Mickey Rourke szexmániás volt

Hollywood egyik leghírhedtebb szoknyavadászaként minden nőt megkaphatott, sikeresen építette karrierjét, de csak rövid időt töltött a csúcson, mert függősége tönkretette. Az agyonplasztikázott akcióhős, Mickey Rourke megjárta a poklot, a közelmúltban mégis visszatért. Sorozatunk második részéből megtudhatják, hogy Mickey képtelen volt ellenállni a szép nőknek, a szexnek és az buliknak.
Bár Rourke a boksz szerelemese volt, az egyetemen kóstolt bele először a színjátszásba és sikert aratott. Rájött, hogy nagy lehetőség van a filmezésben és minden adottsága meg is volt hozzá, hogy sztárrá váljon, így kölcsön pénzből New Yorkba utazott, hogy leckéket vegyen. – Mickey nagyon elszánt fiú volt és mindenbe bele tudta magát élni, nem csoda, hogy hamar felfigyelt rá a filmvilág – mesélte később egyik tanára. Rourke meghallgatásról, meghallgatásra járt és végül Steven Spielberg 1941 című filmjében debütált egy kisebb szereppel, ez azonban már elég volt ahhoz, hogy elinduljon a csillagok útján. Egyik siker követte a másikat és ez persze szerelemi életére is remek hatással volt, hiszen ahogy bekerült a köztudatba, úgy lett egyre több rajongója is.
– Azok voltak csak a remek idők! Minden este valamelyik VIP klubban mulattam az időt, gyönyörű nőkkel körülvéve. Volt olyan este, hogy három lánnyal mentem haza! Imádtam a sikert – mondta a New York Times-nak adott interjújában Rourke, aki azonban nehezen viselte a hírnevet és már a kezdetektől gyakran a pohár fenekére nézett.
1980-ban Mickey megismerkedett Debra Feuerrel, akit hamarosan feleségül is vett, de kapcsolatuk nagyon viharos volt, mivel Debra nem bírta elviselni Mickey félrelépéseit.
– Mind azt hisszük, hogy akit szeretünk, majd a kedvünkért megváltozik, aztán rá kell jönnünk, hogy ez nem így megy. Szerettem Mickeyt és a mai napig is nagyon közeli barátságban vagyunk, de én nem bírtam a magányos éjszakákat és a tudatot, hogy mindenkivel lefekszik! – mesélte Feuer, akinél végül a 9 és 1/2 hét forgatásai után szakadt el a cérna, mikor megtudta, hogy férje nem csak a vásznon folytatott szenvedélyes viszonyt Kim Basingerrel. – Forrás: Borsonline


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Döngesd meg a nődet rendesen, a legjobb potencianövelők segítenek

Már régóta csak könnyű kis szex van? Olyan pózban csinálod, hogy figyelni tudj az erekciódra. [...]

Olcsó potencianövelő kapszulák, rendelés vagy bolti eladás

Az online szexshop és szexbolt potenicanövelő kínálatából potencianövelő bolti vagy webshop eladás, vágyfokozó vásárlás vagy [...]

Szexbaba szüzességét árulták, de vehetsz magadnak guminőt, azzal jobban jársz

Időtlen idők óta a harcosok, tengerészek és kereskedők, akik hosszú ideig nem voltak otthon, speciális [...]

Szexshop üzletben tuti hogy találsz ajándékot

Ha itt egy névnap, születésnap, karácsony, vagy egyéb alkalom, a közelsége miatt, már személyes vásárlást [...]