vacsorákról álmodozom, és ez izgat fel. El kellett mondanom, hogy én is mindenféle mocskos dolgot találok ki, legfeljebb talán lassabban pörgetem a filmtekercset, mint ahogy ő szokta.” Noha a férfiak vadabbak a “mozizás” során – vizsgálatok szerint gyakrabban fantáziálnak idegenekről, csoportszexről, bizarr dolgokról -, a fő különbség elsősorban az aktivitás milyenségében mutatkozik meg. A nők gyakrabban látják magukat passzív szerepkörben, “befogadóként”, a férfiak viszont még akkor is hajlamosak aktívnak feltüntetni magukat, amikor voltaképp ők a szexuális szolgáltatás “kedvezményezettjei” (például az orális szex “vetítése” közben gyakran látják úgy a jelenetet, hogy ők mozognak a nő szájában, az arcára élveznek és így tovább, tehát mindenképp ők az irányítók, akik a történéseket befolyásolják).

A férfiak itt sem tudnak kétfelé figyelni
Mindemellett a férfiak bármilyen szexuális inger hatására könnyebben eltéríthetők az aktuális tevékenységüktől, mint a nők. “A férjem egyszer beszaladt a kisboltba cigit venni, aztán úgy jött haza, hogy a gyereket a trafik előtt hagyta – emlékezik vissza egy negyvenkilenc éves asszony. – Annyira gyötörte a bűntudat, hogy végül bevallotta: teljesen elszállt az agya a boltban kirakott erotikus képektől. Akkoriban eleve ritkábban láttunk ilyesmit, és a gondolatai annyira összeegyeztethetetlenek voltak a csecsemő lányunkkal, hogy végül észre sem vette a babakocsit a járdán.” A nők ennél jóval tudatosabban, mondhatni “önvezéreltebben” látnak neki a szexuális tevékenységnek: “Sosem értettem, ki vásárol férfi aktnaptárt – állítja egy harmincéves nő. – Ha akarom, ránézek, és közben nem érzek semmit. Nincs olyan, hogy egyszer csak váratlanul izgalomba jövök a meztelen pasik látványától. Ha viszont úgy döntök, hogy végre időt szánok egy kis lazulásra, akkor kimondottan idegesítenek azok a tangába bugyolált pojácák. Azt hiszem, a fantáziám bőven túlszárnyalja azt, amit ezek a cégek a nőknek gyártani képesek!”
Összességében úgy tűnik, hogy a nyíltabb, explicitebb, terelhetőbb, extrémebb és vadabb, illetve aktívabb férfifantázia a szerepét tekintve nem sokban különbözik a nőitől. A lényeg mindkét nem esetén az erotikus izgalom minél hosszabb távú megőrzése az idő múlásával is. Bár eddig elsősorban az idegenekkel kapcsolatos fantáziáinkról esett szó – egészen pontosan arról, mennyire hasznos, és “bűn nélkül való” dolog időnként másokat is behozni a képbe -, azért érdemes elgondolkodunk a szerelemérzés alakulásának és a képzeletnek a viszonyán. Egy-egy kapcsolat kezdetén – pláne, amíg “nem történt semmi”! – hihetetlenül intenzíven ábrándozunk a választottunkról. Az eleinte óvatos fantáziálás egyre szexualizáltabbá, egyre direktebbé válik – vagyis a vágy és a szerelmesség érzésének fokozódása mintha az erotikus fantáziák gyakoribbá válásával járna együtt. Később, miután a valóság kegyes volt hozzánk, és beteljesíthettük a vágyainkat, a társunkról való képzelgés is ritkábbá válik. Kezet a szívre: hányan fantáziálunk a buszon hazafelé a férjünk öleléséről, akivel immár tizenöt éve osztozunk a franciaágyon? Pedig talán éppen ezen múlik a szerelem: egy kicsit több izgalmas ábránd, és a kihűlt érzésekbe, vágyakba újból visszaköltözhet az élet.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexuális termékek ajánlója a legjobb szexhoptól, az INTIM CENTER minden nap nyitva!

A N°1 szexshop Budapest belvárosában, minden nap nyitva tart ✓ Nőket, férfiakat és párokat szeretettel [...]

Anális öklözés fisting szex

Azok az emberek, akik popsival játszanak, gyakran nagyszerű szórakoztatók. Megmagyarázható. A hátsó ajtóban sok idegvégződés [...]

Férfi potencia: a szép cicikre felizgulsz, és van kemény erekciód?

Ilyen szexi csajokra, és szuper formás nagy mellekre felizgulsz? Van megfelelő erekciód? Tudnál órákat dugni [...]

A BDSM szex, minden amit tudni lehet kezdőtől a haladóig

Mi is az a BDSM? Igen, ezt a kérdést sokan és sokszor felteszik. Van, aki [...]