A pinámon érzi az orgazmust

Korábban is mondta már nekem, hogy érzi, amikor orgazmus közelébe kerülök dugás közben, de nem rajtam. Nem úgy, hogy hangosabban és eltorzultabb hangon nyögök, hanem a pinámon érzi. Bevallom, amikor először mondta, azt hittem, hogy csak romantikus énje mondatja vele, vagy a költői túlzás. Pedig tényleg kiismerte a pinámat. Nem tudtam, hogy ilyet is lehet, hiszen folyton azt hallani a bulvár csatornákon, hogy a nők megjátszák az orgazmust. Persze azt is hallani folyton, hogy mindig a férfinak kell könyörögni szexért, mert a nőnek nincs kedve, pedig én csak az ellenkezőjét hallom és tapasztalom folyton. De természetesen nagyon tetszik nekem, amikor ilyeneket mond. Meg hogy ennyire ismeri a reakcióimat és nem csak emígy, hanem amúgy is.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!