Szexi cipő

Nem hittem volna, hogy komollyá válik a szándékom, miszerint veszek egy szexcipőt, de vettem. Aztán valahogy elkezdtük használni is, elég ritkán különben. Pasinak nagyon tetszik. Igazából nekem is. Klasszikus tűsarkú topán, fekete és lakk. Amikor először felvettem, titkárnő szerepbe bújtam és az asztalra hajolva dugtunk. Legutóbb rendelésre érkezett kurvává változtatott a cipő. Most csak bedobtam a cuccok közé, vagyis előtte megkérdeztem, vigyem-e a Cipőt. Persze. De tudod melyik cipőre gondolok? Hát…a szexire. Igen, a gyermeteg lelkű kedvesM…
Végül neki lett igaza: sajnos egész hétvégén túl sokan voltak körülöttünk folyton ahhoz, hogy mindenféle játékokba bocsátkozzunk. Azért egyszer belebújtam, amikor éppen étterembe indultunk randevúzni egy vacsira. Meg is kaptam a dicséretet, hogy milyen szép. Szerintem egy nő lelkének mindig jót tesznek az efféle bók-bonbonok (vagy labdacsok). Aztán később látom ám, hogy a tűsarokkal játszadozik és a farkához nyomogatja a cipőt, egészen belemerült a játékba. Mondom, figyelj, én most ezt itt hagyom, de… -Jó, nem fogom. -De nyugodtan, csak ne a lakk részt kend össze vele. Összemosolygás. Tulajdonképpen akkor se haragudnék, ha összekenné, olyan imádnivaló volt kezében az aktuális játékával. Inkább felizgatna vele.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Nem ciki, már trendi a potencianövelő mert hatékony

Sok vásárlói, lakossági panasz érkezett az ÁNTSZ-ez, többek közt a potencianövelőkkel kapcsolatban, ezért ezt is [...]

Ezt a kapszulát bekapod és áll a farkad, nagyon fasza potencianövelő szerek itt

Biztos nincs, olyan nincs, hogy bizonyosan ez a legjobb potencianövelő, és rendben lesz a libidó! [...]

Szükséged van szexuális játékokra? A cikkből megtudod…

Hogyan lehet megérteni, hogy itt az ideje, hogy menjen a szexboltba játékokért? Van egy egyszerű [...]

A tojásvibrátor használata szex és masztizás közben

A vibráló tojás egy szimulátor és egy sokoldalú intim játék, amely lehetővé teszi az élvezet [...]